Дали не стана белята ??

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Дали не стана белята ??

Мнение от BMW_325 TDS » 08 Окт 2007, 10:29

Колеги нещо ми е тръгнало от проблем на проблем :( Е са излизам малко да се поразкарам с BMW то - E 46 320 D ( 99 година ) и на един шибан легнал полицай до моето даскало чух че чукна някъде отдолу ( не беше силно , но не беше и съвсем слабо ) !!! Както и да е , после се повозихме с един приятел малко из квартала , и така спирам пред дасалото ми и го изгасих !! Там си поговорихме малко и аз си тръгвам вече и го паля и какво виждам :shock: свети ми лампата за маслото , изпаднах в шок че на легналия полицай съм спукал картера и са как ще го обяснявам на баща ми :( И така поработи около 4-5 секунди и ми изгасна лампата на маслото и аз се прибрах ( карал съм около 1 ,2 километра ) !! Е са съм го оставил пред нас и направо тръпки ме побиват дали не съм го преебал , е са преди малко излизах и го върнах лека назад да видя дали не е текло масло под него , но нищо не видях !! Този път при паленето лампата на маслото не ми светна !! Колеги какво мислите :help: , стана ли белята ?? Нямам работни дрехи тук да се завра отдолу да видя какво става , нито пък канал !! Ако наистина сам спукал картера требва да си пиша завещанието , че баща ми като разбере ............ Моля ви кажете дали наситина е възможно това да е станало , че ше се побъркам ??

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 08 Окт 2007, 10:38

Еми бате като изгасиш мотора по4акаи няколко минути и извади пръ4ката на маслото и ша видиш

пп. ама маи и темата не ти е за тук

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 08 Окт 2007, 10:40

Извади щеката бе колега...ако няма масло по нея ясна е работата...
Вдигния на крик погледни отдолу картера, само глей да не ти падне на главата цялата кола...
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 08 Окт 2007, 10:40

Спокойно
Още си достатъчно малък явно и няма какво да завещаваш :mhihi:
НО на твое място бих ходил с каска покрай баща си щото не се от къде ще те посрешне с ляв прав :)
Извън шегата бих погледнал отдолу под колата за да съм сигуре кво и има и дали и има нещо и тогава можеш евентуално да свалиш каската и бронираната жилетка :)

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 08 Окт 2007, 10:44

:shock: :shock: :confused: :shock: :evil: Ко значи нямам работни дрехи да погледна отдолу бре.
Ти нас баш за мезе ни взе тия дни :dummy: :dummy: :dummy: :dummy:
Ебахти киселия гъзар :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ша си изцапаш Гучи мантичката или лигавника Армани ли бре :evil: :evil: :evil:
Последна промяна zAcK на 08 Окт 2007, 10:47, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 08 Окт 2007, 10:45

споко пич, ако си го спукал ще тече видимо или ще капе под колата....виж щеката
Последна промяна Burningparis на 08 Окт 2007, 10:53, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 08 Окт 2007, 10:47

zAcK написа::shock: :shock: :confused: :shock: :evil: Ко значи нямам работни дрехи
да погледна отдолу бре. Ти нас баш за мезе ни взе тия дни :dummy: :dummy: :dummy: :dummy:
Ебахти киселия гъзар :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ша си изцапаш Гучи мантичката или лигавника Армани ли бре :evil: :evil: :evil:

Да така, така сипи му :mhihi: :mhihi:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 08 Окт 2007, 10:48

Колега значи , че аз само уча в София , а иначе сам си от пернишко село и за тва тука няма ни канал , ни гараж ни дрехи , извинявай ако е прозвучало високомерно , но не съм такъв човек !! Просто се шашнах дали не съм преебал картера , но са след малко ще ходя да видя нивото на маслото и ще се завра отдолу да поогледам !!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 08 Окт 2007, 10:52

BMW_325 TDS написа: а иначе сам си от пернишко село

с това трябваше да почнеш :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 08 Окт 2007, 10:54

BMW_325 TDS написа:Колега значи , че аз само уча в София , а иначе сам си от пернишко село и за тва тука няма ни канал , ни гараж ни дрехи , извинявай ако е прозвучало високомерно , но не съм такъв човек !! Просто се шашнах дали не съм преебал картера , но са след малко ще ходя да видя нивото на маслото и ще се завра отдолу да поогледам !!

направо кажи на баща си кво е станало да я гледа на сервиз, защото има вариант ти нищо да не видиш а той да се преебе по пътя някъде и то яко. и като отиде в сервиз с автовоз за колко по 100 лева незнам, и му кажат че е ударена отдолу скоро и затова примерно двигателя е за хвърляне вместо да се смени картер да кажем - е тогава ще си пишеш завещание

поеми си последствията от нещата които правиш, кво разпитваш тука - да диагностицираш колата няма да успееш, а най-добрия вариант си остава да кажеш и да й няма нищо.

Палавника
Аватар
Кара: 320 D '03; Х5 Е70

Мнение от тони6600 » 08 Окт 2007, 10:58

Ти и да се завреш нищо няда да видиш отдолу има едни цели големи кори,дето трябва да се свалят ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 08 Окт 2007, 11:10

На легнал полицай, бавно и слабо да пръснеш картера... Малко вероятно. Ако картерът е спукан, или не е било легнал полицай, или си извадил сериозна доза късмет! На полицай повече се удрят праговете и пода в средната му част.
Не бързай да се плащищ. Времето захладня рязко, не е ненормално маслото да подкачва малко по - бавно.
Провери щеката, както казаха колегите - изкарай, избърши, после пак я потопи и виж какво става. Остави колата да изстине и я припали студена. Премести я на няколк ометра и виж за свежи течове и локви по асфалта, където е била. Най - много масло ще изпусне където е спряла.

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 08 Окт 2007, 11:15

Взимай химикалката и пиши
Лигавника за тоя
Дънките за ония
и така ..........
Че тати идва от пернишкото селце и ще ти нацепи кратунката
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Направо се чудя от къде такива хора да ни занимават с такива неща

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 08 Окт 2007, 11:24

Колеги е са го палих , не ми светна лампата , връщах го назад да видя дали не е текло масло ( нямаше ) , на пръчката маслото е малко под MaXA !! Абе както и да е , ако има нещо ще си каже !! Съжалявам за тая тема , махнете я ако искате !! Просто писах , за лично успокоение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 08 Окт 2007, 13:51

как ти свети лампата в жълто или червено
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Следваща

Назад към Извън Темата