----КОСОВО----
Модератор: Общи модератори
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
----КОСОВО----
Косово с автономия.За мен е нередно - меко казано. А има поговорка -- щом мечката играе у комшийте , ще дойде и у нас . Така като гледам ние сме следващите.....
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: ----КОСОВО----
klintan66 написа:Косово с автономия.За мен е нередно - меко казано. А има поговорка -- щом мечката играе у комшийте , ще дойде и у нас . Така като гледам ние сме следващите.....
какво имаш впредвид под това, че сме следващите?
"Мангалия"

И за мен е нередно! Прекаляват.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Re: ----КОСОВО----
Не бате за турците говориvicho написа:klintan66 написа:Косово с автономия.За мен е нередно - меко казано. А има поговорка -- щом мечката играе у комшийте , ще дойде и у нас . Така като гледам ние сме следващите.....
какво имаш впредвид под това, че сме следващите?
"Мангалия"![]()
![]()
![]()
И за мен е нередно! Прекаляват.

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Напълно си прав за мангалите,може да са много и да се множът,ама не са опасни,Ама турците ще създават проблеми в блиско бъдеще и като виждам наще политици кви са путки и се са ан задна,токувиш 1/3 от българия подарат на турцитеeraziel написа:Ние сме следващите![]()
![]()
![]()
Мангалите няма да се отцепят, че няма кой да ги храни и управлява, но турците :х :х :х

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
Ще си купим Калашници///vlado написа:eraziel написа:Ние сме следващите![]()
![]()
![]()
.......
...... какво ще стане .....![]()

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
ja написа:...
Мани го тоз 17 годишен младеж...живее във филма Е34 540i на съседа...ще се освести някой ден,ама друг път

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колеги, излязохте от темата ...
Аз лично безкрайно много се дразня от този факт. Ако някой от вас е бил на тази територия знае какво означава място,което не прилича на никое друго
Няма признаци на никаква държавност.Там можете да видите как се движат много автомобили без регистрационни табели, даже няма да видите един с табела на бронята
не преувеличавам ни най-малко ... Когато се наближи "пункта" за вход в Сърбия изведнъж започвате да застигате автомобили с табели наред
Това са Сърби,които ги откачат и слагат под стелката за да не си навлекат неприятности ...
Решава еди кой си и започва строеж където му скимне, мръсотия и боже-боже да не продължавам
Кога тези хора ще създадат държава, като никога не са имали уважението и чувството за отговорност към тази под чието крило бяха ?! НИКОГА
Сърбите се изнасят масово,защото там ще стане страшно за всеки,който не е Косовар ,мръсните Албанци или каквито и да са там джигити не прощават,за тях живота няма стойност -вярвайте ми.
Така стоят нещата в днешно време,че не могат да стават войни и размирици.Парите стоят над всичко а Сърбите са най-ниски на целия континент от повече от 10 години ...Те бяха една силна империя ако мога така да се изразя.Имаха всичко и то достатъчно по Титово време.
Лично аз съм бил и в Черна гора и покрай уникално красивото адриетическо крайбрежие до гр.Херцег Нови видях нещо потресаващо - стръмен склон на рид от планината ,който свършва в морето като фиорд и долу на морското ниво 3 тунела през 300 метра един от друг ... Там е било едно от производствените "халета" където точно по Титово време са се произвеждали подводници.Цялата част от микрополусотрова е куха вътре
Как няма да се плашат като ТЕ имаха свои 1000 км почти на Адриетическото крайбрежие,голяма страна ,голяма сила ,няма смисъл и дума да става за съмнение ...
Но пак онези изкуственяци
отгоре се намешаха
А се знае какво място са Балканите на Европейската карта ... Няма по небалансирана среда на тоя континент
Сега какво остава - да вземат да дърпат част от Македония,защото и там в северните райони работата е много зле - пълно е със същите изруди
да се съберат към Албания недай си боже и като нищо и ние можем да изпатим от тая работа
Яд ме е защото Сърбите са свръх горди и националисти ,яд ме е че не ги премазаха , тяхната вяра
Дивашко е това последното което казах ,но ме е много яд ! Ние се навеждаме на всеки кажи-речи и така ни е добре явно ,но съм сигурен една такава нация какво чувстват сега в момента
Георги Пенчев
Аз лично безкрайно много се дразня от този факт. Ако някой от вас е бил на тази територия знае какво означава място,което не прилича на никое друго

Решава еди кой си и започва строеж където му скимне, мръсотия и боже-боже да не продължавам

Кога тези хора ще създадат държава, като никога не са имали уважението и чувството за отговорност към тази под чието крило бяха ?! НИКОГА

Така стоят нещата в днешно време,че не могат да стават войни и размирици.Парите стоят над всичко а Сърбите са най-ниски на целия континент от повече от 10 години ...Те бяха една силна империя ако мога така да се изразя.Имаха всичко и то достатъчно по Титово време.
Лично аз съм бил и в Черна гора и покрай уникално красивото адриетическо крайбрежие до гр.Херцег Нови видях нещо потресаващо - стръмен склон на рид от планината ,който свършва в морето като фиорд и долу на морското ниво 3 тунела през 300 метра един от друг ... Там е било едно от производствените "халета" където точно по Титово време са се произвеждали подводници.Цялата част от микрополусотрова е куха вътре

Но пак онези изкуственяци

А се знае какво място са Балканите на Европейската карта ... Няма по небалансирана среда на тоя континент

Яд ме е защото Сърбите са свръх горди и националисти ,яд ме е че не ги премазаха , тяхната вяра

Георги Пенчев