Помаци оскверниха параклис, чупят икони, къртят кръстове!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ge6pen4 » 15 Дек 2007, 20:42

Живея в Кърджали и имам много приятели мюсюлмани .. но имам и много врагове мюсюлмани .. според мен не расата или религията гради характера на човека ... всякакви действия на расова или религиозна основа са пълна глупост и не могат да доведат до нищо добро ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 15 Дек 2007, 20:44

Аспарух написа:Путко недоклатена аре кажи си адресо и телефоно бе резан амаймуно? Посерко, във форумите сте много смели нещо, ама на живо да не започнеш да ми се мазниш а? Педерас смотан!
напускал си го из целия нет май си атакисче или омонче може и скинар :twisted: ама искаме да си дадеш форума дет редовно пишеш да видим къв си - не стаа да подкрепяш или мразиш народност - както българин така и турк щте утрепе за 5 стинки ако си тъп - :idea: :arrow:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

Потребител
Аватар

Мнение от Аспарух » 15 Дек 2007, 21:10

EBEEMVACIA написа:
Аспарух написа:Путко недоклатена аре кажи си адресо и телефоно бе резан амаймуно? Посерко, във форумите сте много смели нещо, ама на живо да не започнеш да ми се мазниш а? Педерас смотан!
напускал си го из целия нет май си атакисче или омонче може и скинар :twisted: ама искаме да си дадеш форума дет редовно пишеш да видим къв си - не стаа да подкрепяш или мразиш народност - както българин така и турк щте утрепе за 5 стинки ако си тъп - :idea: :arrow:

Требва ли задължително да съм атакист, за да ми пука когато поганци оскверняват български православен храм и се гаврят с нашия народ? Разбира се че съм го пуснал из целия нет, когато в една тоталитарна държава истината се прикрива и изопачава, нормално е информацията да си намира път до хората. Истината е като водата - винаги си пробива път и нищо не може да я спре! Гадни нихилисти!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 15 Дек 2007, 21:18

Ето това е лошото, някой хора пропагандират следното:
Ако обичаш България трябва да си или нацист, фашист, скинар, атакист и какво ли не... Защо?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 15 Дек 2007, 22:17

Пиши ми на лична. Отдавна не съм размазвал нечия мутра, що пък да не си ти?
С колко човека ще дойдеш? Това го пиши тук, да не вземе да не излезе сметката. Естествено че няма да си дам телефона и адреса на някакъв форумен писател. Не знам, мислиш ме че съм на акъла ти ли ...

Петьо,
Да, естествено че не е истина. И естествено че е простотия. Но е много продавана новина за журналята.
Аз не мога да те разбера.... Вярваш, че Хитлер не е избивал евреи, а не вярваш, че турците не тормозят българите повече, отколкото българите тях. Ето, тая тема пак е тъп и безмислен терор срещу помаците, че некви пешлемета - може и "християнчета" да са написали нещо с тебешир. Лошото е че тоз младеж и да го набия няма да се оправи и много са като него - нямат в главата

Потребител
Аватар

Мнение от Аспарух » 15 Дек 2007, 22:26

Путко писъмца ли искаш да ти пращам ма? Ако си маж кажи си адресо и телефоно да дойда да ти еба пичката майчина и да не се разправям повече с тебе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 15 Дек 2007, 22:51

Аспарух написа:
EBEEMVACIA написа:

Требва ли задължително да съм атакист, за да ми пука когато поганци оскверняват български православен храм и се гаврят с нашия народ? Разбира се че съм го пуснал из целия нет, когато в една тоталитарна държава истината се прикрива и изопачава, нормално е информацията да си намира път до хората. Истината е като водата - винаги си пробива път и нищо не може да я спре! Гадни нихилисти!
искарай вода от шише на морско дъно от галера на 600 години и виж истината - мафиотите ни клецат а ти мизерсташ като куче в къщи... аааа извинявай - В ШАТРРАТА В ШАТРРРАТА :mhihi: :mhihi:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Nitro^ » 15 Дек 2007, 22:56

ОТ:Темата ме заинтригува да се поровя из нет-а.Вижте на каква интересна статия попаднах http://lubamanolova.info/030407-a.html

Слави
Аватар

Мнение от © » 15 Дек 2007, 23:02

ако не сте забравили това е автофорум :shock: :help:

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 15 Дек 2007, 23:10

ще фърчат банове, обещавам ви :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 15 Дек 2007, 23:29

Аспарух написа:Путко писъмца ли искаш да ти пращам ма? Ако си маж кажи си адресо и телефоно да дойда да ти еба пичката майчина и да не се разправям повече с тебе.
:mhihi:
Пиши си там по форумчетата и се пъчи пред хората и "патриотите" и не се разправяй вече с мен :) За мен работата е ясна, Канасювиги. Все едно кой си. Не си струваш да се разправям - предложих ти честно решение, оттук нататък каквото и да предложиш и напишеш, все ми е тая.
Хаде, със здраве.
ПП. Предлагам темата да се заключи и и двамата да ни баннете.

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 15 Дек 2007, 23:35

готово:)
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата