Пътуване...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 20 Яну 2008, 11:32

Ей, тогава работата е много лесна :D Пътувал съм го маршрута ,имаш просто нищожно разстояние в Черна Гора :)

http://www.viamichelin.com/viamichelin/ ... mage2.y=4#

Когато брат ми пътува миналата година пролетта до Унгария с мойта кола ,отидохме до нотариус и му направих пълномощно за да може да напусне страната с комбито.Натам никой не гледа вече този талон, той излезе през ГКПП Градина - Калотина :idea: Ти оттам ще минеш също :idea: В талона кой е собственик записан ?

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 20 Яну 2008, 11:44

Колега прави пълномощно, че сега в Петък ходих до Сърбия и на връщане ме държаха 2 часа заради такова пълномощно .. дето се вика може да не ти го поискат, но няма да е лошо да го имаш ..... аз бях с кола с чужди номера може и затова да са ме държали, но според мен не поемай риска, че ще ти струва пари :mhihi: Искат и зелена карта ;) и ровят по колата :roll:
Абе всичко е късмет, зависи от смяната на която ще попаднеш - има и готини куки. Мен ме спряха 200 метра преди границата(в района на ОМВ) с един ЛендКруизър - гранична полиция и бяха пичове - питат дали не съм крал колата и разни такива :mhihi: ма на границата си повисях заради пълномощното :confused:
Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 20 Яну 2008, 13:16

На името на предния собственик е кораба,като тръгвам ще мина през Габрово за пълномощно и съм готов,то се е видяло,че с автобус няма да е.Благодаря на всички за вниманието :!: :yes:
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 20 Яну 2008, 13:43

mitko_n1 написа:.Пътя мисля,че не е проблем,в смисъл че ще имам GPS.
Сигурно си се подготвил,но все пак да си кажа и аз,поне за гарминчетата си трябва отделна карта за югославия,заводски нямат :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 20 Яну 2008, 14:30

колега какво стана ... какво се реши .. май така като гледам нема да е в аутобусо ..... :mhihi: :lol: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320

Мнение от mi6u » 20 Яну 2008, 14:34

В Сръбско едно време се вървеше с 20 марки в час :mhihi: Сега незнам как е.

Чичо Митко
Аватар

Мнение от Митко Стоянов » 20 Яну 2008, 14:35

vlado_turbinata написа:колега какво стана ... какво се реши .. май така като гледам нема да е в аутобусо ..... :mhihi: :lol: :mhihi:

Така като гледам май не,а колата реве като камион,само да не се заядат тия педали(сръбските куки),че лоша работа
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 20 Яну 2008, 14:38

mitko_n1 написа:Така като гледам май не,а колата реве като камион,само да не се заядат тия педали(сръбските куки),че лоша работа

ееее ясноо ... начи че става шоу с баварията ..... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.П И да нема после по новините ..... у сръбско хванат българин който шофирал бмв-то си с над 220 км/час ..... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Чичо Митко
Аватар

Мнение от Митко Стоянов » 20 Яну 2008, 14:41

vlado_turbinata написа:
mitko_n1 написа:Така като гледам май не,а колата реве като камион,само да не се заядат тия педали(сръбските куки),че лоша работа

ееее ясноо ... начи че става шоу с баварията ..... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

П.П И да нема после по новините ..... у сръбско хванат българин който шофирал бмв-то си с над 220 км/час ..... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ако пътя позволява що не :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата