Въпрос към разбирачите от часовници за Tissot 1853
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Leudi
- Потребител
-
- Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI
Въпрос към разбирачите от часовници за Tissot 1853
Когато бях по роднини лятото в един магазин си харесах един часовник, но понеже бързах не можах да попитам продавача за него. Само помня, че на него пишеше "Tissot 1853" и много приличаше на Omega PO:

Само че с черна кожена каишка и стрелките не бяха толкова заострени.
Някой специалист може ли да каже кой е точният модел, защото в сайта на Тисот не го намирам.
П.П. А ако някой има Omega PO или Speedmaster Moonwatch може ли да сподели заслужават ли си 6000 лв за тях, защото досега не съм имал допир с такива часовници и цената честно казано ми се вижда неоправдана, колкото и са красиви.

Някой специалист може ли да каже кой е точният модел, защото в сайта на Тисот не го намирам.
П.П. А ако някой има Omega PO или Speedmaster Moonwatch може ли да сподели заслужават ли си 6000 лв за тях, защото досега не съм имал допир с такива часовници и цената честно казано ми се вижда неоправдана, колкото и са красиви.
Nope ... it's Chuck Testa !!!
Re: Въпрос към разбирачите от часовници за Tissot 1853
Leudi написа:Когато бях по роднини лятото в един магазин си харесах един часовник, но понеже бързах не можах да попитам продавача за него. Само помня, че на него пишеше "Tissot 1853" и много приличаше на Omega PO:
ах.. не мисля, че има 1853 модел (това е годината когато фирмата е основана- просто си видял щампата "гордост"....
най-вероятно си видял някое прц... примерно 200... модела е (чакай да го погледна)... T0144301605700
за омега по- нямам наблюдения.
лунния часовник (speedmaster) ми е любим.. едно време ги колекционирах (има страшно много версии)... не е за всяка ръка обаче защото е голям.. ако имаш малки китки погледни "редуцирания лунен часовник" (moonwatch reduced). вътре е със съвсем друго (кошмарно) движение, но отвън е почти същия но е много по-стилен.
нормалния лунен часовник трябва да ти стъпи на около 2500-3000 долара (от ауторизиран магазин) а редуцирания- около 2000-2200.
6000 лева за големия часовник може... ама на луната...
успех

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
3 мнения
• Страница 1 от 1