Защо заключихте темата??
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Защо заключихте темата??
Не виждам кое е спам,лош език етц
Всичко което е изписано е в насока 'раздяла' и можеше да бъде писано още
Или очаквате 5 човека да ореват положението с коментари 'ще си купиш друга' и темата пак да приключи за да няма 'СПАМ'!?!?!?! (каквато 'причина'
очаквам)
Може би има и друго-'чат'!? И какъв е този чат който е отново по темата за раздялата с любимите машини,след като всяка тема може да се оприличи на чат в случая-всеки споделя какво му се е случило и се !обсъжда!-това според мен пак е чат
нека заключим всички теми и да затворим форума
Или просто темата й не е достойна за раздел 'извън темата'?
И за да няма такива теми повече
предлагам че ще е добре,който заключва да спомене отдолу причина и да НЕ Е анонимно!
НЕкак си е по-коректно смятам,в иначе толкова коректния ни по правила! форум.
И моля да не се споменава това,че форума е частен и не се дължи никакво обяснение,защото в такъв случай се оказва,че найстина някой са по-равноправни от други

Всичко което е изписано е в насока 'раздяла' и можеше да бъде писано още

Или очаквате 5 човека да ореват положението с коментари 'ще си купиш друга' и темата пак да приключи за да няма 'СПАМ'!?!?!?! (каквато 'причина'

Може би има и друго-'чат'!? И какъв е този чат който е отново по темата за раздялата с любимите машини,след като всяка тема може да се оприличи на чат в случая-всеки споделя какво му се е случило и се !обсъжда!-това според мен пак е чат

Или просто темата й не е достойна за раздел 'извън темата'?
И за да няма такива теми повече

НЕкак си е по-коректно смятам,в иначе толкова коректния ни по правила! форум.
И моля да не се споменава това,че форума е частен и не се дължи никакво обяснение,защото в такъв случай се оказва,че найстина някой са по-равноправни от други

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Аз също мисля, че твърде рано и бързо се заключвят някои теми в "Извън Темата". Нали за това така се казва подфорума - Извън всичко свързано с Автомобили. Ок, ако се прекали с личните обиди, нападки и прочие... но има теми, които се заключват доста преди да са се изчерпали! И защо тук да не може да се пише по-свободно! СПАМ, ами някой да даде точна дефиниция на СПАМ в Извън Темата. Хахахах, то даже смешно звучи, ама... Защо да не може да се пише малко извън темата в Извън Темата 

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Ако някой иска да Ви обясни на ЛС...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
3 мнения
• Страница 1 от 1