Поредното издраскване.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Поредното издраскване.....

Мнение от valery » 05 Юли 2008, 9:51

Никога, никъде и по никакъв начин не спирам колата, за да пречи на автомобили и пешеходци. Въпреки това вчера вечерта някой ми е направил две черти на предния капак, с ключ най-вероятно.
Вчера илезнах да пия едно кафе с приятели, после да хапнем по една пица и то в квартала (горе доллу) и тази сутрин гледам двете черти, перфектно започване на деня :evil: . Точно поради тези причини почнах да си оставям колата на платен паркинг, но явно не можеш да избягаш от съдбата си.
Имам молба, ако може да ми намерите такъв разбойник да си излея гнева върху него, вече така ми е паднало пердето и ако имаше шанс да го разбера кой е щях да му изтръгна и двете ръце и да му ги набутам отзад (и десе зъба за огърлица ще си взема.
Чувствам се претакован отвсякъде.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 05 Юли 2008, 9:53

Лошо, Валери...Съжалявам. Абе тоя застрахователите покриват ли такива щети?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 05 Юли 2008, 10:01

Разбира се,нали затова е пълно каско ;)
Въпроса е в тридневен срок да ги уведомиш тях...
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от valery » 05 Юли 2008, 10:09

Застрахователите са най-малкия проблем, три дни няма кой да ми ги засича, така че когато отида, но пак опираме до разправии, губене на време и бояджията том соер. Ти ми намери онова копеле да видим после дали ще прави така.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 05 Юли 2008, 10:16

valery написа:Застрахователите са най-малкия проблем, три дни няма кой да ми ги засича, така че когато отида, но пак опираме до разправии, губене на време и бояджията том соер. Ти ми намери онова копеле да видим после дали ще прави така.

Ако го намериш- имаш ми телефона, свиркай да дойда с 17"ките валяци да го намачкам.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 05 Юли 2008, 11:51

много кофти - по темата Светльо ни разказа за някакъв негов съсед който си купил някаква кола (не помня каква точно) без забележки и една сутрин на предния капак гледа издрано с нещо "лошо ... много лошо" - пребоядисва човека и вече спокоен и една сутрин гледа пак издрано "сега е добре" - е кажете ми как като го хванеш тоя боклук да не го разчлениш :evil:
THE ONE & ONLY E30

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 05 Юли 2008, 11:55

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :twisted: :evil:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 05 Юли 2008, 12:06

Бойците, има си добри коректорчета, вместо да трошите кости, купете си 3лв е и става прекрасно ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Re: Поредното издраскване.....

Мнение от mad_presley » 05 Юли 2008, 12:23

valery написа:Никога, никъде и по никакъв начин не спирам колата, за да пречи на автомобили и пешеходци....

Точно за това съм си направил една статистика, колкото по-прибрано спираш, колкото гледаш да не пречиш на останалите, толкова по те одират, издраскват, чупят фарове, брони...
Аз вече, когато спирам, гледам колата да стърчи поне 20-30см от другите спрени и вече го нямам този проблем :mhihi:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 05 Юли 2008, 14:32

valery написа:Застрахователите са най-малкия проблем, три дни няма кой да ми ги засича,

Напротив.... вече са много хитри и се заглеждат... ако отидеш след 2-3 седмици вече ще има леки следи от "остаряване" на драскотините... и почват да ти обясняват как това не е от преди 2-3 дни... въпреки това го снимат и.... после нищо не ти дават... поне в Булстрад е така т.е. на мен ми направиха този номер, след като си одрах леко дясната врата и праг-а и отидох след 2 седмици.. ония вика - що ме лъжеш, тва не е от преди 3 дни.... викам дори и да не е? кво от това, нали е с пълно каско... и ония - ма не до дошъл в рамките на 3 дни... виж си условията... много начетени са станали, много знаят :twisted: ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 M52B20 96 coupe

Мнение от The Shadow » 05 Юли 2008, 15:28

Колега смени застрахователя!!! Миналата седмица ходих при застрахователя си за да се оплача от такива малки драскотини и малко паркинг щети (натрупали са се за 1 година паркиране в центъра на София) и резултата е налице.... цялостно пребоядисване за сметка на ДЗИ :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 05 Юли 2008, 15:32

THE DUNK MACHINE написа:много кофти - по темата Светльо ни разказа за някакъв негов съсед който си купил някаква кола (не помня каква точно) без забележки и една сутрин на предния капак гледа издрано с нещо "лошо ... много лошо" - пребоядисва човека и вече спокоен и една сутрин гледа пак издрано "сега е добре" - е кажете ми как като го хванеш тоя боклук да не го разчлениш :evil:
че и с чувство за хумор тоя келеш :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Re: Поредното издраскване.....

Мнение от laviatan » 05 Юли 2008, 15:33

mad_presley написа:
valery написа:Никога, никъде и по никакъв начин не спирам колата, за да пречи на автомобили и пешеходци....

Точно за това съм си направил една статистика, колкото по-прибрано спираш, колкото гледаш да не пречиш на останалите, толкова по те одират, издраскват, чупят фарове, брони...
Аз вече, когато спирам, гледам колата да стърчи поне 20-30см от другите спрени и вече го нямам този проблем :mhihi:

абсол. си прав -аз стигнах до този извод- прибира я навътре да не ми удрят вратите и броните-бам -жулят е и пукат гуми- паркирам както ми падне- никои нищо не и прави :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 325 ТД '93
Детайли за колата: тъмно син металик

Мнение от miroslav4ev » 05 Юли 2008, 15:38

///peter написа:Бойците, има си добри коректорчета, вместо да трошите кости, купете си 3лв е и става прекрасно ;)

....дай повече инфо?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 05 Юли 2008, 15:52

Ами коректор, за боя. Един приятел ми го купи от Горубляне. Представлява боя в тубичка и четка като лак за нокти, но с номера ан твоята боя. Премахва перфектно малки драскотини, дори и избелели петна :)

Следваща

Назад към Извън Темата