Застраховачен проблем

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от margit0 » 15 Яну 2008, 22:07

///MapTo написа:Лятото един приятел се удари в ограда в студентски град и после цяла седмица се чудеше как да инсценира,че е при паркинг,тъй като колата му беше доста помелена за удар пред блока...Лъжеше,струваше и накрая намери някакви кофи за боклук на стамболийски и отиде с колата там и викна кат под претекста,че някакъв пиян е засилил една от кофите за боклук и той я блъснал... :mhihi: :mhihi:
Незнам как му повярваха,но си взе протокол,написаха му някакъв акт за несъобразена скорост и после при застрахователите,при положение че 2 пъти опита да мине без протоколи и си му изплатиха щетите...виж за какъв удар говоря ;)
п.с. За да е по-достоверна случката изсипаха цялата кофа на булеварда,ама айде няма да показвам снимки че... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

xaAxAXAXAXaXAX :mhihi: :mhihi: :mhihi: .... уникално.Значи мога да подам нова декларация с други представени от мен факти.
Проблема,че немога да я върна пак там е че: както вече разбрахте случилото се беше на 23 декември.Като бях в БулИнс на 27 написах че е станало на 25(понеже има някъкв срок от 3 дни в които трябва да се явиш пред застрахователя,за да изплатят);а и те вече оправиха оградата на бул.България(преди шел,в посока бояна).А тия ми се обадиха на 14.01.2008.

Доколкото съм разбрал,мога да направя някаква постановка пред блока на 1 приятел,и да подам документи с други представени факти,нали?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 16 Яну 2008, 21:13

Абе отиди пак там, гледай да има зад тебе някоя кола, намаай се леко и си готов :winky:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 16 Яну 2008, 21:24

много ясно, че няма да изплатят

и протокол със задна дата няма да дадат.

Най-малкото никой не може да е сигурен дали си бил употребил алкохол

Предишна

Назад към Извън Темата