Потребителски кредит / Заем Откъде ?.. :(
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
В ДСК искат само служебна бележка за доход за последните 3 месеца + същата такава бележка за поръчителя. Никакви трудови договори. Сега тук пред мен имам една схема за заем от ДСК - при теглене на 10000 лв се връщат 14535 за 6 години (по 198 лв на месец). Това са си 45,35% цялостно оскъпяване на заема, което не е никак малко.
Имай предвид, че първоначално може всичко да ти се вижда ОК, но съвсем скоро ще започнеш да усещаш редовната липса на средствата по погасяване на заема. И това ще трае с години. Ако вноската ти е 100 лева на месец, съвсем спокойно можеш да приемеш, че все едно са ти намалили заплатата с тия пари за дълго време. От друга страна разходите ти ще скочат - бензини, туй-онуй... И както до вчера си имал някой и друг лев в дбжоба, утре ще си седиш вкъщи и една мадама на кино ще ти се види зор да заведеш. Направи си добре сметките. То верно, че мерак с пари се гаси, ама стига да ги имаш.
Имай предвид, че първоначално може всичко да ти се вижда ОК, но съвсем скоро ще започнеш да усещаш редовната липса на средствата по погасяване на заема. И това ще трае с години. Ако вноската ти е 100 лева на месец, съвсем спокойно можеш да приемеш, че все едно са ти намалили заплатата с тия пари за дълго време. От друга страна разходите ти ще скочат - бензини, туй-онуй... И както до вчера си имал някой и друг лев в дбжоба, утре ще си седиш вкъщи и една мадама на кино ще ти се види зор да заведеш. Направи си добре сметките. То верно, че мерак с пари се гаси, ама стига да ги имаш.
It's not who You are, it's who You know...
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
А някой от Вас може ли да ми даде данните на : Тони Консулт Лизингова Къща ? къде се намират, тел., сайт!?. Търсих из нета но не намерих..
Вижте знам че лихвите са високи..., и че е безумие.. но решил съм го., немога да събирам 3 год. и чак тогава да си купя.,.имам събрани 1500лв. , но те ще отидат някаква част от тях за данъци , сметки и т.н. за колата... на 20 год. съм почти вече и ми се кара нещо..... а й не се замислям толкова за тези лихви и т.н. аз други сметки / плащания нямам такаче........ .....несъм на 35 и да се замислям че лихвите са голями и ще се набутам с пари...
къде ли несъм ги дал тия пари из дискотеките /...такаче...
Благодаря Ви все пак за мненията...
Надявам се да измисля нещо скоро...

Вижте знам че лихвите са високи..., и че е безумие.. но решил съм го., немога да събирам 3 год. и чак тогава да си купя.,.имам събрани 1500лв. , но те ще отидат някаква част от тях за данъци , сметки и т.н. за колата... на 20 год. съм почти вече и ми се кара нещо..... а й не се замислям толкова за тези лихви и т.н. аз други сметки / плащания нямам такаче........ .....несъм на 35 и да се замислям че лихвите са голями и ще се набутам с пари...

Благодаря Ви все пак за мненията...
Надявам се да измисля нещо скоро...
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
atanasova86 написа:аз теглих от Изи Кредит,сега ПИБ имат некви кредитни карти,дето нищо не проверяват.Аз изтеглих 1000 а ,мъжа ми 2000.Само попълваш некви данни,и ако напишеш че взимаш 800-900лв спокоино можеш да ги вземеш 4000лв.
И картата става за 3 дни.пробвай
В сайта им на експресно издаване на кредитни карти.НЕ те проверяват и не се обаждат даже.След 3 дни ориваш в посочения клон и я взимаш.Аз оше не мога да повярвам.
Ама изи кредит еб*т в лихвите ако вземеш 4000лв връщаш към 7000лв![]()
![]()
![]()
![]()
сигурна ли си, че не проверяват?
Пробвай с Отворен кредит на ОББ - аз от там теглих, и мен ме осигуряват на 220, но пишеш в молбата че имаш още..... лв допълнителен доход/това е разликата м/у това на което те осигуряват и това, което взимаш/. Аз направих така и нямах проблеми - те не проверяват във фирмата, защото са наясно, че това на документа не е истинския доход.
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
Miliev написа:аз лично съм теглил от ДСК. И недей да гледаш лихви и такива работи , питай директно за една бележка на която ти пускат вноските за съответния период. Иначе навсякъде си е същия ***.
Аз лично нямах проблеми защото кредита беше ипотечен, но иначе трябва да поговориш с шефчетата , ако те работят с някоя определена банка , още по-добре. Иначе трябва по-сериозно да разпиташ защото мене на всички места ме питаха дали ме осигуряват на цялата сума, и има една допълнителна бланка, ако не си на цялата .
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Прокредитбанк също отпускат лесно парици,пробвай,нищо не губиш

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
Въпрос на гледна точка е потребителския кредит какво е - безмислен проблем или възможност. Ако още не си свършил с кредита можеш да ми се обадиш. Занимавам се съвсем законово с кредити към доста банки. Телефоните ми са 0888 912600, 0897 912600, 0878 912500 - Иван
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3