В КАТ е страшен глад
Модератор: Общи модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
ceco-stz написа:///milko way написа:pioneeraudio написа:///milko way написа:ми то във Варвара освен от теб и теснолинейката няма друг от кой да вземат пари
Бъркаш колега,през Вървара се минава за Велинград и околностите и има доста движение особено почивните дни е лудница,така че има от кой да се лапа. Не се хваля просто споделям и не мисля че аз съм тариката,просто се чудя как за по 5лв си слагат главата в торбата
20х5 не е=5![]()
-нали и те са хора - имат хладилник,електромер..........
нали им е дал 10 в документите и те са се зарадвали и не е вадил 20то начи са си разделили по 5
Мен пък в дружба за без преглед ми зеха 8 лева на 4 двулевки

I'm slowly drifting

- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
pioneeraudio написа:СМЕШНО ЧЕ ДЖАНДАРИТЕ СИ СЛАГАТ ГЛАВАТА В ТОРБАТА ЗА 5 ЛЕВА"
Според мен е смешното, че в 21-ви век, в една държава член на ЕС, един човек прилично грамотен (ползва компютър) и прилично заможен (кара БМВ) си позволява да кара кола без технически преглед

Ще бъда много щастлив, когато такива автомобили (без минал преглед), бъдат спирани от движение на момента. Също така, ще съм много щастлив, ако прегледите в БГ не са само "по документи", а да стане като във швабско да вземеш TUV, ей тогава ще намалеят поне с 50% жертвите по пътищата.
Колега pioneeraudio, не мисли, че се заяждам с теб

- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-
прав си за себе си колега,но ако знаеш колко влагам в колите си и по-точно в тази,ще си на съвсем друго мнение.А и както казваш в БГ технческия преглед е само по документи и това че някой голф 2 е минал преглед,а аз не ,не значи,че аз съм убиеца на пътя . Не съм го минал още поради липса на време,не че го умаловажавам
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
mastorpetko написа:pioneeraudio написа:СМЕШНО ЧЕ ДЖАНДАРИТЕ СИ СЛАГАТ ГЛАВАТА В ТОРБАТА ЗА 5 ЛЕВА"
Според мен е смешното, че в 21-ви век, в една държава член на ЕС, един човек прилично грамотен (ползва компютър) и прилично заможен (кара БМВ) си позволява да кара кола без технически преглед![]()
Ще бъда много щастлив, когато такива автомобили (без минал преглед), бъдат спирани от движение на момента. Също така, ще съм много щастлив, ако прегледите в БГ не са само "по документи", а да стане като във швабско да вземеш TUV, ей тогава ще намалеят поне с 50% жертвите по пътищата.
Колега pioneeraudio, не мисли, че се заяждам с тебПросто си пазя живота, той ми е по-мил от твоите 10 лева
Голфетката ти сигурно е много изрядна я кажи как минаваш ГТП сигурно имаш катализатор повервах ти
I'm slowly drifting

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Басии във всяка друга държава "полицията" като институция вдъхва такъв респект, тука ние....все едно са хванати от улицата
Въобще доста истории съм чувала за преживявания с полицаи и 100% от случаите полицаите са били хранени до 9то коляно на фамилията.....но никой не е виновен де. 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
Много ясно че ще ги храниме !
Неможе да ме спира щото съм минал на червено ,а съм го направил защото едни капут с CLK .... пред мене на светофара спря и наби авариики !
И куката го видя ! Не че ми взе пари някви или ми прави проблеми но все пак не беше нужно да ме спира ,а направо да отиде и да му скине книжката на 3213412 части

I'm slowly drifting

- pandev22
- младши ентусиаст
-
абе маи не са толкова гладни.В4ера ме спряха за телефон и ме пуснаха за без пара (или аз съм много голям актьор или са спрели някой донор преди това) ма тва ми се слу4ва за 5ти път поред,да не им давам нищо

- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
DirtySouth написа:Голфетката ти сигурно е много изрядна я кажи как минаваш ГТП сигурно имаш катализатор повервах ти
Тук мисля, че темата не е за "голфетката" ми

Виж, аз може да ти "повервам", че ти имаш работещ катализатор

И не се води от това, каква марка кола съм си писал в подписа, понеже освен нея може да имам и други... а и всъщност какво значение има? Ще се издигна ли в очите на слепите, ако си напиша някакво БМВ в графата "кара:"? Мисля, че хората са по-важни от тенекиите... А и човек може да притежава трабант по-скъп от средна ръка мерцедес примерно, въпрос на виждане и разбиране

А и може би само в нашата цървулска държава продължаваме да съдим за хората по "дрехите", а не по акъла. Тук мога да ти дам пример с един приятел, който се прибира в БГ, иначе работи в Германия като ИТ консултант с доста над средната германска заплата, та се прибира с чисто новото си ауди а6 и на църна маца полицаят се обръща към него с думите "От къде го открадна това ауди бе боклук", само защото пича е хеви-метъл фен и е с много татуировки, брада и специфични метъл-атрибути по себе си... Това може ли да се случи в бяла държава?
Може би поради изкривеното ни мутро-чалгаджийско общество... знам ли? И тук съм виждал доста теми в които някой хора от форума се гордеят с мутренското си излъчване, което се подсилва от любимата марка автомобил. Така наречените кисели гъзари задължително вървят в комплект с бмв или мерджан и тук-там някой неориентиран си е купил ауди

Точно заради такива хора ще си карам голфетката, защото не искам да съм част от това "общество", а да бъда някой заради себе си, а не заради железата пред къщата ми.

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Re: В КАТ е страшен глад
SKISA написа:datcho написа:pioneeraudio написа:Е много са изгладнели тия.Снощи ме сгащиха във с.Вървара с 90при ограничение 40.Ама тая кука къв спринт направи да ме спре чак не вярвах на очите си
нямах преглед,без аптечка и пожарогасител
и ако познаете с колко се разминах,ще си умрете от смях
Вика единия "И кво сега Тошко един месец без книжка,а?" викам му "Е началник другия вариант не е ли по-добър?!" и приготвям 2х20 в за дния джоб.И джандарина бърка в документите имах 10лв,зима ги и вика "Айде Тошко и виж по-бързо си оправи там документите". Е как да не му пожелая на тоз човечец приятна вечер?!?!
Ама защо си мислиш, че ти излизаш тарикат от тази ситуация, че чак се и хвалиш публично?
ми те са застанали там да изкарат-не да уредят движението или па да вкарат за спазване правилата на пътя...!!те са там да папат и нищо друго...!! и колегата е минал тънко и за тва се радва!! и е прав...
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2