За кандидат-студентите... Част 1

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

За кандидат-студентите... Част 1

Мнение от uCnaHeTcA » 23 Май 2009, 22:06

Сега след матурите, да видим кой , къде ще кандидатства и с какво. Мисля, че темата ще е интересна и могат да се получат засичания на съфорумници при изпитите, а защо не и да станат бъдещи колеги в някой елитен университет :D Част 1 е , защото след всички изпити, ще пусна Част 2ра (ако има развитие по тази тема) да видим какви ще са резултатите и кой къде е влязал ;)
Нека почна аз като кандидат-студент :uups:
1.ТУ Варна - математика
2.СА Свищов - математика
3. ВИНС Варна - математика
4. РУ Русе - математика
:uups:
Предварително пожелавам успех на всички :yes: Дано всеки от вас, кандидат-студенти , влезе там , където иска :yes: Успех, колеги :bchug:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 23 Май 2009, 22:09

Що ВИМЕС-а ти е на 4то място при положение че си от Русе,не е лош университет а и ти е в родния град.
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 23 Май 2009, 22:24

Не чувам хубави думи за него, а и цял живот в Русе... :roll: Вярно, няма да има толкова разходи, но все пак... :roll:
П.С. Току-що проверявах датите за изпитите и.... :shock: В Свищов и Техническия във Варна , се засичат датите на изпитите по математика :banghead: Някой знае ли какво се прави в такъв случай, когато се засичат датите, а искаш и в двата да кандидатстваш :roll: Чувал съм за разни прехвърляния на оценки ли , какво беше :roll: Ако има някой запознат, нека пише, че са ми на първите две места и голяма главоблъсканица ще падне , в кой от двата да отида :help:
П.С.2 Хайде кандидат-студенти, пишете да Ви видим кой-къде-как-защо... упс... :uups: То сигурно половината от Вас в момента лежат някаде пияни на баловете си :mhihi: Няма лошо, утре е моя (т.е. след няколко часа) , та и на мен няма да ми е леко :mhihi: :drinking: :have one: :weed:

Слави
Аватар

Мнение от © » 23 Май 2009, 22:37

избери си един и пробвай само там
не знам дали има смисъл да опитваш всичките - стрес, нерви, загуба на време и пари .. :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 23 Май 2009, 22:47

Влизаш,Излизаш,Нищо не Ставаш
Сам си прави изводите ..... Преподавателите са няма такива олигофрени,даже и на задочното имат текущ контрол! И пак нищо не научаваш .... По-добре Свищов!
Лично мнение!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 23 Май 2009, 22:59

ивчо написа:Влизаш,Излизаш,Нищо не Ставаш
Сам си прави изводите ..... Преподавателите са няма такива олигофрени,даже и на задочното имат текущ контрол! И пак нищо не научаваш .... По-добре Свищов!
Лично мнение!

За това ми е на предпоследно място ;)
­­© , и ако не стане нищо там... какво прайваме... чупим пръсти да се чудим какво да правим и търсим работа :D

Слави
Аватар

Мнение от © » 23 Май 2009, 23:04

uCnaHeTcA написа:
Лично мнение!

За това ми е на предпоследно място ;)
­­© , и ако не стане нищо там... какво прайваме... чупим пръсти да се чудим какво да правим и търсим работа :D

хаха
това е доста важен избор, който трябва да направиш сега
Не мисля, че може да правиш компромиси точно с него, т.е. да влезеш някъде. Аз не бих правил... но пък преди време, когато бях в твоята ситуация кандидатствах само в един ВУЗ и то грешния :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 24 Май 2009, 0:47

Лично мнение!

:winky: Успех -цивилизацията е в Свищов :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 24 Май 2009, 2:57

BENZINO VN написа:
Лично мнение!

:winky: Успех -цивилизацията е в Свищов :mhihi:

правилно поне ще си отебе :mhihi:. Пък и вероятноста да му влезе нещо в глава е дооооооооста по-голяма ;)

п.с: нищо лично към Варна ;)
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Мнение от ///M3 » 24 Май 2009, 11:58

Така като гледам май не си решил точно какво искаш да учиш. Последно инженер или икономист ще ставаш? :winky: Първо си отговори на този въпрос и тогава си нареди желанията.

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 24 Май 2009, 12:15

Ако искаш добро образование,ела в НБУ.Дипломата се признава в цял свят и базата е доста добра.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 24 Май 2009, 12:16

Аз пък да се похваля -

Записах задочно във ВУЗФ (Висше училище по застраховане и финанси, гр. София), специалност - Финанси
и редовно Политехническият университет в Торино (Италия)

Приет съм и на двете места, във ВУЗФ - Мн.Добър 5 а в Торино с диплома до единадесети (11) клас.
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 24 Май 2009, 13:39

uCnaHeTcA написа:Не чувам хубави думи за него, а и цял живот в Русе... :roll: Вярно, няма да има толкова разходи, но все пак... :roll:

Батка незнам какво са ти обяснявали за ВТУ-то тука,но аз си изкарах най-хубавите години точно в него.В Русе си си,разходите са ти по-малко,познаваш хората и т.н. Най-важното е,че получих като образование това което исках и ме влечеше.Нито за миг не съжелявам,че не отидох в Свищов.Може би единственото е,че в Свищов вълците са малко по дажни,но пък мен това не ме влечеше толкова тогава поради сериозни връзки :)

п.п Това което си чул за Русенския може и да е старо инфо,защото в момента нивото е доста нагоре откакто Белоев стана ректор.Премисли си всичко и ако искаш инфо звънни да пием сокчета някаде и да си поговорим :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от CheFs » 24 Май 2009, 13:58

Свищов - с Георафия
Библиотекарския - матура евентуално !

Приятно изкарване по баловете и успех с кандидатсването ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M44 на газ
Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition

Мнение от TouringInternational » 24 Май 2009, 15:19

ВТУ ''Св. Св. Кирил и Методий'' - с английски и тест български (+ евентуално някоя и друга матура)
От няма и една година съм си навил на пръста, че там искам да ходя и тва е, няма пускане :mhihi:
Който квото ще да ми казва майки, лели, пралели избора си е мой и там си ме кефи :D
(само сега да не се появи някой, който да извади 15 хиляди довода зашо да не ходя там :P , не че ще го послушам де )

Следваща

Назад към Извън Темата