Пинах една студена вода с тоя събор.
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Пинах една студена вода с тоя събор.
И така от дни се каним да идем и нещо немоим се наканим.Уж с един френд ше се пробваме с каляските на магистралата ама едно голямо Цък
Та кво става най-накрая,у неделя 4ти мисля че се пада,баш края на събора аз съм си на работа най-спокойно и ко стана - мама
се обади да ме "светне" че сестра ми зяпа некви бмв-та близо до Пловдив
Въй викам си аз кво стана ся,аз на бачкане цял ден,колата пред работата,прилично мрасна
а сестра ми зяпа дрифтове и прочие. Хубу де преживях го,некст иар ше се оди
Ама нещеш ли вечерта отивам аз да си измия колицата на ОМВ-то на бул. България дето е под Билата и то викам си ае по-късно че няма да има толко коли и тъкмо си паркирам аз под душчето (пароструйката) и гледам некви бмв-та почнаха да прииждат
Викам си бах маама му,това х3 (или х5,не го доогледах) ще го превивея,ама тези е36 купенца се рояха едно след друго
И кво ми хрумна в това нещо на раменете ми - ми че те колегите сигурно се връщат от събора и дошли да измият красавиците (ако бъркам не отговарям
)
Та викам си бахти един път се издразних че го пропуснах и айде още един път да ми стане кофти че не отидох...НИЩО лично против колегите,не се познаваме,сигурно някой е от форума,ма ме марзеше да се запознаваме
и си тръгнах тихичко с 1-2 вратки,колкото да падне водата от гуметата
Ако някой се чуди кой съм бил аз,смъкнатото тъмно синъо е36 купе,със стокови джантета
Извинявам се за неграмотното писане,ама толко рано сутрин ме няма много в мисленето и още ме е малко яд

Та викам си бахти един път се издразних че го пропуснах и айде още един път да ми стане кофти че не отидох...НИЩО лично против колегите,не се познаваме,сигурно някой е от форума,ма ме марзеше да се запознаваме

Извинявам се за неграмотното писане,ама толко рано сутрин ме няма много в мисленето и още ме е малко яд

Добре казано... Като цяло колега събора беше невероятен за мен тази година....много емоций, кюфтета и кебабчета
Моят съвет е изплакни добре очичките на снимковия материал и чакай другата година... ама гледай да не ти звънне пак някой от там...За бмв-тата лично аз не изпускам да поздравя колега където и да е , а ако пък си мие колата става седянката 

4 мнения
• Страница 1 от 1