Българският език - аут от училище

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 27 Апр 2008, 0:04

D3BEP написа:Бре, добре си ни нахранил. Аз тамън ядох. Мисля да повърна.
А вие дето сте доста активни тук, можеше просто да напишете, че такава тема има и толкова , а не да пишете глупости !

А ние какво ти писахме?
Черпя те и линк, дано си доволен.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... c&start=30
Както ясно съм коментирал за да те кефи такова нещо и да го разпространяваш, трябва да си първосигнален приемател на новини, без никаква обработка на съдържанието. Харесва ли ти определението :mhihi: :mhihi: :mhihi: Подобно е на твоите. Само че е по - мило. Попрочети, дано разбереш защо.
В твоят случай и позакъснял новинароразпространител се явяваш. Въпросният закон отдавна не е на дневен ред.
Ае, поздрави и с по - малко нерва некст уей.

Но офенс. Или поне нямаше в началото.
Весели празници на всички.

ПП. Ае, няма л ида палите свещи вече?

кфи свещи ве .. хората отдавна други неща палят по забавно е :mhihi:
иначе може да спретнем едно форумно запалване ама да си напраим отделна тема а ? :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 27 Апр 2008, 0:14

D3BEP написа:В твоят случай и позакъснял новинароразпространител се явяваш. Въпросният закон отдавна не е на дневен ред.

Един месец и повече не бях България, от 2 дни съм тук ! Незнам кой е първосигнален, но вместо да се заяждате можеше да напишете, че има тема, да пуснете линк като ви се занимава и т.н ! А не да ми пишете, че взимам пари за да я разпространявам, някои намесиха Атака, друг анимационен герой индирктно ми каза че съм луд ! Не мисля, че това е правилния подход ! Но явно вие безгрешните така ги разбирате нещата ! Но донякъде ви разбирам, все пак имахте няколко заучени фрази, дето трябваше да ги напишете, нямаше как да се въздаржите , то си пролича на кой какъв ми е мирогледа !

Повърни и ходи хапни пак !
::: vankata™ :::

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 27 Апр 2008, 0:25

vankata™ написа:
D3BEP написа:В твоят случай и позакъснял новинароразпространител се явяваш. Въпросният закон отдавна не е на дневен ред.

Един месец и повече не бях България, от 2 дни съм тук ! Незнам кой е първосигнален, но вместо да се заяждате можеше да напишете, че има тема, да пуснете линк като ви се занимава и т.н ! А не да ми пишете, че взимам пари за да я разпространявам, някои намесиха Атака, друг анимационен герой индирктно ми каза че съм луд ! Не мисля, че това е правилния подход ! Но явно вие безгрешните така ги разбирате нещата ! Но донякъде ви разбирам, все пак имахте няколко заучени фрази, дето трябваше да ги напишете, нямаше как да се въздаржите , то си пролича на кой какъв ми е мирогледа !

Повърни и ходи хапни пак !

човече тоя е свикнал да връща и пак напред с рогата .. сам каза че от 2 дена си тук .. обърка човека да се заяждаш и да спориш маи :mhihi: :mhihi: :mhihi:

п.п. надушвам че ще има РАЗБИВАНЕ тука само ако не се намеси некои лош чичко с палката :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 27 Апр 2008, 0:33

bam-bam написа:човече тоя е свикнал да връща и пак напред с рогата .. сам каза че от 2 дена си тук .. обърка човека да се заяждаш и да спориш маи :mhihi: :mhihi: :mhihi:

п.п. надушвам че ще има РАЗБИВАНЕ тука само ако не се намеси некои лош чичко с палката :lol:

Въобще не ме интересува кой е човека и какво съм объркал !Държа се така, както подходихте вие ! Няма да споря, най-бързия начин да се прекрати тази абсурдна риторика е като някой модератор изтрие темата !
::: vankata™ :::

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Апр 2008, 7:45

А ти преди да пускаш петиции прочети хубаво закона.
От незнанието на хората печелят други :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 27 Апр 2008, 8:43

Ае пич,
не знам ние кво сме писали.
Няма такова нещо като "ние пишем". Ти се замисли защо ние пишем, а не аз например.
Виж ти какво си писал.
Ще го оформя в едно изречение:
"напуснах форума щото тука пълно с тъпанари, ма кат се връщам ся пак същата работа".
Баста....
Поздрави!

Предишна

Назад към Извън Темата