Нов рекорд на Нюрбург-а от БМВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 22 Ное 2007, 18:23

Имам клип с българско участие на Нордшлайфе :mhihi: :mhihi: :mhihi: ....ако нямкой ми каже как и къде да го кача ще се посмеете бая :mhihi: :mhihi: :mhihi: Колата е с която превзехме пистата беше Fiat Multipla :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: .....не сме засичали време ама сигурно и ние сме рекордьори в нашия клас (ако има въобще такъв :mhihi: :mhihi: :mhihi: )
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 22 Ное 2007, 18:27

Имам клип с българско участие на Нордшлайфе :mhihi: :mhihi: :mhihi: ....ако нямкой ми каже как и къде да го кача ще се посмеете бая :mhihi: :mhihi: :mhihi: Колата е с която превзехме пистата беше Fiat Multipla :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: .....не сме засичали време ама сигурно и ние сме рекордьори в нашия клас (ако има въобще такъв :mhihi: :mhihi: :mhihi: )

ПС: Карането на пича с ЦСЛ-а е уникално наистина...имам чувството, че е залепена за пътя :shock:

ППС: Пистата наистина е невероятна...няма друго подобно съоръжение на друго място по света! Пожелавам на всеки истински автомобилен фен да го посети, наистина е много вълнуващо изживяване! И във всеки един момент усещаш духа на БМВ около и на пистата. Пропорцията на автомобилите на пистата е 90:10 (БМВ:други) ;) ;) ;)
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 22 Ное 2007, 18:32

запиши го на едно сд и го донеси на екото па ще пробвам да го кача
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 22 Ное 2007, 18:35

Sharo написа:запиши го на едно сд и го донеси на екото па ще пробвам да го кача

да не ти стане навик да събираш дискове от потребители на форума :mhihi: :lol:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 22 Ное 2007, 18:38

gazzzar написа:Имам клип с българско участие на Нордшлайфе :mhihi: :mhihi: :mhihi: ....ако нямкой ми каже как и къде да го кача ще се посмеете бая :mhihi: :mhihi: :mhihi: Колата е с която превзехме пистата беше Fiat Multipla :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: .....не сме засичали време ама сигурно и ние сме рекордьори в нашия клас (ако има въобще такъв :mhihi: :mhihi: :mhihi: )

ПС: Карането на пича с ЦСЛ-а е уникално наистина...имам чувството, че е залепена за пътя :shock:

ППС: Пистата наистина е невероятна...няма друго подобно съоръжение на друго място по света! Пожелавам на всеки истински автомобилен фен да го посети, наистина е много вълнуващо изживяване! И във всеки един момент усещаш духа на БМВ около и на пистата. Пропорцията на автомобилите на пистата е 90:10 (БМВ:други) ;) ;) ;)

Направи си регистрация в youtube бързо и лесно става.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 22 Ное 2007, 18:57

MaXimal написа:
gazzzar написа:Имам клип с българско участие на Нордшлайфе :mhihi: :mhihi: :mhihi: ....ако нямкой ми каже как и къде да го кача ще се посмеете бая :mhihi: :mhihi: :mhihi: Колата е с която превзехме пистата беше Fiat Multipla :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: .....не сме засичали време ама сигурно и ние сме рекордьори в нашия клас (ако има въобще такъв :mhihi: :mhihi: :mhihi: )

Направи си регистрация в youtube бързо и лесно става.

не става ако е голямо филмчето ... ;)
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 23 Ное 2007, 0:23

То и аз имам кат карахме там ама зимни гуми, пълна кола.. Изглежда все едно се движим с 20 сравнение с CSL-а :mhihi:
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

Предишна

Назад към Извън Темата