Повиквателна от КАТ в 21-ва стая?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 01 Дек 2008, 20:55

Колеги ВНИМАВАЙТЕ!
Аз също си мислех,че камерите над светофарите следят само за престъпления,сбивания,кражби и т.н.,но пресен пример:
На един колега мин.седмица му дойде "честитка" в работата да се яви в КАТ за да му пуснат клипче...! :mhihi: Ставало въпрос за неправилен ляв завой на Орлов мост от "Ив.Асен"завил на ляво по "Евлоги Георгиев"!Аз правя същото нарушение всеки Божи ден,защото просто няма как да стане иначе.....дори и да продължиш направо,стигаш до Соф.Университет,където също е забранен ляв завой!? :twisted: :wtf:
Преди 2 год.си счупих ръката в едно стъкло на един друг участник в движението точно под тези същите камери и бях сигурен,че най-малкото ще ме има изтипосан в в."Нощен труп",но нищо...! :mhihi:
Явно си снимат избирателно и за минаване на червено и за левия завой!Който минава от там да го има в предвид,не че се сещам от къде да мине примерно за стадион В.Левски....!?? :!: :bgflag: :mhihi:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 01 Дек 2008, 21:01

blackrider написа:Абе колеги ,аз попитах дали някой от вас е минал през тази смотана стая 21??? И какво се случва там? А вие почнахте да предполагате и да разисквате чак кой разнася писмата :?:

Ясно е че контрола за движение по пътищата се затяга / и така трябва да е/ Но според мен в т'ва писъмце където небрежно са ми пъхнали в пощенската кутия би трябвал да пише :
Дата .....еди коя си ,в еди колко си часа кола с рег.номер.......е извършила .......ЕДИ К'ВО СИ!!!! А не само некав номер на преписка!!!
Абе ....за мен си е пак недомислена и смотана работа !!!! Сетили се КАТ да съберат парички преди коледа :evil:
В тази стая ти пускат запис(клип)от камерата и те санкционират в зависимост от нарушението!Преди можеше да се прати някой познат(или жената),който си има всички точки и не кара често,да му фраснат акта на него,но в повечето случаи си познаваш кривата мутра и е ясно,че си ти...! :mhihi:
С колеги сме се карали кой да отиде,защото се случва да караме един автомобил 2-3 човека и всеки вика "Не съм бил аз",накрая се сетих да проверя по-обстойно и се оказа,че съм бил в командировка с друга кола същия ден и им показах среден,да се оправят....! :mhihi:

П.П.Да не пускам нова тема:
:help: Имам нужда от помощ в КАТ относно АКТ с възражения!? :Ако на някой му се занимава,черпя щедро!(Л.С) :help: :help:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 01 Дек 2008, 21:20

[/quote]В тази стая ти пускат запис(клип)от камерата и те санкционират в зависимост от нарушението![/quote]

Мерси,ама мисля че е редно в призовката да уточняват точно за какво те викат,както и нарушението което си извършил !

Предишна

Назад към Извън Темата