Пияно момиче без книжка заби БМВ в ограда
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
vld написа:Днешната младеж е трагико комична то и аз не съм ного стар но все пак ми прави впечатление.
дори и не подозираш колко си прав

аз имам чувсвото че набор 88(като мене примерно)и 4асти от 89 са последните дето са поне малко хора

всичко останало са к*рви и п*дераси и такива дето си мислят че са безсмъртни

и аз съм бил ная 15 и аз съм правил невъобразими простотий,ама съм го правил с едно на ум

аве мани нема кво да говориме че ше стане дълга и широка

- Illusion
- Бургаското явление
-
VesoPesaW123 написа:vld написа:Днешната младеж е трагико комична то и аз не съм ного стар но все пак ми прави впечатление.
дори и не подозираш колко си прав![]()
аз имам чувсвото че набор 88(като мене примерно)и 4асти от 89 са последните дето са поне малко хора![]()
всичко останало са к*рви и п*дераси и такива дето си мислят че са безсмъртни![]()
и аз съм бил ная 15 и аз съм правил невъобразими простотий,ама съм го правил с едно на ум![]()
айде да не се обиждаме

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Re: ..
meha написа:bavareca_86 написа:педофил![]()
![]()
тя е на 15 бре
Дали така си е мислил и тоя къде и е дал Бимата,за да ползва джокер после![]()
![]()

- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
Illusion написа:VesoPesaW123 написа:vld написа:Днешната младеж е трагико комична то и аз не съм ного стар но все пак ми прави впечатление.
аз имам чувсвото че набор 88(като мене примерно)и 4асти от 89 са последните дето са поне малко хора![]()
всичко останало са к*рви и п*дераси и такива дето си мислят че са безсмъртни![]()
и аз съм бил ная 15 и аз съм правил невъобразими простотий,ама съм го правил с едно на ум![]()
айде да не се обиждаме
Наистина не е нужно!

jArGoN_LaDy написа:Illusion написа:VesoPesaW123 написа:vld написа:Днешната младеж е трагико комична то и аз не съм ного стар но все пак ми прави впечатление.
айде да не се обиждаме
Наистина не е нужно!
'92 мафията ахахх не със лошо

Относно темата - ами те 15 годишните вече пред детските дискотеки с пищови се разхождат и се плашат един друг.. к'во може да се очаква..
Патронче флирт + степче и всички са безсмъртни...
Най-лошото, е че обществото се прави на ударено никой не си прави и труда да възпитава децата си, после що 7мокласнички убиват съученичка щото ги гледала лошо...докато е такова положението не очаквам нищо по-добро от пяна 15 годишна с 4 промила убила семейство излезнало на разходка с детето си..
Шамари и дисциплина му е майката..ма като си представям да направя забележка на някой 12 годишен пикльо и той да земе да ме застреля.... айде няма нужда...
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
над 11г редко ше намериш девствена пачавра ----......и то бялаbavareca_86 написа:turboto написа:Поне снимка да и бехте качили да я уважим подобаващо със съвети =в стил "Ела батко да Ти покаже...!"![]()
![]()
педофил![]()
![]()
тя е на 15 бре

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
EBEEMVACIA написа:над 11г редко ше намериш девствена пачавра ----......и то бялаbavareca_86 написа:turboto написа:Поне снимка да и бехте качили да я уважим подобаващо със съвети =в стил "Ела батко да Ти покаже...!"![]()
![]()
педофил![]()
![]()
тя е на 15 бре![]()
kaк бе аз познавам една на 13 и още е

опитах се да и помогна ма тя-не още е рано

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
дори и не подозираш колко си прав
аз имам чувсвото че набор 88(като мене примерно)и 4асти от 89 са последните дето са поне малко хора
и аз съм бил ная 15 и аз съм правил невъобразими простотий,ама съм го правил с едно на ум
Колега адски те подкрепям в това твое мнение .. Наистина и аз си мисля, че до 89 набор хората са по различни ( наистина са хора ). Са като гледам дечурлигата направо страх ме хваща !!
Колега адски те подкрепям в това твое мнение .. Наистина и аз си мисля, че до 89 набор хората са по различни ( наистина са хора ). Са като гледам дечурлигата направо страх ме хваща !!
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
КООООООООООЛКООООООООО СИИИ МИ ГЛУУУУУУУУУПАААВ - НЕЕ БИЛА девствена разбира се - просто сии бил грозничък и тее отхвърлила бее.......ех младеж.....

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
...
EBEEMVACIA написа:КООООООООООЛКООООООООО СИИИ МИ ГЛУУУУУУУУУПАААВ - НЕЕ БИЛА девствена разбира се - просто сии бил грозничък и тее отхвърлила бее.......ех младеж.....![]()
ми то и тя не беше мноо убава

sonny написа:Кога ще се престане с пускането на некви тъпи катастрофи във форума? Кво от тва, че е БМВ? Майка му стара, стига простотии. Що некой непусне, че се ударил голф или самолет, що гледате само катастрофите с БМВ?
sonny мисля, че не си прав.
Всички катастрофи са до голяма степен тъпи за тези които гледат от страни или четат за тях и са повече или по-малко трагедии за потърпевшите и техните роднини и приятели.
Тук се появяват "простотии" свързани с BMW (или по-скоро с тези които ги карат) защото е форум на тази марка и хората, които пишат ги свързва точно отношението и интереса към BMW.
Както пишем за колите, така трябва да пишем и за тези които ги карат (и за хубавите и за лошите неща), само че нещо не мога да си спомня нещо добро да е написано за хората с BMW или да ползвам търсачката

Мисля си че отдавна излезе лошото име на марката от хората, които първи ги подкараха в България (стана като нарицателно), а сега разни юнаци всячески се стараят зорлем да поддържат лошия имидж да не би някой да си помисли че се е заблудил навремето.
Та за това си струва да се пишат такива работи, а колкото до голфовете и другите - те си имат форуми и да си пишат каквото щат
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3