СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от alx » 13 Юли 2025, 2:09

dhtj написа:
alx написа:Да, цените са на обиколка, но две- три ти стигат… гарантирано… аз не се сещам за друг кеф за 100 евра които да бие ринга …

А какво е специалното на тая писта, защо всички се тълпят да карат на нея? Няма ли други писти из европа, които да имат същите или по-добри качества, но да не са толкова известни?

Ми… много е разнообразна и те “изпитва” по всички техники на бързо шофиране. Трудна е защото е дълга и изисква непрекъснато внимание… докато повечето други известни писти имат отсечки където може малко да се разсееш… Това е. Другото е традиция и маркетинг на производителите. Аз поне така я възприемам.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 13 Юли 2025, 2:13

Освен колко е техническа, бърза, дълга и разнообразна, за разлика от нормалните писти, нордшлайфето е част от пътната мрежа и цените са народни, а изискванията за колите никакви. Не знам да има друга подобна в света.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Юли 2025, 2:49

Има едно интересно изискване - ако се блъснеш да си на вода в системата защото ако разлееш антифриз по пистата...дърво. :mhihi: Ако прегрееш колата и разлееш антифриз...пак дърво. :mhihi: Ако блъснеш огражденията и счупиш нещо по тях, плащаш си.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

Потребител
Аватар

Мнение от Spunky » 13 Юли 2025, 3:11

Тия разляха малко миналата седмица

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 13 Юли 2025, 3:20

Spunky написа:Тия разляха малко миналата седмица

:mhihi: на мен затова ми се вижда много опасна тая писта с всякакви лонаби-та и предпочитам частни пътища в Мексико :ok:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

Потребител
Аватар

Мнение от Spunky » 13 Юли 2025, 4:58

Е да за който е блесд с тая опция :ok: Но и Германия е кеф да бичиш яко с бърза кола.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 13 Юли 2025, 4:59

Top Gun Maverick написа:Има едно интересно изискване - ако се блъснеш да си на вода в системата защото ако разлееш антифриз по пистата...дърво. :mhihi: Ако прегрееш колата и разлееш антифриз...пак дърво. :mhihi: Ако блъснеш огражденията и счупиш нещо по тях, плащаш си.

Няма такова изискване… по спомен не можеш да изпреварваш от дясно. Ако колата ти не е с немска регистрация трябва да покажеш застраховка… и толкоз. Говориме за туристическите сесии нали.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 13 Юли 2025, 7:37

За Ринга прегледайте канала на това момче. Ще научите много за пистата и подготовката на колата за нея. Наскоро постави рекорд за най-бърз дизел с е90 330d и време под 8 минути.

https://youtube.com/@alex_technik?si=LinM2bpjDwj7j7X7

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 13 Юли 2025, 7:49

seimo написа:.....

Благодаря, ще го пробвам значи :D
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Юли 2025, 8:18

За антифризът съм го чувал от не един човек, може да ме подвеждат, знам ли. Във всички случаи ако ходя бих се замислил.
Exclusive89 написа:Още малко материал от Ринга :shock:

Видеото първоначално помислих, че НЯМА как да е от тази ситуацията и двамата да са ок. :shock: Поршът избухва заради резервоара както се казва и долу във видеото. Водачът му има пет драскотини и две синини, от колана вероятно. Този с М2-ката нищо май.
И разбор на ситуацията, понеже е на публичен път в случая:
https://youtu.be/jF4XrBTJJFk?si=A8kZiUyoVYJZABG6

Няма как да не ми прави впечатление, че много често при катастрофи избухват тези Поршета. Веднага се сещам за Пол Уокър разбира се, както и за сина на собственика на Джъмбо, който на магистралата се заби на едно огромно уширение извън пътя и пак избухна.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 13 Юли 2025, 12:57

seimo написа:
немо написа:Някой има ли пресни впечатления за пътя Павел Баня-Брезово-Пловдив ? Четох, че 2024 е правен ремонт между 1 и 2 , но дали е завършен и какво е положението не намирам ?

Последно като минавах преди месец пътя си е стария от Павел Баня до отбивката за Братя Даскалови като Турия я подготвяха за асфалтиране. От тази отбивка до разклона за Бабек пътя е много живописен, асфалта е чисто нов и има яки завойчета за каране, но за съжаление банкета е правен от олигофрени и по платното постоянно има пясъци и чакъл. От отбивката за Бабек до Брезово асфалта е пак нов и вече с нормални банкети. От там нататък до Пловдив мисля че не е чисто нов, но е в много добро състояние.

Гледам 'мапс'-а и не мога да разбера кое е с.Братя Даскалови . Ако правилно разбирам, пътя е почти готов, като само в Турия ще се асфалтира (сега е фрезовано или на чакъл) ? Отсечката е супер, но реших, че втори път ще мина по нея само след като я оправят, защото на места пътя буквално липсваше... Това преди години, бях с Пегасо-то...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Предишна

Назад към Извън Темата