Здравословен живот, или...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Re: Здравословен живот, или...

Мнение от E34 » 17 Юли 2025, 23:52

Преди четох, че Фюри като беше дебелак и трябваше да влезе във форма е преминал изцяло на кето в подготовката си. Правил е изключение само преди тренировка, когато е взимал въглехидратни барчета като колоездачите, за да си подсигури допълнително енергия. Трябва да се има впредвид, че в подготвителен лагер правят зверски тренировки на лимита на възможностите си и ако няма въглехидрати, припада. Но в интерес на истината неговата кето версия изигра много добра роля.
По принцип би било много интересно да се експерементира с пълно кето в такъв тип спорт, само че ще трябва доста време за адаптация, а това включва и първоначално НАМАЛЯВАНЕ темпото на тренировки и ако продължи по-дълго време води до губене на мускулна памет, бързина и реакции. Това при професионални спортисти е недопустимо и за да се получи трябва много грамотна кондиционна подготовка и вече стават много специалисти, следователно и скъпо, а за съжаление нито един от нашите не може да си го позволи на този етап. А и честно казано не им трябва, те си поддържат повечето много добра физическа форма, млади момчета са и допълнителни лишения не биха им допаднали.
Но виж, за чички аматьори като мен, застаряващи какички и всякакви инфлуенсъри, които напоследък се появяват в боксовите зали би било много интересно да се експерементира такава комбинация. Имаме времето, не гоним рейтинги и спокойно можеш да си отделиш едни шест месеца за експерименти :mhihi:
Аз ако бях на твое място и с твоите познания бих си направил визитки с огромен надпис СПОРТЕН НУТРИЦИОНИСТ, минавам по залите, свързвам се с треньорите, оставям визитките и почвам да помагам на дебелите какички и мазните чичковци. И хубавото, е че наистина може да им се помогне, а не да се лъжат и заблуждават.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

Предишна

Назад към Извън Темата