Питане за сервиз по щета (БУЛИНС)
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
Питане за сервиз по щета (БУЛИНС)
значи предстои ми вкарване на колата в сервиз на булинс за боя след градушка та сервизите са Изток или Тандер ,дайте мнение кой да избера ,чувам че крадяли и подменяли части и задържали колите по 2 месеца 

Последна промяна shnitzera на 13 Май 2008, 19:09, променена общо 1 път
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Държат по 2 месеца, ако има 2478973587 коли преди теб. Помоему и 2та сервиза са ОК. За краденето на части... дълбоко се съмнявам, някой може би се е оправдал с тях
М-удругото относно времето за изчакване, на един мой приятел е46цата му даде на късо от алармата, и тука в Бояна трябваше да чака доста време защото преди него мисля имаше 80 коли, та го препратиха в Изток, но така или иначе съвпадна с многото празнични и не стана и за 2 седмици

М-удругото относно времето за изчакване, на един мой приятел е46цата му даде на късо от алармата, и тука в Бояна трябваше да чака доста време защото преди него мисля имаше 80 коли, та го препратиха в Изток, но така или иначе съвпадна с многото празнични и не стана и за 2 седмици

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Колега
извади от колата всичко що е мобилно - инструменти, разни други,
дори и резервната гума. Аз лично съм виждал доста страшни случки
при работата в Тандер. За Изток не мога да дам мнение.
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
rosen.kolarov написа:Колега
точно така и аз чувам ,някой да е ходил в Изток ? това за мобилните работи е ок ,ще ги сваля и толкоз ,но повече ме притеснява това, че подменят части по колата ,а от както я купих съм дал към 1000 лв за датчици, ламбда сонди,силикони и тем подобни дребни джиджавки които се сменят за минути ....
ЕБАТИ В КАКВА СТРАНА ЖИВЕЕМЕ

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
и освен като изкаваш всичко де що може да се украде .. виж земи я снимаи от всякъде и човека които ще ти я приема да я огледа добре че да не стане като идеш да кажеш .. абе тфа не беше така а тои да ти каже така си доиде
мен бензин ми крадоха .. стоп ми чупиха .. всеки път има нещо което УЖ те не са потрошили

мен бензин ми крадоха .. стоп ми чупиха .. всеки път има нещо което УЖ те не са потрошили

- ///HAMANN///
- кандидат ентусиаст
-
4 месеца за калник , носач и боя кво да ви кажа карайте си колите там и може да забравите даже как изглеждат докато ви се обадят да идете да си я вземете 

///HAMANN/// написа:4 месеца за калник , носач и боя кво да ви кажа карайте си колите там и може да забравите даже как изглеждат докато ви се обадят да идете да си я вземете
Мен ми изгориха акумулатора и алармата, правих комисии панаири и в крайна сметка ми платиха 50лв. само за ремонта на алармата.
ПО ЗАКОН колата трябва да е готова до 45 дни, не работни, а обикновени дни! Търсете си правата, притискайте ги и ги плашете със съд, помага

Е верно после може да ви гони параноя че мутрите искат главата, ви, ама тва минава

Относно сервизите, единственото логично което ми идва на ум, е че щом описват щетите до Тандер в Бояна, масово хората оставят и колите там, та може би на другите места е по-леко, макар че като се интересувах на времето, от всички сервизи се бяха оплакали ....
Успех и дано си получиш колата, преди летните отпуски

п.с. мен ми липсваше куката за теглене, и ми я възстановиха

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
AcOrP написа:мен ми казаха,че нямам право на сервиз защото е оценена на под 7к и аз се зачудих защо ми го казват като лоша новина а не като добра
при вас цените са по различни и до някъде може да земеш по малко пари по експертна оценка .. но при нас до сега винаги съм искал пари правил съм си я при разни майстори а не сервизи и даже остава некои лев да се напия

bam-bam написа:AcOrP написа:мен ми казаха,че нямам право на сервиз защото е оценена на под 7к и аз се зачудих защо ми го казват като лоша новина а не като добра
при вас цените са по различни и до някъде може да земеш по малко пари по експертна оценка .. но при нас до сега винаги съм искал пари правил съм си я при разни майстори а не сервизи и даже остава некои лев да се напия
незнам какво имаш предвид при нас но колата за която говоря е БМВ Е32

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
AcOrP написа:bam-bam написа:AcOrP написа:мен ми казаха,че нямам право на сервиз защото е оценена на под 7к и аз се зачудих защо ми го казват като лоша новина а не като добра
незнам какво имаш предвид при нас но колата за която говоря е БМВ Е32
разликите в цените за труд и части спрямо градовете

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
15 мнения
• Страница 1 от 1