Васкоооо признай си!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 05 Сеп 2008, 22:39

Прав е колегата, понякога ти се иска да наебеш майстора по всякакъв възможен начин. Сменяват наред без да питат, после търсят космически цифри. Оставят си ръцете (мърляват се), влачат те с месеци и т.н. Въобще аз лично му съчувствам на човека, обявил колата за открадната, като знам какво може да го е накарало да го направи.
BMW only!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 06 Сеп 2008, 0:10

AcOrP написа:А колко са случейте отиваш оставяш си колата за смяна на едно нещо. За една цена след което отиваш да си я взимаш и ти сипват,че са ти сменили още 100 неща и кво ли не са направили и ти искат петорно на първоначалната уговорена сума. Пример мога да дам с един колега отиде за смяна на съединител за 300-400 лв когато отиде да си взима колата без да го предупредят и попитат за съгласие му бяха сменили и помпи и некви други работи и му искаха 700 лв да си получи колата. Е сигурно случея е подобен.

Да това също го има, дори се изнервих докато ти четох поста, заради тези майстори защото наистина си прав!! Не искам да прозвучи.. не знам и аз думата, но защо на мене един бе един не ми смени филтъра да речем, а аз да съм му казал само ремъка.. дайте го бе дайте го бе, ех от 5 дена си търся на кой да го изкарам и няма и няма.. :evil: :evil: Ще го направя крив и щастлив пък то нека да е нещо дребно :!: Приемчика в кучи газ ще го навра за каквото съм казал, за това плащам!! Да ми извади задълженията на работниците да видя къде го пише това "смяна на части по преценка на майстора", че да не съборя сервиза. :evil: :twisted: Еи.. изнервих са мамаму стара и тарикати! Те тай.. видяли някой по-хубава кола и дайте той този прост.. прост ама да няма репортаж по БТВ в 19 за злополука, заради един филтър. :mhihi: Да не са си намерили хората парите на пътя!

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 06 Сеп 2008, 0:34

Просто го правят нарочно, защото са лакоми и хитреят за да вземат някой лев повече ! Не е хич трудно да врътнеш един телефон и да попиташ собственика иска ли да му бъде заменена кофти част или не. А не да я сменяш директно :evil:
BMW only!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
Детайли за колата: BMW E38 740 i black

Мнение от ggb » 06 Сеп 2008, 16:06

Transportera написа::shock: изрудщина :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от BmW_///M3 » 09 Сеп 2008, 23:23

ае човека гледа да мине танко ;) ;)

младши ентусиаст