Въпрос за дупки, крива джанта и полицията?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Въпрос за дупки, крива джанта и полицията?

Мнение от ditko1 » 06 Окт 2008, 1:30

Сега минах през красна поляна, изчаках светофара минах си нормално и влезнах в една дупка, обадих се на 166, викат ще пратиме кола, чаках 1 час и си тръгнах. Някой съдил ли е държавата за такова нещо и дали става за напред да знам. Ония педерас полицая (диспечера) само ми се заяжда и нищо не стана, даже и кола не дойде. Най-малко 5 коли спряха след като бяха влезнали в дупката за да погледнат има ли поражение.
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 06 Окт 2008, 3:39

Ти държава, ченгетата искаш да съдиш, или общината за дупката?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 06 Окт 2008, 6:55

Няма големи изгледи да стане нещо,аз две джанти 4упих на околовръсно и замалко от разправий с акт4е да си тръгна :mhihi: тъй,4е тегли една майна на държаватани или пото4но управниците и стискай зъби

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 06 Окт 2008, 9:21

Колега, преди около 2 месеца и аз имах същото преживяване. След като се обадих в КАТ чаках точно 2 часа и 40 минути, за да дойде тяхната кола... :evil: И всъщност едва ги накарах да пратят кола, защото диспечера ми обяви, че за такива леки случай не пращали патрул :roll: Практиката била- диспечера ти дава някакъв номер под който ти е записано обаждането и след това отиваш на място в КАТ и там ти пишат протокол, АМА... застрахователите не го признават т`ва, защото не е написан на място и един вид като са твои показания може и да не са истина според тях :help:

Та моето чакане от почти 3 часа замалко да приключи безславно, защото тъпият катаджия започна да ме убеждава че едва ли не Е60 ги произвеждали с фабрично криви предна и задна десни джанти и гумите с балони, защото според него тези щети не били от тази дупка :shock: :mhihi: :shock: Та след още половин час спорове и след като му казах на тоя, че щом мисли че щетитие не са ми от тая дупка, да ми напише просто че ми няма нищо на колата и да се подпише под това е ще се видим в съда, за 5 минути ми беше готов протокола.... :lol:

Та мисълта ми е, че може би не си ги изчакал достатъчно... :roll:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 06 Окт 2008, 9:43

но понякога пшишат освен протоколчето и акт за несъобразена с пътните условия скорост :idea: :mhihi:
Изображение
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 06 Окт 2008, 15:33

Преди време едно приятелче си купи S500 Изръси се над сумати пари за джанти 21цола с гуми почти дето не се виждат.. И точно след една седмица както се возим в последния момент виждаме една шахта дето се е изкривила и надигнала в единия край като бордюр.. Последва само 2 пъти прассс излизаме и гледаме джантите от дясно натрошени гумите нарязани.. Звъним , казват ни директно не се занимаваме с такива неща.. Моето приятелче ходи по общини, заведе дело срешо общината... Вече година чака да го викнат.. ама май само дето го е завел.. Простотия.. Затова аз ще си карам с 14-ки джанти и високи гуми..
Изображение

Назад към Извън Темата