Астра карио запалена
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Rosso написа:Лошата новина е че прецених че този месец няма да ми стигнат парите и оставих каското за 15 октомврисега ще си сърбам попарата
Диляне ... видях те...караше в дясна лента и бая ме зазяпа
Нали знаеш как колите изчезват като се забавиш с подновяването на каското... Къде ти беше застраховката (въпреки че май се сещам) ?
Егахти мегамизерията, и аз без каско си треснах вратите, ма не може да се сравнява с това.
Психически и здравословно как си (кфо ли питам, нали каза, че си болничен, а сега и с това направо ти е дошло мега зле) надявам се да имаш човек дето да те успокой.
Не те познавам, но ако има нещо което е по силите ми с което да ти помогна, с удоволствие ще го сторя.
Психически и здравословно как си (кфо ли питам, нали каза, че си болничен, а сега и с това направо ти е дошло мега зле) надявам се да имаш човек дето да те успокой.
Не те познавам, но ако има нещо което е по силите ми с което да ти помогна, с удоволствие ще го сторя.
MARFI написа:Егахти мегамизерията, и аз без каско си треснах вратите, ма не може да се сравнява с това.
И аз днес без каско се запознах отблизо с един та сега ще оправям ламарини

Но и при мен не може да се сравнява с това на колегата

Колега, съжалявам за случилото се! Колкото и да е криво, кола се оправя, но дано ти да си добре (психически) и нещата около теб.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
лошо и при нас едно дупенце така изгоре щот се праеше на мноо оборотно та явно се беше объркало лошо че като му запалиха колата пострада и една друга до нея а аз понеже се прибирам късно та беше свършило иначе можеше и моита да докачи пламъка
... тфа ако не е случайно явно некъде си сгрешил

Колеги...цял ден си късам нервите и само за това мисля но наистина като се замисли човек....важното е да сме живи и здрави...а пък другото майната му... не си струва нервите...и да се ядосваме за такива неща-няма какво да променим...
Психически наистина ми дойде в повече и изпаднах в няква паника но вече мисля че започна да отминава еуфорията.
МАРФИ...благодаря ти колега....но мисля че няма какво...благодаря ти все пак!
Психически наистина ми дойде в повече и изпаднах в няква паника но вече мисля че започна да отминава еуфорията.
МАРФИ...благодаря ти колега....но мисля че няма какво...благодаря ти все пак!
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2