Физическо насилие в училище.Брутално!!
Модератор: Общи модератори
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
evans написа:Не се притеснявай,тях живота така ще ги удари.Кажи ми само тая където не можа две елементарни думи да напише на английски,какво бъдеще има, бати тъпото момиче.X-citer написа:Айде прегледайте това, който не го е гледал и после пак укорявайте учителите, че изперкват
http://vbox7.com/play:bcadab5c
http://vbox7.com/play:c0ad898d
Тия олигофрени според вас не заслужават ли бой?
абе тия са големи бе... като ги гледам са поне в 9-10 клас...
ама от 1-вото клипче лапетата са 4-5-6 клас... разликата е огромна...
а м/у другото и нас така в 6-ти клас класния ни тормозеше с една показалка ни налагаше постоянно и един ден не издържахме

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
у френската са неква сбоджа назрява-снощи гледах ,че нещо се бунтуват за директорката си ,а министъра искъл да я пенсионира....!!! децата скачат в нейна защита....!!явно не всички отношения са такива като в клипа между ученици и учители.....!!!!
ма ако почнат стачка ше ядат големия ,щото после пак на техната глава да си наваксат....
ма ако почнат стачка ше ядат големия ,щото после пак на техната глава да си наваксат....
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
да увОлним директорката...
Той директора е неграмотен, ние пишеме за някакви шамари...
Децата ги е страх от учителката ама иначе е добра, не им пише двойки...
Той директора е неграмотен, ние пишеме за някакви шамари...
Децата ги е страх от учителката ама иначе е добра, не им пише двойки...

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
SKISA написа:у френската са неква сбоджа назрява-снощи гледах ,че нещо се бунтуват за директорката си ,а министъра искъл да я пенсионира....!!! децата скачат в нейна защита....!!явно не всички отношения са такива като в клипа между ученици и учители.....!!!!
мда, искат си директорката...
някои казват корумпирана била, но много работа свършила...
други, че независимо, че на Велчев щерките били там, той имал апетити некви...
ма нека да е за добро на школото, че ми е слабост, нали сме училЕ и ние там

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ние са учеме ....!! ма още не съм се ориентирал кое -кво....!! ше ги изчакам още малко и ше опитам да помогна за двора или стаята поне да оправиме....
ОТГОВОРЪТ НА УЧЕНИЦИТЕ : ученици бият учителката си по английски и и викат говедо http://www.youtube.com/watch?v=vVvstlQIQNc
Добре кажете тва как да не отидеш и да му спукаш черепчето на тоя та да фърчи кръв от артерията деееба лайната
Добре кажете тва как да не отидеш и да му спукаш черепчето на тоя та да фърчи кръв от артерията деееба лайната
Последна промяна TodorIsov на 22 Окт 2008, 23:35, променена общо 1 път
It doesen't matter who you are or who you are supposed to be. The difference when you are driving BMW is that you ain't drivin' shit... The BMW drives you...
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:ние са учеме ....!! ма още не съм се ориентирал кое -кво....!! ше ги изчакам още малко и ше опитам да помогна за двора или стаята поне да оправиме....
стаята - не, че нали все се местят, по-добре я салона, я двора (ма него кварталът ще съсипе), я някой кабинет по нещо

де да знамде, те нещата са ме попроменили бая предполагам, аз завърших лето 96-то там

и пак да използвам - 100% за учителя

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Когато учителя е псевдоучител и възпитанието на децата е псевдовъзпитание се случва така. Когато учениците са що годе в реда на нещата и учителя си знае от работата се получава така както се получава в часовете МИ по химия и математика. Дисциплина и знания.

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
не се цупи, но учителят си е учител, не е възпитател и независимо, че прави възможното да предаде опита и знанията си на ученика, не е възпитател "макаренко" (надявам се защитаващите учениците знаят какво е:mhihi: )
замислете се дали има улав ученик, на който родител е преподавател, независимо в начално, средно или висшо
м
ми май няма
ама ако тати рядко се вясва и носи кинти мама да кисне в кафето, нещата са пределно ясни
и аз не бих понесъл да ми бият детенцето, ама кое ли е първопричината, а? не ли следствие? разумно ли е да се борите с логичното следствие?
ми не ще да е
първопричината и водеща и за жалост съсипваща след време всичко 
замислете се дали има улав ученик, на който родител е преподавател, независимо в начално, средно или висшо

ама ако тати рядко се вясва и носи кинти мама да кисне в кафето, нещата са пределно ясни

и аз не бих понесъл да ми бият детенцето, ама кое ли е първопричината, а? не ли следствие? разумно ли е да се борите с логичното следствие?
ми не ще да е

Това е крайно, майка ми и баща ми са преподаватели и такова отношение е нечовешко. Това са хора с психични отклонения. Имахме един преподавател... т.нар. "ПЕДАГОГ", който веднъж опита да ми удари шамар зад врата и...не успя... бях 10и клас. Поговорихме си с него на по кафе след часовете и повече не се повтори в моя клас... Промени си поведението генерално човека.
За такова отношение в нормалните държави дават поне условна присъда и уволнение (от системата на образованието), обратното... ако дете посегне зверска глоба на родителите и смяна на училището.
Жалко, че е почти нищо от нормалните практики не е приложимо в България, това е страната на абсурдите.
За такова отношение в нормалните държави дават поне условна присъда и уволнение (от системата на образованието), обратното... ако дете посегне зверска глоба на родителите и смяна на училището.
Жалко, че е почти нищо от нормалните практики не е приложимо в България, това е страната на абсурдите.