Питане за червената красавица (ОВ 9548 АР)
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Питане за червената красавица (ОВ 9548 АР)
Здравейте...имам една малка молба към неизвестният за мен собственик на хубавицата, която видях в Галерията (006) - рег.№ ОВ 9548 АР.
Моля те, ако някой ден решиш да се разделиш с нея пиши ми на мейла или в кюто какви са условията.
Благодаря предварително и пожелавам безаварийно и леко препускане из пътищата на всички влюбени в тази марка коли :-)
Поздрави и хубав ден,
Бистра
Моля те, ако някой ден решиш да се разделиш с нея пиши ми на мейла или в кюто какви са условията.
Благодаря предварително и пожелавам безаварийно и леко препускане из пътищата на всички влюбени в тази марка коли :-)
Поздрави и хубав ден,
Бистра
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC

Върви страхотно,завива страхотно и спира изрудски

http://www.vbox7.com/play:64f31373
Георги Пенчев
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Paff написа:аз лично на събора гледах ей така![]()
![]()
и тук там капеха лиги
няма такава е30-ка направо е лудница
и аз бех така

п.п. шоферската седалка е адски удобна

колата е ЧУК

Re: Питане за червената красавица (ОВ 9548 АР)
moonspell написа:Здравейте...имам една малка молба към неизвестният за мен собственик на хубавицата, която видях в Галерията (006) - рег.№ ОВ 9548 АР.
Поздрави и хубав ден,
Бистра
колежке Бистра или Вампирия ,ако вземем предвид легендарната група на ника ти тези снимки не са направени с добро качество...на живо тази кола изглежда по-добре отколкото изглеждала на шоурума на БМВ през 1988 или 89 година...погледни и едно комби под името Дилян Пенчев...тези два екземпляра карат женската популация да се подмокри гащичките и мъжката очите...и на бат' Явор Е30ката от събора беше ебати и злобната машина...

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
!!Asen_X написа:Като заклет фен на Е30 от доста време, съм зяпал стотици сайтове и хиляди снимки на най-различни Е30-ки от цял свят, и мога с чиста съвест да кажа, че въпросния червен звяр е едно от най-красивите екземпляри, които съм виждал.
ти коте не си фен ти си бот феновете неспят за да си оправят колите ти си нехаиник

пс ела ти замажем капака

- Новини
-
dizelboy написа:!!Asen_X написа:Като заклет фен на Е30 от доста време, съм зяпал стотици сайтове и хиляди снимки на най-различни Е30-ки от цял свят, и мога с чиста съвест да кажа, че въпросния червен звяр е едно от най-красивите екземпляри, които съм виждал.
ти коте не си фен ти си бот феновете неспят за да си оправят колите ти си нехаиник![]()
![]()
![]()
![]()
пс ела ти замажем капака
Викаш да взема да я хвърля и да си взема някоя Голфетка а.

Бах ви в Маняците
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
pAbLo написа:20ка![]()
RUMEN TONKOV е ник-а на човека ,който е създал това великолепие, от гр.Ловеч е

Румката има още една Е30-ска - сива,която тази година на събора спечели първо място в Е30 ,ще намеря снимки утре и ще кача и тя е много добра машина, даже е по-силна от червената

Абе с две думи , до сега каквото съм видял с очите си,толкова качествени преработки май не съм срещал

Георги Пенчев
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
!!Asen_X написа:dizelboy написа:!!Asen_X написа:Като заклет фен на Е30 от доста време, съм зяпал стотици сайтове и хиляди снимки на най-различни Е30-ки от цял свят, и мога с чиста съвест да кажа, че въпросния червен звяр е едно от най-красивите екземпляри, които съм виждал.
ти коте не си фен ти си бот феновете неспят за да си оправят колите ти си нехаиник![]()
![]()
![]()
![]()
пс ела ти замажем капака
Викаш да взема да я хвърля и да си взема някоя Голфетка а.![]()
Бах ви в Маняците

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2