талончето за годишния технически и за гражданската

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 36/ 318iS '94

талончето за годишния технически и за гражданската

Мнение от saphir » 13 Ное 2008, 20:45

Колеги снощи ме спряха за проверка на документите и ме извикаха до полицейската кола да ме уведомят, че ми е изтекъл единия акт и каза, че ще ми напише нов и аз се съгласих, лошото е, че чак днес ми направи впечатление, че ми липсват талончето за годишния технически и за гражданската. Някой може ли да ме посъветва сега какво да правя. Благодаря предварително!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от saphir » 13 Ное 2008, 21:18

ок разбрах, че ще ми издадът ново талонче за гражданската, остана да разбера как седят нещата с ГТП-то

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Ное 2008, 21:19

Отиди в районното и пусни запитване какво да правиш до началника, опиши кога е станало и кои са спрелите те полицай.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 13 Ное 2008, 21:20

Те ще ти издадат сигурно,но ми е интересно полицаите ли са ти ги взели, и ако Да, защо? :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от saphir » 13 Ное 2008, 21:28

Ми аз доста бързах да си тръгна, че умирах от студ и те двамата си прехвърляха документите ми и накрая като им пожелах вече лека вечер не се замислих всичко ли съм си събрал, най- вероятно ако бях усетил липсата на документите щях да потърся начин да се върна и да си ги изискам.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 13 Ное 2008, 22:11

Ако не си върнеш талончето за ГТП,ще се наложи да минеш нов преглед.Стикера на стъклото важи само при наличие на талонче :confused: .Мой колега преди месец си загуби всички документи е единственото нещо на което не можа да си извади дубликат е въпросното талонче.Спираха го :cop: и му казаха ,че това е реда->нов преглед...Друг е въпроса ,че той го е минал август месец и ще ги отебе лекинко.Това е голяма глупост...да не може да си извадиш дубликат на една хартийка......
Изображение

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 13 Ное 2008, 22:31

Не може да се извади дубликат така си идват от ДАИ едно талонче с един стикер с уникален номер,няма втори такива.
Случвало ми се е да направя преглед на един лепя му стикера на стъклото давам си му документите,тоя излиза гледа стикера на джама мисли си че е стария отлепва го и малко по късно загрява че е бил новия идва и вика кво ще правим вчера минах.Е оше 35лв. и на ново,така е измислено от ДАЙ
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 13 Ное 2008, 23:28

Ако е останало в тях .. ще чакат да си го потърсиш ;) И като отидеш в някое районно и им кажеш ще ти го намерят и дадат ... ако някъде си го изпуснал.. на ново ... :mhihi:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

Назад към Извън Темата