Биете ли се на пътя?
Модератор: Общи модератори
Биете ли се на пътя?
Понеже дразнителите и наглеците станаха много, особено тия с по скъпите коли, на мен редовно ми се случва да се скарам с някой на пътя + средни пръсти и тн.
, последното ми сбиване на пътя беше преди 5-6 години, сега като карам гледам да не се ядосвам, но нещо не ми се получава и имам чувство че скоро пак ще стане боя някъде
Който има пресни случки да разказва 

www.bmwпрофесори-bg.net
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Re: Биете ли се на пътя?
Като ме засекат, изпреварвам и засичам и аз, карам в средата да не може да ме изпревари
набивам рязко спирачки и т.н. Тва и при други идиотщини, като отнемане на предимство, бутане и т.н. Понякога подминавам с доста пътя за нас в гонене на идиоти
До бой не се е стигало, въпреки, че е имало случаи много да ми се прииска му/ѝ мацна един
, че накрая и аз ще го отнеса 

аз се заключвам и бягам..
такива бойци на пътя са ми писнали, чудо голямо като съм засякъл някой..
такива бойци на пътя са ми писнали, чудо голямо като съм засякъл някой..
No bling at the Ring
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Вчера ми се случи,едно русо прасенце селско с една нова астричка гледаше нещо лошо,след като 2 пъти ме засече ,че и вдигаше ръце - еми изяде си солидно количество чакъл по предното стъкло и капака..много лошо да дразниш някой с задно предаване на чакъл
Принципно избягвам каквито и да е конфликти,но някой хора заслужават много шамари заради това,че освен виновни показват всекви знаци и им знае устата в повече от необходимото
И все пак насилието не е решение - само един път ми се е случвало на една госпожа,да и взема ключовете и незнам дали ги намери след това в тревите..често пътувам,и забелязвам че всички са доста изнервени и са готови да те блъснат и да ти отнемат живота от това само и само да са пред теб или да се покажат ,кой колко може...
Едно ми прави впечатление,сякаш тези с мощните коли са най-спокойни
просто с 400+ коня под капака е лесно 5-2 и 150
...изключваме дебеловратите 

Принципно избягвам каквито и да е конфликти,но някой хора заслужават много шамари заради това,че освен виновни показват всекви знаци и им знае устата в повече от необходимото

И все пак насилието не е решение - само един път ми се е случвало на една госпожа,да и взема ключовете и незнам дали ги намери след това в тревите..често пътувам,и забелязвам че всички са доста изнервени и са готови да те блъснат и да ти отнемат живота от това само и само да са пред теб или да се покажат ,кой колко може...
Едно ми прави впечатление,сякаш тези с мощните коли са най-спокойни

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Тва пък е най-голямата селяния!
Аз лично най-много някоя майна да тегля и то само при голяма простотия от некой "колега" на пътя...
За средни пръсти, плюене, замеряне, СРБ (селски ръкопашен бой) и тем подобни прийоми от арсенала на дивите селски бекове въобще не съм и помислял
А на големите ербапи само да им напомня все още актуалния случай с Багата...
Изводът от който случай е, че колкото и да си як и прост - винаги може да се намери някой по-як и по-прост и последиците да са много тежки
Ама то се иска акъл да се осъзнае това на пръв поглед елементарно нещо...

Аз лично най-много някоя майна да тегля и то само при голяма простотия от некой "колега" на пътя...
За средни пръсти, плюене, замеряне, СРБ (селски ръкопашен бой) и тем подобни прийоми от арсенала на дивите селски бекове въобще не съм и помислял

А на големите ербапи само да им напомня все още актуалния случай с Багата...
Изводът от който случай е, че колкото и да си як и прост - винаги може да се намери някой по-як и по-прост и последиците да са много тежки

Ама то се иска акъл да се осъзнае това на пръв поглед елементарно нещо...
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Като прецена,че конфликта е умишлен или от надменност не оставам длъжен.Естествено първо гледам колко и какви са в другата кола и тогава си позволявам,но до бой не се е стигало и аз засичам или се престроявам кофти,но винаги се извинявам
- Brat mu
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
- Мечтае да кара: WBS
С бой освен да покажа, че съм по-прост от другия не знам какво друго ще постигна!Това не е начина и никога няма да бъде!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Не, досега не ми се е случвало.. Най-много някоя псувня, ама аз съм си спокоен и трудно могат да ме изнерват.. Ей са един с една X5-ца почна да изпреварва тролея в насрещното, ма аз се не дръпнах с Ладата , и гледаш пародията как спира и връща назаден

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Brat mu написа:С бой освен да покажа, че съм по-прост от другия не знам какво друго ще постигна!Това не е начина и никога няма да бъде!
Е ако ти налети да те бие, ще седиш и ще го гледаш ли?
www.bmwпрофесори-bg.net
На пътя хората стават много различни - нищо общо с оригинала
Това сигурно е онзи инстинкт за ловуване у мъжа, който в съвремения свят няма къде да се изявява
Всички са хишници тръгнали на лов
Между другото колкото и да ме е "засегнал" ако направи някакъв жест, вдигне ръка, пусне мигачи веднага се успокоявам. Иначе естествено както и аз като всички останали - побеснявам

Това сигурно е онзи инстинкт за ловуване у мъжа, който в съвремения свят няма къде да се изявява
Всички са хишници тръгнали на лов

Между другото колкото и да ме е "засегнал" ако направи някакъв жест, вдигне ръка, пусне мигачи веднага се успокоявам. Иначе естествено както и аз като всички останали - побеснявам

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Brat mu написа:С бой освен да покажа, че съм по-прост от другия не знам какво друго ще постигна!Това не е начина и никога няма да бъде!
+1

В повечето от случаите отнемането на предимство става НЕумишлено, случва се на всеки. Единствено мога да изпсувам на ум, ако ме вижда, че идвам и въпреки това излиза от пряката, примерно. Дори и да ме е засякъл умишлено, не влизам в конфронтации, всеки си намира майстора. Ама това да гоня някого, да го засичам, псувам и да слизам да бия...

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
Да не се заричам, но до бой няма да стигна. От доста време съм се замислил да взема да си купя едно Cherokee с десен геврек с ролбари и само да ги джаскам като блъскащи колички - и да се "извинявам", че не мога още да свикна с десния геврек 

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Интересно ми е колко акъл трябва да имам в главата за да слезна да бия непознат чиято кола съм засекъл на пътя при условие, че: 1. Може да е въоражен 2. Слизам срещу запален автомобил, който може да ме прегази
Обикновено, като мога минавам отпред и почвам да карам и аз като идиот за да го дразня, може и да набия спирачки, стига да не е жена, че те не спират

Обикновено, като мога минавам отпред и почвам да карам и аз като идиот за да го дразня, може и да набия спирачки, стига да не е жена, че те не спират

flame написа:Тва пък е най-голямата селяния!![]()

ivoo написа:flame написа:Тва пък е най-голямата селяния!![]()
![]()
![]()
Трябва наистина да си гоУем селянин , да слезеш от колата и да се псувате и млатите на пътя , щото някой си те бил засякал или отнел предимство .
Е добре, като слезе да те бие някой защото си му свирнал примерно, му кажи че е голяма селяния да видиме дали ще спре

www.bmwпрофесори-bg.net