Съветче ...
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Съветче ...
Утре сутрин ще пътувам до Словения , та ако може да ме информирате относно пътя , такси , магистрали, възлови кръстовища и много важното Ограничения на скороста, къде и колко
Ще пътувам с 'много лек автомобил'
Много ви благодаря
п.с. и понеже на отиване съм с една кака (тоест съм все едно сам) , по границите има ли вероятност от проблеми . Ще минавам през Сърбия

Ще пътувам с 'много лек автомобил'

Много ви благодаря

п.с. и понеже на отиване съм с една кака (тоест съм все едно сам) , по границите има ли вероятност от проблеми . Ще минавам през Сърбия

Re: Съветче ...
BMW lover написа:Утре сутрин ще пътувам до Словения , та ако може да ме информирате относно пътя , такси , магистрали, възлови кръстовища и много важното Ограничения на скороста, къде и колко![]()
Ще пътувам с 'много лек автомобил'![]()
Много ви благодаря![]()
Колега по границите надали ще имаш проблеми. Аз като пътувах лятото сърбите се държаха много добре по границите до колкото хърватите се държаха мноо зле (сокчета цигарки пачрички и знаеш натам.) ако сичко ти е изрядно като документи казваш че нямаш и не им даваш нищо. Карай задължително в хърватска на фарове щото мене ме глобиха с 10 евро. развали ли да имаш по 1 2 5 10 евро за такси. Не съм сигурен но около 30 40 евро са таксите може и повече ако са ги дигнали. ти ако можеш си земи едно 60 евро за такси пък като ти останат ше пиеш една бира. Ограничението в сърбия е 130 в хърватска 120 ама то има знаци така че нямаш проблем.пътя е един една 600 километрова магистрала през сърбия и хърватска. земи една карта и виж няма как да се объркаш. Дано съм ти помогнал. Ако има нещо пиши у темата.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Аз сега да си питам,хем има отворена тема,как е положението в района на стара загора,нова загора,хасково и свиленград,че заминавам командировка натам утре? 

3 мнения
• Страница 1 от 1