смяна на купе от седан на комби

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

смяна на купе от седан на комби

Мнение от crazysex6008 » 17 Окт 2011, 17:18

Правилно ли си представям нещата:
- имам автомобил Х;
- купувам бракуван автомобил У;
- двигателя от Х на У;
- отивам с У (който се движи) в КАТ и обявявам че съм сменил рамата на Х с тази от У, т.е. правя промяна в регистрацията на Х, като вписвам в нея номера на рамата на У.

Някой има ли опит с подобно нещо?

донорското купе е от комби бракувано да уточня;]
о_0

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара:)

Re: смяна на купе от седан на комби

Мнение от taran » 20 Окт 2011, 5:55

Щом купето е бракувано ще се наложи да го разходиш до Технотест-нещо коло 180-200 лв е прегледа.По-лесно е при смяната на ДВГ,но и там понякога се налага ходене до горепосочените.

ентусиаст
Аватар
Кара: всичко що е с гуми

Мнение от anton mutafchiev » 21 Окт 2011, 1:00

на мен ще ми е интересно ако стане какво си минал и къде са те пращали за да се регистрира да обясниш ако това начинание стане факт

BMW fanatic
Аватар
Кара: ИСТРЕБИТЕЛ мечнае за СОВАЛКА
Детайли за колата: e36 330i

Мнение от with-fox » 21 Окт 2011, 2:28

ако и двете коли да кажем са е-36 тоес еднакви ня нужда от технотест колата която е бракувана минава един преглет като кола нов внос и си те закичват със новите документи просто ти трябват докоменти за мотора както и отделните за купето

техно тест се извършва само на коли които са със присаден мотор коиото по принцип не се слага фабрично на колата или колата е от даржава не членка на европеииския съюс и се проверяват дали покриват европииските изисквания ....

сичко ще ти легне доста евтино но не и без ядове и не виждам смисал да правиш такива филми продаи едната или ако имаш и двете и си земи една цяла готова да се возиш наволя :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара:)

Мнение от taran » 21 Окт 2011, 6:24

with-fox написа:ако и двете коли да кажем са е-36 тоес еднакви ня нужда от технотест колата която е бракувана минава един преглет като кола нов внос и си те закичват със новите документи просто ти трябват докоменти за мотора както и отделните за купето

техно тест се извършва само на коли които са със присаден мотор коиото по принцип не се слага фабрично на колата или колата е от даржава не членка на европеииския съюс и се проверяват дали покриват европииските изисквания ....

сичко ще ти легне доста евтино но не и без ядове и не виждам смисал да правиш такива филми продаи едната или ако имаш и двете и си земи една цяла готова да се возиш наволя :yes:

Калега,пуснал съм в движение няколко бракувани автомобила,вЕрвай мй,няма да стане без технотест.
Тсвен това технотест се извършва и при много други случаи,освен посочените по-горе.
Сега ме мързи да търся,но ако колегата пуснал темата има желание,може да издири сойта на Технотест,както и този на КАТ и да им песне по една питанка,ще си спести много нерви и пари.

Назад към Извън Темата