СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
Re: СПАМ ТЕМА
dhtj написа:alx написа:Да, цените са на обиколка, но две- три ти стигат… гарантирано… аз не се сещам за друг кеф за 100 евра които да бие ринга …
А какво е специалното на тая писта, защо всички се тълпят да карат на нея? Няма ли други писти из европа, които да имат същите или по-добри качества, но да не са толкова известни?
Ми… много е разнообразна и те “изпитва” по всички техники на бързо шофиране. Трудна е защото е дълга и изисква непрекъснато внимание… докато повечето други известни писти имат отсечки където може малко да се разсееш… Това е. Другото е традиция и маркетинг на производителите. Аз поне така я възприемам.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Освен колко е техническа, бърза, дълга и разнообразна, за разлика от нормалните писти, нордшлайфето е част от пътната мрежа и цените са народни, а изискванията за колите никакви. Не знам да има друга подобна в света.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Има едно интересно изискване - ако се блъснеш да си на вода в системата защото ако разлееш антифриз по пистата...дърво.
Ако прегрееш колата и разлееш антифриз...пак дърво.
Ако блъснеш огражденията и счупиш нещо по тях, плащаш си.

Spunky написа:Тия разляха малко миналата седмица

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
Top Gun Maverick написа:Има едно интересно изискване - ако се блъснеш да си на вода в системата защото ако разлееш антифриз по пистата...дърво.Ако прегрееш колата и разлееш антифриз...пак дърво.
Ако блъснеш огражденията и счупиш нещо по тях, плащаш си.
Няма такова изискване… по спомен не можеш да изпреварваш от дясно. Ако колата ти не е с немска регистрация трябва да покажеш застраховка… и толкоз. Говориме за туристическите сесии нали.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
За Ринга прегледайте канала на това момче. Ще научите много за пистата и подготовката на колата за нея. Наскоро постави рекорд за най-бърз дизел с е90 330d и време под 8 минути.
https://youtube.com/@alex_technik?si=LinM2bpjDwj7j7X7
https://youtube.com/@alex_technik?si=LinM2bpjDwj7j7X7
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
seimo написа:.....
Благодаря, ще го пробвам значи

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
За антифризът съм го чувал от не един човек, може да ме подвеждат, знам ли. Във всички случаи ако ходя бих се замислил.
Видеото първоначално помислих, че НЯМА как да е от тази ситуацията и двамата да са ок.
Поршът избухва заради резервоара както се казва и долу във видеото. Водачът му има пет драскотини и две синини, от колана вероятно. Този с М2-ката нищо май.
И разбор на ситуацията, понеже е на публичен път в случая:
https://youtu.be/jF4XrBTJJFk?si=A8kZiUyoVYJZABG6
Няма как да не ми прави впечатление, че много често при катастрофи избухват тези Поршета. Веднага се сещам за Пол Уокър разбира се, както и за сина на собственика на Джъмбо, който на магистралата се заби на едно огромно уширение извън пътя и пак избухна.
Exclusive89 написа:Още малко материал от Ринга
Видеото първоначално помислих, че НЯМА как да е от тази ситуацията и двамата да са ок.

И разбор на ситуацията, понеже е на публичен път в случая:
https://youtu.be/jF4XrBTJJFk?si=A8kZiUyoVYJZABG6
Няма как да не ми прави впечатление, че много често при катастрофи избухват тези Поршета. Веднага се сещам за Пол Уокър разбира се, както и за сина на собственика на Джъмбо, който на магистралата се заби на едно огромно уширение извън пътя и пак избухна.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
seimo написа:немо написа:Някой има ли пресни впечатления за пътя Павел Баня-Брезово-Пловдив ? Четох, че 2024 е правен ремонт между 1 и 2 , но дали е завършен и какво е положението не намирам ?
Последно като минавах преди месец пътя си е стария от Павел Баня до отбивката за Братя Даскалови като Турия я подготвяха за асфалтиране. От тази отбивка до разклона за Бабек пътя е много живописен, асфалта е чисто нов и има яки завойчета за каране, но за съжаление банкета е правен от олигофрени и по платното постоянно има пясъци и чакъл. От отбивката за Бабек до Брезово асфалта е пак нов и вече с нормални банкети. От там нататък до Пловдив мисля че не е чисто нов, но е в много добро състояние.
Гледам 'мапс'-а и не мога да разбера кое е с.Братя Даскалови . Ако правилно разбирам, пътя е почти готов, като само в Турия ще се асфалтира (сега е фрезовано или на чакъл) ? Отсечката е супер, но реших, че втори път ще мина по нея само след като я оправят, защото на места пътя буквално липсваше... Това преди години, бях с Пегасо-то...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!