Новите BMW-та май ще стават все по-грозни?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Re: Новите BMW-та май ще стават все по-грозни?

Мнение от Ивайло Димов » 06 Сеп 2025, 9:41

За вдичко са виновни потребителите , ако оставим на страна всички еко талибанщини всеки нов модел и променена визия са вследствие на добре проучен пазар и нагласите на клиента- какво уска и какво би желал като опции. За това се грижат цели маркенгови отдели в авто компаниите. Никой производител няма да влага стотици милиони ако продукцията му няма да се купува и ще навреди чисто имиджово. Консуматорското общество диктува пазара и компаниите се напасват, за да са конкутентноспособни. Щом Ламбо пуснаха СУВ представете си докъдеже достигнала шизофренията.

Китайците настъпват здраво , сега друг е въпроса за качеството и издръжливостта във времето на колите им но там в момента на година слизат от конвейра 23 милиона леки автомобила.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: B48B20А

Мнение от streetz » 06 Сеп 2025, 22:19

Ша му свикнем, след 10-ина години ще е пълно по улиците с такива. Навремето и Е60 беше грозно (и още си е), ама ей го - заля пазара, че дори има хора да го хвалят.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 07 Сеп 2025, 19:30

Пак съм с G60 тая седмица и е направо тъжно. Колата е супер динамично, но качество на материали е потресаващо. Без истинска кожа, мирише на много евтина кола. Продължават и с глупостите в инфотеймънта

IMG_1935.jpeg

IMG_1934.jpeg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 10 Сеп 2025, 10:53

Какъв е тоя Франкенщайн пак, бреее? :kuku: :kuku: :kuku: Тия от БМВ само гнусни пИдали ли назначават вече на работа? :help: :kuku: :censored: :censored: :censored: :censored:

А с тия скапани материали по таблата очите ти стават на пастет като пече слънце! :help:

Изображение

Изображение

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 10 Сеп 2025, 12:30

На мен пък все повече ми харесва отвън. За вътре все още имам резерви и преди да го видя и пипна ще се въздържа от оценки, служебно губи точки за липсата на бутони обаче :lol:

Обаче с тия растящи батерии (голямата в iX3 е над 100кв) инвестицията в отделна партида с много киловати + станция с минимум 22кв мощност става неизбежна. А тези две неща хич не са евтини и не знам кога биха се избили предвид, че и цената на тока се очаква да расте :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48
Мечтае да кара: 911

Мнение от Jorixa » 10 Сеп 2025, 13:41

Не е зле ix3-ката на дизайн бе, стига хейтихте :mhihi: Само че цената е скандална, в немския сайт ми излезна 90к евро с някви къси екстри :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата