HTC-мнения за марката и моделите GSM...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 24 Ное 2007, 9:58

грнка,евхаристо филе!
ше да е НТС със сигурност само още да видим кайзера или шифта. шифта е голем и доста по-скъп,ма искам да го пипна да вида и ше реша.ако ли не-зимам един тайтън па квот сабя покаже.
благодаря на всички за изчерпателните мнения...помогнахте ми момчета.

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 24 Ное 2007, 10:56

А за какво по точно ти е? какво ще правиш с телефона, за какво го използваш и т.н.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 24 Ное 2007, 12:47

Моля Скиса :) Между другото шифта е уникален, но цената и размера не ми допадат ... :roll:
_!_

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 28 Ное 2007, 18:35

купих го! вече съм с кайзер...! ебати умната машинка/малко по-умна от мене :mhihi: / и нема спиране да си играе човек с нея-голема краста е. са ако и некой ме светне как да вкарвам на едно име повече телефони и данни.... ше съм вери хепи.щото тая книга дет са я дали ...двата тома на Война и мир... си е...!! не успях да намеря.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 28 Ное 2007, 18:48

GaD написа:А за какво по точно ти е? какво ще правиш с телефона, за какво го използваш и т.н.

за всичко ,за което може да се ползва една умна машинарийка.
интернет,чатене,музика,екселски файлове да са ми подръка навсякъде.... всичко май!

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 28 Ное 2007, 20:11

аз имам едно HP iPaq 6915, ако го иска някой мога да му го дам за 650 лева, ползвано е 2 дни
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 28 Ное 2007, 20:49

SKISA написа:купих го! вече съм с кайзер...! ебати умната машинка/малко по-умна от мене :mhihi: / и нема спиране да си играе човек с нея-голема краста е. са ако и некой ме светне как да вкарвам на едно име повече телефони и данни.... ше съм вери хепи.щото тая книга дет са я дали ...двата тома на Война и мир... си е...!! не успях да намеря.

Влизаш на контакти избираш контакта към който искаш да добавиш телефон влизаш в контакта и от там меню избираш едит и другите номера може да ги добавиш на work tel, work fax, home tel и доста други неща може да добавяш...
П.С. Ако имаш други въпроси може и на skype ;)
П.С.2 Подписа ти кърти Тишина !! Ш`и въ избия !! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 29 Ное 2007, 9:25

СКиса, синхронизирай си стария телефон с Outlook-a и директно контактите на новия с AcryveSync ;)
_!_

младши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от SkyWalker » 29 Ное 2007, 11:17

Излишно наблъскан с екстри телефон. Аз съм привържаник на тезата, че за снимки предпочитам 8-10MP камера, за телефон имиджов модел на Nokia или Motorola, а за PC, Sony Vaio ;)
///M Club Member

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 29 Ное 2007, 12:05

да ти кажа и аз искам да имам...:
джип -за да ходя на ски...
кабрио-за лятото на морето...
комби-за да си возя всичкото багаж и челядта...
смартче - за в софия да паркирам...
ма нещо не излиза сметката!за това се налага компромис с някои характеристики и да ги събера в едно устройство.
знам ,че по отделно има много по-добри машини от тази за различните функции,но...! няма пълно щастие-това НТС ,обаче покрива доста от изискванията ми ...може би само за издръжливост на батерията може да поспоря,ма ше видим нататък... ;)

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 29 Ное 2007, 12:36

Честито да си я позлваш с здраве. Убеден съм обаче, че един айфон щеше да ти свръши 5 пъти по добра работа. Знам го от опит :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от valeri » 29 Ное 2007, 19:13

SKISA написа:да ти кажа и аз искам да имам...:
джип -за да ходя на ски...
кабрио-за лятото на морето...
комби-за да си возя всичкото багаж и челядта...
смартче - за в софия да паркирам...
ма нещо не излиза сметката!за това се налага компромис с някои характеристики и да ги събера в едно устройство.
знам ,че по отделно има много по-добри машини от тази за различните функции,но...! няма пълно щастие-това НТС ,обаче покрива доста от изискванията ми ...може би само за издръжливост на батерията може да поспоря,ма ше видим нататък... ;)

Честито и със здраве да го ползваш,надявам се че се убеди,че това е едно истинско бижу :) ако ти трябва програмно обезпечение ще ти помогна.внимавай ако му вземеш алуминиев калъф,сигнала и GPS са падат като чувствителност наполовина.Не инсталирай Том Том навигатора има по-добри програми,ползвай И-нави,Рут66,Руса,Реско и т.н.Още един път честито :)

Слави
Аватар

Мнение от © » 29 Ное 2007, 20:52

за колко го взе ако не е тайна?
много добър избор
аз съм на точно обратната теза - предпочитам умна машинка пред имиджов телефон :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 30 Ное 2007, 20:13

© написа:за колко го взе ако не е тайна?
много добър избор
аз съм на точно обратната теза - предпочитам умна машинка пред имиджов телефон :D

Има и здраво мислещо хора тука :mhihi:

SKyWalker, този телефон няма никакви екстри докато не му качиш .. Само най-необходимото ;)
_!_

Предишна

Назад към Извън Темата