За всички некоректни продавачи на автомобили!
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Брат ми има авенсис от новите, доста по-напред от шкодата е. Като извадиш ключа не можеш да си вдигнеш стъклата
направо не можах да повярвам, че я няма тая елементарна екстра, дето сигурно и в Е30 я има (колегите с Е30ките да кажат). Дребна работа е ама много дразни като си свикнал с 16 годишната Е36ица
Единственото и предимство е, че тоя дизеляк върви зверски наистина и че огледалата се прибират с машинка... а и датчика за дъжд, който май в Е46 идва за пръв път. Да не говорим за външния вид и за уюта вътре, които за мен са най-важните неща за една кола. Не се сещам за някое поколение трета серия, която да не е по-красива от октавията, дето я споменавате 

Последна промяна Exy на 19 Ное 2008, 0:15, променена общо 1 път
We love you Ronnie!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Exy написа:Брат ми има авенсис от новите, доста по-напред от шкодата е, като извадиш ключа не можеш да си вдигнеш стъклатанаправо не можах да повярвам, че я няма тая елементарна екстра, дето сигурно и в Е30 я има (колегите с Е30ките да кажат). Дребна работа е ама много дразни като си свикнал с 16 годишната Е36ица
Единственото и предимство е, че тоя дизеляк върви зверски наистина и че огледалата се прибират с машинка... а и датчика за дъжд, който май в Е46 идва за пръв път. Да не говорим за външния вид и за уюта вътре, които за мен са най-важните неща за една кола. Не се сещам за някое поколение трета серия, която да не е по-красива от октавията, дето я споменавате
ща разочаровам ама датчика за дъжд иде още с Е32 късните модели, тогава е имало и ксенони, печки, ладилници и каквото ти душа сака от една нова модерна кола бъкана с екстри. Аз така една вечер слушам телевизора докато майсторя нещо, и пускат реклама на Форд Фокус, ауууу страшен дизайн разбираш ли, ауу автопилот, аууу подгрев на седалките, ауууу климатроник и тн и тн. И след 1 мин реклама се запитах - Добре де тая кола има ли нещо в повече от мойто 21 годишно БМВ???
Иначе по темата зависи каква е колата, и с каква нагласа отиваш. В една друга тема го бях казал - ако си купуваш кола която е рядка и акцизна я купуваш евтино и я правиш - по тъничко излиза отколкото да купиш същата такава ама уж "по-запазена", със скрити дефекти, та после пак да ремонтираш.
ако колата не е акцизна и е масова наистина по добре да чупиш глави та да им дойде акъла

_65536_kb_sec_ написа:ща разочаровам ама датчика за дъжд иде още с Е32 късните модели, тогава е имало и ксенони, печки, ладилници и каквото ти душа сака от една нова модерна кола бъкана с екстри.
Знам знам, мисълта ми беше за трета серия само, мисля, че в Е36 няма. Понеже стана въпрос за дърти тройки срещу новите по-ефтини марки. Иначе къде ще сравняваш октавия с Е32, то онова сигурно и най-топ модела няма всичко, което Е32 предлага. А хладилниците между задните седалки знам че ги имат още Е24-ките след 80 и някоя година

We love you Ronnie!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Exy написа:_65536_kb_sec_ написа:ща разочаровам ама датчика за дъжд иде още с Е32 късните модели, тогава е имало и ксенони, печки, ладилници и каквото ти душа сака от една нова модерна кола бъкана с екстри.
Знам знам, мисълта ми беше за трета серия само, мисля, че в Е36 няма. Понеже стана въпрос за дърти тройки срещу новите по-ефтини марки. Иначе къде ще сравняваш октавия с Е32, то онова сигурно и най-топ модела няма всичко, което Е32 предлага. А хладилниците между задните седалки знам че ги имат още Е24-ките след 80 и някоя година
и в Е23 мисля че се предлагаше ама края на 86-та когато се сприра производството на масовите, и се произвеждат единични луксозни 745i
иначе и в Е36 има датчик за дъжд, ама много рядко срещан

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Не зная за вие какви коли си купувате, но моята наистина е карана от бабичка живееща в Алпите. И по тази причина двигателят е работил само през половината километри, защото като е спускала Алпите за да иде до църквата бабата е гасила двигателя. Гасила е двигателя не защото е стисната а за да не замърсява въздуха. И след бабата моята кола попаднала при един директор на хлебозавод в Щутгарт , ама те него само с лимузината са го возели та дали е навъртял и 1000 километра. А и колата е купена от затънтено селце в Алпите и е стояла три години в магазина(то нали всеки ден на село се не купува нова кола, камо ли пък в Алпите), та не се притеснявам че е на много години.
Дее..а аз това племе автотърговско. За всяка лъжа по един хемороид да им излезе дано.
Относно нова или кола втора употреба доста се чудих дали съм сгрешил. И така до вчера сутринта, когато се включи печката на Бимата и загря за норматив. Тръгнах и един ми отпра дълги отзад, но огледалата автоматично потъмняха. Стана ми топло и свалих един градус от температурата в купето. Тръгнах като светна зелено и след един миг вече карах с 90. Ако се бях сетил да включа трета и повече щях да вдигна. Е нема такава Фабия и такова Рено Симбол.
За Дачия съм със смесени чувства, но май мнението ми клони към
Октавията е супер, ако ми я подарят много ще и се радвам ама не ми се дават пари за Фолц менте.

Дее..а аз това племе автотърговско. За всяка лъжа по един хемороид да им излезе дано.
Относно нова или кола втора употреба доста се чудих дали съм сгрешил. И така до вчера сутринта, когато се включи печката на Бимата и загря за норматив. Тръгнах и един ми отпра дълги отзад, но огледалата автоматично потъмняха. Стана ми топло и свалих един градус от температурата в купето. Тръгнах като светна зелено и след един миг вече карах с 90. Ако се бях сетил да включа трета и повече щях да вдигна. Е нема такава Фабия и такова Рено Симбол.

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
_65536_kb_sec_ написа:Exy написа:Брат ми има авенсис от новите, доста по-напред от шкодата е, като извадиш ключа не можеш да си вдигнеш стъклатанаправо не можах да повярвам, че я няма тая елементарна екстра, дето сигурно и в Е30 я има (колегите с Е30ките да кажат). Дребна работа е ама много дразни като си свикнал с 16 годишната Е36ица
ща разочаровам ама датчика за дъжд иде още с Е32 късните модели, тогава е имало и ксенони, печки, ладилници и каквото ти душа сака от една нова модерна кола бъкана с екстри. Аз така една вечер слушам телевизора докато майсторя нещо, и пускат реклама на Форд Фокус, ауууу страшен дизайн разбираш ли, ауу автопилот, аууу подгрев на седалките, ауууу климатроник и тн и тн. И след 1 мин реклама се запитах - Добре де тая кола има ли нещо в повече от мойто 21 годишно БМВ???
Иначе по темата зависи каква е колата, и с каква нагласа отиваш. В една друга тема го бях казал - ако си купуваш кола която е рядка и акцизна я купуваш евтино и я правиш - по тъничко излиза отколкото да купиш същата такава ама уж "по-запазена", със скрити дефекти, та после пак да ремонтираш.
ако колата не е акцизна и е масова наистина по добре да чупиш глави та да им дойде акъла
Да ли не се обърка за ксенона в е32?
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3