Отзиви за Инса моторно масло
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- prozacc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530 XI E60
- Мечтае да кара: Lincoln Navigator
Отзиви за Инса моторно масло
Колеги, какво мислите за моторно масло Инса?Бива ли го или по-добре да не се експереметнира...15w40...
Защо турбо дизел, като може турбо бензин..?
- prozacc
- кандидат ентусиаст
-
Иначе бива ли го или е боклук?Защото и аз нещо си спомням,че имаше някакви коментари относно качеството пък и не искам да рискувам.Някой има ли някакви отзиви?Приятел си сложи българско масло за скоростна кутия и докато не загрее хубаво трябваше да рита скоростния лост, за да влезнат предавките.Наскоро го смени, защото то не се трае
.Но може да не е взел такъв вискозитет, какъвто трябва за неговата кутия...Та затова питам тея българските масла става ли нещо от тях или са боклуци 

- prozacc
- кандидат ентусиаст
-
И аз си мисля, че не е стока, но пък гледам, че имат сертификат от TUV NORD CERT Gmbh & Co . KG....и си помислих "брей!! ние сме имали Castrol на родни цени, апък ходим да купуваме масла по 70лв.."...

prozacc написа:Иначе бива ли го или е боклук?Защото и аз нещо си спомням,че имаше някакви коментари относно качеството пък и не искам да рискувам.Някой има ли някакви отзиви?Приятел си сложи българско масло за скоростна кутия и докато не загрее хубаво трябваше да рита скоростния лост, за да влезнат предавките.Наскоро го смени, защото то не се трае.Но може да не е взел такъв вискозитет, какъвто трябва за неговата кутия...Та затова питам тея българските масла става ли нещо от тях или са боклуци
Аз не бих рискувал.Всичко българско за мене е ШИТ.А сертификатите се вадят с пари повече отколкото с качество.Фирмите , които ги издават доколкото съм чувал са български или поне хората в тях са българи.
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
vvch написа:prozacc написа:Иначе бива ли го или е боклук?Защото и аз нещо си спомням,че имаше някакви коментари относно качеството пък и не искам да рискувам.Някой има ли някакви отзиви?Приятел си сложи българско масло за скоростна кутия и докато не загрее хубаво трябваше да рита скоростния лост, за да влезнат предавките.Наскоро го смени, защото то не се трае.Но може да не е взел такъв вискозитет, какъвто трябва за неговата кутия...Та затова питам тея българските масла става ли нещо от тях или са боклуци
Аз не бих рискувал.Всичко българско за мене е ШИТ.А сертификатите се вадят с пари повече отколкото с качество.Фирмите , които ги издават доколкото съм чувал са български или поне хората в тях са българи.

Какви сертификати ,какви 5 лева ,фирмите умират(а и са задължени),да си лепнат такъв стикер на етикета за да може да продават,но не го постигат с качество(поне в повечето случаи),а с яко цален....
Верно имаше някаква шумотевица около Инса ,в Русе имат терминал за горива,идва полиция ,проверки и какво тия перат за милиони ,а в България това означава държава в държавата...ае "Изберете Българското"
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
Re: Отзиви за Инса моторно масло
Ако сипеш боза на автомобила си ще изкара повече преди да изпуши. В световен мащаб няма по- голям боклук от ИНСА!prozacc написа:Колеги, какво мислите за моторно масло Инса?Бива ли го или по-добре да не се експереметнира...15w40...
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
11 мнения
• Страница 1 от 1