Много голями смешковци

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Блондинка зад волана
Аватар

Мнение от Лина » 23 Ное 2007, 14:44

Illusion написа:
Eliana написа:Illusion

Възможно до някъде, но не съвсем...

Тук обсъждаме държанието на потребителите във Опел форума спрямо другите и ограничените им правила.
А дали някой от нашите кара опел като служебна кола или няма значение каква марка, няма нищо общо с темата.

Брат ми кара опел, но не им се вписва изобщо в картинката.

Така е, а мисълта ми е че все пак във форума им може да има и БМВ фенове с въпроси... :roll: Само че явно там не се държат с останалите както тук :roll: Както и да е... ;)

Явно че именно за отношението им спрямо другите става дума, а не кой каква служебна кола има и няма :lol:
I'm a little bit of everything
all rolled into one
So take me as I am
This may mean you'll have to be a stronger man
Rest assured that when I start to make you nervous
and I'm going to extremes
tomorrow I will change
and today won't mean a thing

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 23 Ное 2007, 14:49

тея са ибахти прошляците.пи4 мани ги тея и не се занимавай с педалския им хлопелски форум измислен.а не тея от хмазда клуб мога да има кажа-е..те си м....а за кви се помислихте 4е само обяви за мазда да се пускат,да не сте нещо пове4е от другите форуми.пиклювци такива :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 23 Ное 2007, 14:58

Illusion написа:Така е, а мисълта ми е че все пак във форума им може да има и БМВ фенове с въпроси... :roll: Само че явно там не се държат с останалите както тук :roll: Както и да е... ;)

А мисълта ти както си я постнала хич не я схващам, а ти? :lol:
Или искаше да кажеш, че в техния форум е възможно да има хора, които са от тук, но толерантността между хората в двата форума е ралична.
Както и да е ;)
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 23 Ное 2007, 15:04

Eliana написа:
Illusion написа:Така е, а мисълта ми е че все пак във форума им може да има и БМВ фенове с въпроси... :roll: Само че явно там не се държат с останалите както тук :roll: Както и да е... ;)

А мисълта ти както си я постнала хич не я схващам, а ти? :lol:
Или искаше да кажеш, че в техния форум е възможно да има хора, които са от тук, но толерантността между хората в двата форума е ралична.
Както и да е ;)

на мен ми каза 4е и тя не може да разбере кво е написала.не и се сарди сигурно е била на огнена вода :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 23 Ное 2007, 15:08

Като гледам и кога съм го писала :roll:
Както и да е...
Жалко е, че в един форум са събрани такива хора, поне малко толерантност трябва да имат към останалите. Но тяхна си работа. А аз не мисля, че са чак толкова важни, че и цели теми с по не знам колко мнения да ги обсъждаме ;)
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от -Kris- » 23 Ное 2007, 15:29

Проблема е в цените на Опелите им!! Даваш 2 бона - взимаш кола. Това е най-примамливата оферта за всеки селянин - ето и защо във форума им има такива селяни. Елементарно колеги :mhihi: Именно тия селянина са по-малко с БМВ-та главно заради цената на вашите коли! И такива се намират вече, но във всичко добро има малко зло, и във всичко зло има малко добро ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 23 Ное 2007, 22:49

<KrIs> написа:Проблема е в цените на Опелите им!! Даваш 2 бона - взимаш кола. Това е най-примамливата оферта за всеки селянин - ето и защо във форума им има такива селяни. Елементарно колеги :mhihi: Именно тия селянина са по-малко с БМВ-та главно заради цената на вашите коли! И такива се намират вече, но във всичко добро има малко зло, и във всичко зло има малко добро ;)
Кой колко пари дава за кола,тебе това не трябва да те интересува.

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 23 Ное 2007, 23:28

Жалко е, че им обръщате внимание и се впрягате за някакви тотални простотии.Всеки има право да говори и мисли каквото си иска ;)
Губите си времето като се опитвате да ги разберете, поправите или накарате да видят елементарини неща.

<KrIs> написа:Проблема е в цените на Опелите им!! Даваш 2 бона - взимаш кола. Това е най-примамливата оферта за всеки селянин - ето и защо във форума им има такива селяни. Елементарно колеги :mhihi: Именно тия селянина са по-малко с БМВ-та главно заради цената на вашите коли!

Не мисля, че ако си по-беден и искаш икономична кола си селянин ;)

Така го каза сякаш Опелите са супер евтини а БМВ-тата супер скъпи, точно напоследак доста селяни си купуват БМВ-та защото е модерно ;)
Селянина си е селянин та даже с Порше ;)

(А селянин не е понятие за човек от провинцията а за прост човек да се уточним...)

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 23 Ное 2007, 23:54

Брейй тия ръждивите много лоши бре :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i & 520i

Мнение от NaKi4_pZ » 24 Ное 2007, 1:12

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:
Изображение

Предишна