Помагайте пак с тъпата Виста

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мафиозо!
Аватар

Помагайте пак с тъпата Виста

Мнение от rado_rf » 09 Мар 2008, 17:31

Начи, какъв е проблема - не мога да включа лаптопа към телевизора. Кво ли не правих, кво ли не струвах не и не.
Ся, аз си знам че съм тъп :uups: , ама тези драйвери са ми тъмна Индия. Изхода ми е S-video, компа е този http://datacom.bg/shop/front/show.php?1 ... 15/0/0/1/0

Ако има някой да ми обясни степ бай степ как да го направя ще му бъда много благодарен. :help: :help: :help:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 09 Мар 2008, 21:41

Аре, бе хакери :help:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Потребител
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от DriftSand » 09 Мар 2008, 21:56

Ами с десен на десктопа Personalize после Display Settings - там трябва да ръчкаш. Или най-добре с "функционалния бутон" (Fn) и трябва да има на някой от бутоните с F (при мен е F4) една картина, която да ти покзва дисплеи/телевизорче.
Май не е много
степ бай степ
но пробвай така :)

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 09 Мар 2008, 22:08

Защо бе хора защо
тая гадна глиста сте си сложили виии на вашТе
машини,прогнива тя безвъзвратно с нея и всичко скапва,най вече в неделя :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 09 Мар 2008, 22:10

аз съм с тошиба и по спомени мисля че беше някъде в настройките на видеокартата, трябва да познае или да и зададеш че си включил телевизор, да превключи на съответната разделителна способност за телевизора и 50херца ... тв аут-а по принцип така си бачка - с много зор :mhihi:
при мен проблема е че работи добре само когато лаптопа не се зарежда, иначе излизат някакви смущения

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 10 Мар 2008, 18:02

DriftSand написа:Ами с десен на десктопа Personalize после Display Settings - там трябва да ръчкаш. Или най-добре с "функционалния бутон" (Fn) и трябва да има на някой от бутоните с F (при мен е F4) една картина, която да ти покзва дисплеи/телевизорче.
Май не е много
степ бай степ
но пробвай така :)

Абе и аз пробвах така, но до никъде не стигнах. :( Ръчках, ръчках, ръъъъъчках... и до там. Останах си само с ръчкането, разочарованието и пропиляната младост.

ХЕЛП :help:

ПП: Да знаете, че няма да мирясам.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 10 Мар 2008, 18:18

Да беше казал какъв ти е телевизора все пак.

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 10 Мар 2008, 18:30

Ми, телевизор. Обикновен http://electronics.market.dir.bg/xoffer ... shop_id=57 :uups:

ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S6

Мнение от bmwmania » 12 Мар 2008, 10:29

Човек, махай я таа виста бееее, тури едно ХР и си житкай на воля. На моя лап като го взех у нас, на момента беше подменена вистата с ХР - е малко е зор с драйверите докат се намерат ама си заслужава труда. ако имаш затруднения пиши да ти помагам ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 12 Мар 2008, 10:32

Както казаха колегите горе,махай тъпата глиста и забочи едно ХР.И моя лап беше с Виста,че и Ултимейт ама като видях перформанса веднага му сложих ХР.
Ако имаш проблеми с инсталването на ХР влез в биоса и го нагласи да не е на AHCI ами на ATA interface хард диска ти.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525 TDSA '95
Мечтае да кара: X6 M

Мнение от E34PSH » 12 Мар 2008, 10:58

Наистина, ако имаш драйверите на компа махай вистата ... тя ще се ползва след около 2 години, но до тогава ще чистят бъгове и ще правят съвнестими програми ... засега е само проблемна !!!
Колкото до ТВ-аута, на телевизора няма да гледаш нито прилично, нито с подходящ размер, картината ще е много по голяма от размера на телевизора! Значи освен искарването на картината, ще ти трябват специална програма която орязва картината до размера на телевизора. Може TV-TOOL, може DivX G400.Трябват ти и подходящи кодеци за да ти изкарва титрите на телевизора ... абе ще падне борба и накрая, като видиш умрялата картина и качество на телевизора ... ще ти се доплаче!!! Няма лаптоп, който да ти изкарва качествена и правилно оразмерена картина ... успех с мъките!

Блондинка зад волана
Аватар

Мнение от Лина » 12 Мар 2008, 11:14

Няма по-ужасно нещо от тази виста :confused: И аз съм с нея в момента, и постоянно решава , че някоя програма е с вирус и я блокира... Възможно най-скоро се надявам да я махна
I'm a little bit of everything
all rolled into one
So take me as I am
This may mean you'll have to be a stronger man
Rest assured that when I start to make you nervous
and I'm going to extremes
tomorrow I will change
and today won't mean a thing

ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S6

Мнение от bmwmania » 12 Мар 2008, 11:24

E34PSH написа:Наистина, ако имаш драйверите на компа махай вистата ... тя ще се ползва след около 2 години, но до тогава ще чистят бъгове и ще правят съвнестими програми ... засега е само проблемна !!!
Колкото до ТВ-аута, на телевизора няма да гледаш нито прилично, нито с подходящ размер, картината ще е много по голяма от размера на телевизора! Значи освен искарването на картината, ще ти трябват специална програма която орязва картината до размера на телевизора. Може TV-TOOL, може DivX G400.Трябват ти и подходящи кодеци за да ти изкарва титрите на телевизора ... абе ще падне борба и накрая, като видиш умрялата картина и качество на телевизора ... ще ти се доплаче!!! Няма лаптоп, който да ти изкарва качествена и правилно оразмерена картина ... успех с мъките!

Дори и да ги няма драйверите, може спокойно да си ги дръпне от сайта на ACER и да си бодна бозата. А ако и в сайта ги няма, трябва да се рови по форумите и да ги търси, аз имах проблемче с едно НР и се рових доста време но ги намерих (в сайта на НР нямаше драйвери за ХР за моя модел!!!) и си житка без ядове :lol:
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 12 Мар 2008, 18:32

Много благодаря на всички отзовали се. Ще я махам тая Виста. И без това ми гълта РАМ, като моя Сашо бензина. Благодаря и за съветите. Научих много.
Колкото до картината - ми, виждал съм лап който изкарва отлична картина без проблеми, както и суб. Ама работи под ХР. Май, май, там е ключа от бараката.

Назад към Извън Темата