Въпрос за КАТ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 30 Юли 2007, 10:40

Ясно,
Днес бях в кино зала КАТ :mhihi:
Всички се наредили на едни столчета и чакат,чакат........
и през това време на един телевизор гледат как е пътната обстановка в софия.Някои гледат други не,едни цъкът с език...
Ебати смеха...
Един пич на вратата ме пита ти за какво?
Аз му казвам тука за един АКТ,а той
-а твоя не е готов бегай на 13 гише за удължаване...
Значи цялата схема е толкова смешна ,че просто няма до къде.
А какво пречеше просто да се направи връзка между общините и КАТ и да се подобри комуникацята.
А това че като нямаш нищо на твое име няма как да ти ги запишат е смешно просто.Нали съществуваш като човек.
Всичко е смехотворно много при това :help:
Трагедия, както винаги в наща държава администрацията е на ниво "книжен плъх" и скоро няма да се оправи,при положение,че се назначават хора без никаква копютърна грамотност и ефекта е нулев.
Изображение

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 30 Юли 2007, 11:00

Значи, ако имам актове (имам 3 написани един след друг в момента) не мога да си зема талончето, без да съм изплатил, глобите и да им преставя бележка за това, така ли ?
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Потребител
Аватар

Мнение от bate_pe60 » 30 Юли 2007, 11:13

rtzankov написа:Çíà÷è, àêî èìàì àêòîâå (èìàì 3 íàïèñàíè åäèí ñëåä äðóã â ìîìåíòà) íå ìîãà äà ñè çåìà òàëîí÷åòî, áåç äà ñúì èçïëàòèë, ãëîáèòå è äà èì ïðåñòàâÿ áåëåæêà çà òîâà, òàêà ëè ?

è àç ñúì â ñúùîòî öâåòóùî ïîëîæåíèå è ãîðåùî ñå èíòåðåñóâàì îò òîâà...
òå ìè ïèñàõà âåäíúæ àêò çà òâà ÷å ìè å èçòåêúë ñòàðèÿ àêò, ïîñëå ìè ãåïèõà ñúñ ñëóæåáíàòà ÷å íå ñúì áèë íîñåë ïîëèöàòà çà çàñòðàõîâêàòà... è ìè ïèñàõà íåùî îò ñîðòà íà : íåïðåäñòàâèë çàñòðàõîâàòåëíà ïîëèöà...áåç òî÷êè, àìà íå çíàì êâà ãëîáà...
äååáà ïëåâåíñêèòå ôóðàæêè...à áÿõ è ñ àêò êàò ìå "ñïðÿõà"...
;)

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 30 Юли 2007, 16:53

днес ходих до КАТ за да си вада един документ и чичката на гишето ми каза, че имам неплатен АКТ от 01.02.2000 год. :shock: :shock: :shock: и требва да го платя за да се занимава с мен.
Викам му - не си спомням да имам акт пък и ето ми талона, как така имам акт като талона си е в мен ?! Той вика, че така му пише в системата и требва да си платя 20 лв. ако искам нещо от него. Еми отидох и платих ...

Та кой казваше, че актовете имат 2 год. давност ???? ;)

Сега като си помисля, може би акта ми е от едно чукване с една кола, но аз тогава нямах вина ... може ли нещо зад гърба ми да са написали ... :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 31 Юли 2007, 11:11

Днес отидох към 8 без 15 и успях да си изтегля билетче с номер 102... След едночасово чакане ми казаха, че постановлението ОЩЕ не е готово, тъй като съм бил пуснал възражение, някакви комисии се събирали и т.н. Удължиха ми акта до 20 септември... Кога ли най -после ще си взема талончето :roll:
stay tuned
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 31 Юли 2007, 23:58

То за това никой не си плаща актовете. Дори и да имаш най-доброто желание - не можеш... и те правят на идиот...
Веднъж питах нещо от сорта: "кога ще излезе решението да ходя да си платя акта" и полицаят ми се изсмя...
:)
По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето ;) не карай пил - стигни жив!

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 01 Авг 2007, 10:10

Нама давност, важат си стига да не ги затрият от системата.
Специално попитах за колко време назад трябва да си платя глобите за да си взема талончето и ми отговориха 3 години.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 01 Авг 2007, 10:36

ее няма ли някои маняк да хакне тъпата им система да се затрият всички актове,глоби и тнт цяла София ще му е благодарна
анархия :twisted:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 01 Авг 2007, 13:58

kiko написа:ее няма ли някои маняк да хакне тъпата им система да се затрият всички актове,глоби и тнт цяла София ще му е благодарна
анархия :twisted:

Мале колко черпня ше отнесе тоя....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 18 Авг 2007, 0:47

За това си стискайте здраво талоните и не позволявайте в никакъв случай да ви ги взимат.

Предишна

Назад към Извън Темата