Митко Бербатов в Ман Ютд
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
не съм фен на футбола като цяло , но евала на Бербатов, че успя да постигне наи доброто. А колегата по горе които каза че не знаел цвета на парите , не си мисли че е много лесно да стигнеш толкова напред в които и да е спорт , уважаваите малко труда на хората , то острани всичко изглежда лесно.
It`s party time !
- to6o6o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 coupe M3
- Мечтае да кара: M6
Toshko
Аз мога да кажа че го познавам Митака от малък ,с него съм израстнал и семеиствата са ни добри приатели ,тъй като бащите ни са футболисти( бивши) ,Той е прекрасен човек и заслужава най доброто ,Митко с теб съм приателю и честито

- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Re: Митко Бербатов в Ман Ютд
ivo098 написа:Странно няколко дни след трансфера няма тема във форума.
Да много странно наистина че няма такава тема в атомобилен форум

И аз съм футболен фен и специално на MAN UTD обаче според мен колкото по-малко футболни теми има във форума толкова по-добре.
Желая успех на Бербатов и дано бележи по-често поне от Кристиано Роналдо

THE ONE & ONLY E30
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Re: Митко Бербатов в Ман Ютд
THE DUNK MACHINE написа:Желая успех на Бербатов и дано бележи по-често поне от Кристиано Роналдо

- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
ааааааааа нееееее тоя манекен заслужава само бой заедно с целия национален отбор ,боклуци уговарят си премиите още преди да са направили нещо,що за осиране беше тва снощи ,ако са мъже нека си признаят некадърници са ,трябва да играят без пари за нациоаналния за чест ,хората се чудят как да свържат двата края ти инвалиди щяли да им дават незнам си колко пари някви извънземни суми за кое питам аз за кое ми то ако пуснат един селски отбор ще играе с по голямо желание от тия манекени бездарници ,нещастници ,боклуци това не са никакви футболисти ,не съм фен на българския футбол по принцип интересите ми не са към футбола но ме подразни снощи как казаха че вече уговорили премиите,а играта им беше по зле от тука в махалата играят по добре, това тяхното не е футбол а печалбарство 

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- agent smit
- младши ентусиаст
-
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
agent smit написа:Как ги излъга тези Манчестър да го вземат
Сър Алекс ако е гледал как игра в мача с Черна Гора си е казал "Ооо как се пре*бах"

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Абе, то много лесно се прави сметка на чуждите пари... Според мен щом са го взели и му дават толкова пари, значи ги е заслужил. В Англия, а още повече в такива отбори като Ман. Юнайтед не се купуват случайни играчи, следили са го, харесали са го! А и колкото и да е добър един футболист, той не може сам да печели мачовете на националния отбор или който и да било друг тим. Трябва да има подкрепа в лицето на останалите съотборници на терена, нали знаете, че един човек не прави отбор... Аз съм фен на Ливърпул, но се радвам изключително много, че премина в такъв голям отбор и ще може да се развива още по-нагоре.
И накрая искам да му пожелая да е жив и здрав, той другото си го може и го е доказвал не един и два пъти. Успех в това ново предизвикателство
И накрая искам да му пожелая да е жив и здрав, той другото си го може и го е доказвал не един и два пъти. Успех в това ново предизвикателство

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
По-миналата седмица пътувах в самолета с него един до друг
Бизнес класа
Грам идея си нямам от футбол нито го знам къде играе, нито колко е добър, но си е доста известен и си побъбрихме малко - изключително земен и свестен човек изкефи ме.. като за футболистче
Да е жив и здрав и само успехи! Евала малко българи се изявяват толкова добре! Евала и само напред пък аз продължавам да не гледам футбол

Да е жив и здрав и само успехи! Евала малко българи се изявяват толкова добре! Евала и само напред пък аз продължавам да не гледам футбол

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
b2 написа:По-миналата седмица пътувах в самолета с него един до другБизнес класа
Грам идея си нямам от футбол нито го знам къде играе, нито колко е добър, но си е доста известен и си побъбрихме малко - изключително земен и свестен човек изкефи ме.. като за футболистче
![]()

Точно, земен е и не лети в облаците

agent smit написа:Как ги излъга тези Манчестър да го вземат
Ами излъга ги защото той Алекс Фъргюсън е треньор от има няма два, три дни и горкия сефте вижда нападател та се получи така че хвана първия за ръката и го закара да подписва.

Абе хора я се стегнете , как ги бил излъгал, що не понесъл целия национален отбор на гръб и докато ги носи да вземе да бодне 2-3 гола

То вярно, че в нашата държава всеки е потенциален треньор поне на бразилските национали ама на моменти се оливат някой ...

Последна промяна GRIPEN на 09 Сеп 2008, 19:52, променена общо 1 път
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2