Доклад за BMW

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Доклад за BMW

Мнение от Fata_Morgana » 06 Мар 2007, 19:54

Аз съм студентка в Бургаски Свободен Университет! Уча връзки с обществеността. Много искам да напиша доклад за BMW, но за жалост няма много материали по книжарниците а и от фирмените магазини няма информация! Така че ви моля, ако някой има информация за създаването, създателите, управлението, мениджмънта, пазарните ниши на BMW да помага. Ще съм благодарна и за допълнителни материали! :help: ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нахилен
Мечтае да кара: Е30 кабрио

Мнение от Maverik » 06 Мар 2007, 20:24

Здравей и добре дошла
Погледни тук: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=6926
Занапред ползвай търсачката ;)

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 06 Мар 2007, 20:28

Заповядай на Сбирките на БМВ ентусиастите от Бургас ще намериш много снимков материал :mhihi:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 06 Мар 2007, 21:00

:shock:
Има нещо гнило в Дания...

Прозвуча като:

Аз съм оператор на биологични единици в селско стопански двор (говедар) Интересува ме БМВ дали правят открити камиони, за да си карам стоката (говедата) с тях. В книжарниците информацията е оскъдна, а във фирмените магазини не съм ходил, щото тука (на село) нямаме!

Студентка в БСУ.. В Бургаските вестници по обявите за работа най-често може да се прочете "търсим човек с висше образование, но не от БСУ..." Смятайте какъв университет е това.. Приятелката ми "учи" там, а изобщо не го знае къде се намира! Може и да има "съвестни" ученици, ама чак пък да пишат доклади за БМВ...
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 07 Мар 2007, 0:12

Това е друга тема за престижа на това Университетче важна е сградата че е номер едно а останалото е ... :mhihi:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 07 Мар 2007, 0:20

Да, сградата наистина е хубава.. ама само толкоз..

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 07 Мар 2007, 5:29

Във всеки Вуз или училище има учащи и учащи се. Навсякъде е анархия, а че във БСУ и ВСУ е от най-големите, то на всички е известно :!: Не зная за приятелката ти, но аз съм редовен в университета (всу) въпреки заетостта си, но за сметка на това имам отпаднали предмети, щото даскалките въобще не се вясват, камоли да ни предупредят поне и ние да не ходим :kuku:
извинявам се за :OT:

Потребител
Аватар

Мнение от Fata_Morgana » 07 Мар 2007, 10:24

Драги ми Andronoff , това че теб и твоята приятелка не ви интересува учението, това мен не ме е*е! Не са виновни учителите, че учениците ги мързи да гледат! Те си казват лекциите и който бил, бил! Така е по-добре, защото до третата година остават 40% от започналите! Доклада е пожелание! Допълнително го правя!

Phantom of the streets
Аватар
Кара: E46 M3

=>

Мнение от kolega » 07 Мар 2007, 17:45

Много важно.. :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от ian190 » 07 Мар 2007, 21:55

чъш я се дръжте по прилично с дамата и още повече е нова.
толко ли сте прости бе.
нещо обиди ли ви?

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 07 Мар 2007, 22:46

Fata_Morgana написа:Драги ми Andronoff , това че теб и твоята приятелка не ви интересува учението, това мен не ме е*е! Не са виновни учителите, че учениците ги мързи да гледат! Те си казват лекциите и който бил, бил! Така е по-добре, защото до третата година остават 40% от започналите! Доклада е пожелание! Допълнително го правя!

Аз на нея не й държа сметка, затова ще кажа за мен: не, че не ме интересува учението, дори напротив - учителите не ги интересува. Виж горното изказване за справка. А това, че не ги интересува, е защото преподават на "мамини синчета и дъщерички", които са само "записани" там, за да получат документ за завършено образование (говоря за не държавните университети) Затова лекторите я ходят, я не, но накрая на месеца си получават хубавите заплати, които са дошли от джоба на твоите и на други родители. В частните училища 60% от студентите са тъпи, като гъза на слона и са там, за да имат диплома, която може да им служи за подпалки, понеже в действителност няма да я използват, но все пак мама и тати плащат! Не казвам нищо против теб, все пак не те знам каква си, що си, но по принцип това е моето мнение за висшето образование в нашата страна и по-точно висшето образование, предлагано от недържавни институции.
Огледай се наоколо, почети малко форуми в интернет например и ще забележиш колко неграмотни са голяма част от хората.. Най-големия майтап са авто обявите - хора продават автомобили за по 20-30+ хиляди лева, а в обявите им можеш да видиш правописни грешки във всяка дума! По-горе написах, че в Бургас образованието, дадено от БСУ не е на почит. Оспорваш ли това? Колкото за доклада, просто се бъзиках и го направих, понеже се изказа интелигентно, но въпреки това, не си потърсила никаква информация, а се регистрираш тук и директно задаваш въпрос.. На това ли ви учат в БСУ? То наготово всеки може. Схвана ли сега какво съм написал между последните няколко реда? :winky:
Без лоши чувства, нищо лично към никого..
Всяка прилика с действителни лица и събития е случайна :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Fata_Morgana » 09 Мар 2007, 9:31

Всъщност доста се разтършувах! В книжарниците има книги само за поддържане и ремонт на BMW. :dunno: Това не ми трябва а и не го разбирам! Питах приятели и познати, никой нищо не знае! Питах и някоя друга мутра, но ми казаха че са фенове и познават хора само от Мерцедес! :( А в интернет намерих единствено този форум! :D Всичко друго не ми беше от полза. И реших да си пробвам късмета тук! :uups: :roll:

Разбирасе, че има както съвестни така и не чак толкова съвестни ученици! Но всеки решава за себе си. :winky:

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 09 Мар 2007, 13:46

Fata_Morgana написа:Всъщност доста се разтършувах! В книжарниците има книги само за поддържане и ремонт на BMW. :dunno: Това не ми трябва а и не го разбирам! Питах приятели и познати, никой нищо не знае! Питах и някоя друга мутра, но ми казаха че са фенове и познават хора само от Мерцедес! :( А в интернет намерих единствено този форум! :D Всичко друго не ми беше от полза. И реших да си пробвам късмета тук! :uups: :roll:

Разбирасе, че има както съвестни така и не чак толкова съвестни ученици! Но всеки решава за себе си. :winky:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 09 Мар 2007, 13:53

Мисля, че в дъ бест оф можеш да намериш тема за историята на БМВ, за управлението и мениджмънта не знам, мисля че има тук един човек който би могъл да ти помогне, но все пак той сам ще отговори ако сметне за необходимо да си предложи услугите.
In Ban We Trust!

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 09 Мар 2007, 23:26

Неволята ли ? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Разтърси бе маце, ти чела ли си изобщо нещо от тоя форум? Четене му е майката, но ти трябва да го знаеш, все пак си прилежна ученичка :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата