СТрАХ?!
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
най-сигурно е канала в КАТ, т.е. ако се навиеш да я купуваш му казваш условие да мине с теб на канала, ако издадат че всичко е ОК му перкаш парите иначе не.
въпреки че на мойта ми дадоха временна бележка за 10 дена, докато я били пуснали по интерпол дали не се издирва в други държави, и след 10 дена отидох вече за талона. На теория ако се издирваше, щяха да я конфискуват барабар с мен сигурно - така че някой ако знае 100% метод .... аз незнам
п.с. а с моя човек дето ти перпоръчах какво се / несе разбрахте?
въпреки че на мойта ми дадоха временна бележка за 10 дена, докато я били пуснали по интерпол дали не се издирва в други държави, и след 10 дена отидох вече за талона. На теория ако се издирваше, щяха да я конфискуват барабар с мен сигурно - така че някой ако знае 100% метод .... аз незнам
п.с. а с моя човек дето ти перпоръчах какво се / несе разбрахте?

Уффф, тъпа работа
то тва ми звучи малко "След дъжд, качулка"
Ми с него се разбрахме февруари евентуално, но тази кола излезе и няма смисъл да се занимавам с внасяне, ако е читава ... иначе още седи като вариант ... вече малко се чувствам в безизходица ....
а канала няма как да мина, без д маи я е прехвърлил ...
така че и това не е вариант ... е*ана раота .. трудно ми е да имам доверие на някого като става въпрос за толко кинти.
А Тоше при теб го е имало това забавяне защото е нов внос. Тази вече е регистрирана в България и все пак е някаква гаранция, ама всички знаем, че невъзможни неща няма

Ми с него се разбрахме февруари евентуално, но тази кола излезе и няма смисъл да се занимавам с внасяне, ако е читава ... иначе още седи като вариант ... вече малко се чувствам в безизходица ....
а канала няма как да мина, без д маи я е прехвърлил ...

А Тоше при теб го е имало това забавяне защото е нов внос. Тази вече е регистрирана в България и все пак е някаква гаранция, ама всички знаем, че невъзможни неща няма

_!_
- t0sh
- старши ентусиаст
-
ами регистрирана в бг по-лесно... сигурно има такса за проверка на произхода, чувах някакви неща, не бяха ли задължителни някви такива документи при продажба? поразрови се...
иначе един преглед сверка на рами ала бала едва ли е много време..
м/у другото на 10-ти канал този дебелия с очилата се оказа че бил най-добрия в Европа напрактика за такиав неща, а аз си мислех че го мързи и затова само за 10 секунди ми гледа колата и подпечата че нищо никъде не е пренабивано или сменяно, а той бил минибог някъв
та един оглед е идеята - но от Бъглария си е риск яко, ходи като начало с някой дето разбира бая от коли и по-специално от българските врътки на сглобяване и кърпене
след това се притеснявай за крадено 
иначе един преглед сверка на рами ала бала едва ли е много време..
м/у другото на 10-ти канал този дебелия с очилата се оказа че бил най-добрия в Европа напрактика за такиав неща, а аз си мислех че го мързи и затова само за 10 секунди ми гледа колата и подпечата че нищо никъде не е пренабивано или сменяно, а той бил минибог някъв

та един оглед е идеята - но от Бъглария си е риск яко, ходи като начало с някой дето разбира бая от коли и по-специално от българските врътки на сглобяване и кърпене

Бате в Камор казаха: 2 шарнира, накладки (това е тръгнало) и 2 (предните) спирачни маркучи (препоръчително да се сменат) другото е ок
мисля да я отнасям
П.С. Баси това ще е против всичките ми схващания за тия работи.
Купувам я от циганин, който я е купил от Перник (автокъща) и е внесена от Италия .....

мисля да я отнасям

П.С. Баси това ще е против всичките ми схващания за тия работи.
Купувам я от циганин, който я е купил от Перник (автокъща) и е внесена от Италия .....

_!_
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Space написа:....
Колко ти взеха в Камор ако не е тайна

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Аз лично съм настроен отрицателно към колите от Италия, защото италянците за потдръжка не са и чували.
Всичко си е до късмет и мойта е от Италия, но си е читава

Всичко си е до късмет и мойта е от Италия, но си е читава

- t0sh
- старши ентусиаст
-
там само устно ти казват това мнение нали ...
мен ми е интересен екперимента, ако/като я купиш, да отдеш там с фразата 'бе май нещо и има' - вероятно такива неща ще ти изкарат, че ще се хванеш за главата
но успех, и както го описваш - задължително провери за крадена
мен ми е интересен екперимента, ако/като я купиш, да отдеш там с фразата 'бе май нещо и има' - вероятно такива неща ще ти изкарат, че ще се хванеш за главата

t0sh написа:там само устно ти казват това мнение нали ...
мен ми е интересен екперимента, ако/като я купиш, да отдеш там с фразата 'бе май нещо и има' - вероятно такива неща ще ти изкарат, че ще се хванеш за главата![]()
Дам устно е ... но това дето казваш не бих си го причинил, че ще ме заболи главата после ....
А проверката днеска я пускам!
_!_
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4