UniBG
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
И аз бая време съм изгубил в IRC...
Един поздрав за всички чатъри:
http://www.youtube.com/watch?v=r1KdGHM5X38
Един поздрав за всички чатъри:
http://www.youtube.com/watch?v=r1KdGHM5X38
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Andronoff
- триногата
-
b2, с Ясен, Павел, Петко и още Сливналии баш в IRC се запознахме, ама то тва беше.. отдаааааавна
Аз бях на 17-18, ся след 1 месец ставам на 26
Аз за базата данни незнаех, че е открадната, ако знаех, щях да сменя пасовете, ама .. аз като не влизам и изобщо не съм в час
А и на моя ник не си знам втората парола, щото всъщност няма такава.. Аз като го регвах, такова нещо като permpass нямаше, а ся трябва да имаш permpass, за да си смениш idpass
Баси тъпото, а?
Звучи като едновремешните интернет карти - влез в еди кой си сайт, с еди кво си юзърнейм и пас, за да си активираш линията.. Хубаво, ама как да влезеш в някой сайт да си активираш линията, като нямаш активирана линия?

Аз бях на 17-18, ся след 1 месец ставам на 26

Аз за базата данни незнаех, че е открадната, ако знаех, щях да сменя пасовете, ама .. аз като не влизам и изобщо не съм в час

А и на моя ник не си знам втората парола, щото всъщност няма такава.. Аз като го регвах, такова нещо като permpass нямаше, а ся трябва да имаш permpass, за да си смениш idpass

Баси тъпото, а?

Звучи като едновремешните интернет карти - влез в еди кой си сайт, с еди кво си юзърнейм и пас, за да си активираш линията.. Хубаво, ама как да влезеш в някой сайт да си активираш линията, като нямаш активирана линия?

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Andronoff написа:b2, с Ясен, Павел, Петко и още Сливналии баш в IRC се запознахме, ама то тва беше.. отдаааааавна![]()
Аз бях на 17-18, ся след 1 месец ставам на 26![]()
Баси тъпото, а?
Звучи като едновремешните интернет карти - влез в еди кой си сайт, с еди кво си юзърнейм и пас, за да си активираш линията.. Хубаво, ама как да влезеш в някой сайт да си активираш линията, като нямаш активирана линия?![]()
то имало опция да си сетнеш майл .. и с него да си оправиш ника .. но кои да каже, както и да е изгореха доста хора и моите никове изгорена на по сумати години ама купон да става

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2