Чистотата в нашите градове

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Чистотата в нашите градове

Мнение от ///M3-E36 » 12 Сеп 2008, 11:05

Не знам дали е за тук, дали ще ви се стори смешна идеята и изобщо заслужава ли си да се опитва, но ситуацията е следната:
Вчера си измих колата и се прибрах направо у нас. Тази сутрин, за една нощ престой пред блока, който НЕ е на главна улица, цяката кола е в прах! А знаете при черен автомобил как хубаво се вижда..
Та въпросът ми: то, че не е нормално да е така - не е, но мога ли да подам оплакване в общината (или къде, ако може да се направи това)? Града го мият веднъж годишно (по спора :mhihi: ).. Ми то по 10лв всеки ден за автомивка къде ще му излезе края?
Другото е, ако нищо не може да се направи, за да почнат ония педераси да мият улиците, от как да си защитя колата от тия мизерии, за да не полепват толкова лесно? Пастирането и полирането вариант ли са?

Също това нещо го дишаме!!!!
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е53

Мнение от Cyberloner » 12 Сеп 2008, 11:19

ела в софия, за едно нощ тавана ми става бял :mhihi: иначе пастирането е решение до толкова, до колкото не се налага чак миене а само една вода на ОМВ и всичката прах пада, ама трябва добре да си пастирал, а това е времемка работата и трябва да позлваш хубава паста с carnauba wax (някаква си съставка добивана от не знам си какво и дрън дрън реклама ама наистина държи доста повече като време върху колата) и самата техника на пастиране, ако го правиш сам трябва да ти се обясни, че иначе ще я намажеш и след 3 седмици няма да е останало нищо от пастата :)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 12 Сеп 2008, 13:20

Абе не знам за ВТ,истината е ,че според тв то,софия имала също голям проблем със запрашеността.Но улиците се мият редовно,тротоари също,поне на големите булеварди,така е може би от около година :roll: Много от хората надали са забелязали,но аз доста време бях навън и това ми направи силно приятно впечатление като се върнах :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от blackgod » 12 Сеп 2008, 15:09

Bogat-Beden написа:Абе не знам за ВТ,истината е ,че според тв то,софия имала също голям проблем със запрашеността.Но улиците се мият редовно,тротоари също,поне на големите булеварди,така е може би от около година :roll: Много от хората надали са забелязали,но аз доста време бях навън и това ми направи силно приятно впечатление като се върнах :)

:shock: аз май в друг град живея ...
В "Иван Вазов" точно 1 път за цялата година са минали, и на другия ден вече нямаше ефект.... След измиване на колата и оставяне на паркинга, само за два часа вече има слой прах... Освен това живея на 11 етаж и целия балкон непрекъснато е в прахоляк ... После разправят кални дъждове от Сахара - глупости на търкалета... София е най-мръсния град в цяла БГ да не кажа по силна дума..

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 12 Сеп 2008, 15:16

Bogat-Beden написа:Абе не знам за ВТ,истината е ,че според тв то,софия имала също голям проблем със запрашеността.Но улиците се мият редовно,тротоари също,поне на големите булеварди,така е може би от около година :roll: Много от хората надали са забелязали,но аз доста време бях навън и това ми направи силно приятно впечатление като се върнах :)

Това с мието на улиците и тротоарите редовно в София ли го видя или там, където си бил??? :shock:
Ако става въпрос за София, аз такова нещо не съм видяла. Последно си спомням, че миеха като луди улиците през 2006, щото май имаше някви избори.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 12 Сеп 2008, 16:01

((:BuKcu:)) написа:

Това с мието на улиците и тротоарите редовно в София ли го видя или там, където си бил??? :shock:
Ако става въпрос за София, аз такова нещо не съм видяла. Последно си спомням, че миеха като луди улиците през 2006, щото май имаше някви избори.
Хммм,странна работа :roll: Може само по Дружбите да е така :dunno: ,макар че няма никаква логика... :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 12 Сеп 2008, 16:10

Bogat-Beden написа:
((:BuKcu:)) написа:

Хммм,странна работа :roll: Може само по Дружбите да е така :dunno: ,макар че няма никаква логика... :confused:

Не знам, но поне по центъра и по южните квартали аз не съм виждала да мият улици, камо ли тротоари....то боклука идват на 2-3 дена да го събират....за друго да не се и замисля човек :shock:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Re: Чистотата в нашите градове

Мнение от Apassionata » 12 Сеп 2008, 16:12

///M3-E36 написа:... цяката кола е в прах! А знаете при черен автомобил как хубаво се вижда..
Ми то по 10 лв всеки ден за автомивка къде ще му излезе края?

Отваряй автомивка, колега! При мен натам отиват нещата... Пред един офис, дето има условия, имат си маркуч момчетата, отскоро и Пароструйка вече... Или както там се казва тая джаджа дето мие безконтактно под налягане. Щото ми писна през ден на мивки, пък и висене, понякога почти час... а тези с четките не плакнат добре, остават едни дребни бели капчици, които супер много ме дразнят. А аз обичам колата ми да е чиста... Та това е, друго спасение от прахоляка няма, живеем в големи мръсни градове, като не ни харесва, на селооооо :mhihi: :mhihi: :mhihi: Там веднъж в седмицата ще е достатъчна банята ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 12 Сеп 2008, 16:17

Колегата е прав мият ве, ма много късно вечер и то само големите улици, даже по-точната дума е пръскат улиците, като ги видях толко късно вечер се замислих дали няма изтичане на радиация от аеца :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 12 Сеп 2008, 16:34

///peter написа:Колегата е прав мият ве, ма много късно вечер и то само големите улици, даже по-точната дума е пръскат улиците, като ги видях толко късно вечер се замислих дали няма изтичане на радиация от аеца :mhihi: :mhihi:

Ей и аз това си помислих като видях 2 водоноски една след друга да мият в Младост :) Ама това беше миналото лято. Сега засичам само един камион с десен волан и некви четки и става още по-голема пушилка след него...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 12 Сеп 2008, 16:38

От общината да раздават по една паруструйка на всеки и работата са опрай :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Назад към Извън Темата