Охрана на жилище-Сот - за катинар

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Emotionally Unstable
Аватар
Кара: Convertible

Охрана на жилище-Сот - за катинар

Мнение от Бибо » 28 Юли 2008, 11:05

Здравейте колеги,докато бях със семейството на почивка, "предприемчиви хорица " са се опитали да претарашат жилището ми. Та някакви отзиви за Алфа Сот да имате(за Пловдив става въпрос) или някаква друга Сот организация:roll: . Благодаря ви за отделеното време
Последна промяна Бибо на 28 Юли 2008, 23:08, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: Охрана на жилище-Сот

Мнение от Evelin Cotsev » 28 Юли 2008, 12:35

Бисер_Гечев написа:Здравейте колеги,докато бях със семейството на почивка, "предприемчиви хорица " са се опитали да претарашат жилището ми. Та някакви отзиви за Алфа Сот да имате(за Пловдив става въпрос) или някаква друга Сот организация:roll: . Благодаря ви за отделеното време

колега аз съм в марково и съм на даикс , проблеми никога не съм имал , в марково идват за 2-3 мин , имат паник бутони , така че 1 глас за даикс сот
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 28 Юли 2008, 13:16

Ние до скоро бяхме на Алфа Сот, но баша ми и майка ми не ги харесват тези, нз защо; баща ми разбрал някакви странни неща за тях и веднага се махнахме от тях, и сега сме на 3S Сот; аз живея на центъра, на малката главана, и мога да кажа, че като правихме пробно доста бързо си дойдоха- за 2-3 мин цъфнаха... А като бяхме на Алфа Сот, и като бяхме извън Пловдив, толкоз много се обаждаха, за щяло и нещяло... Знам, че така трябва, но все пак..?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Adrenalinka » 28 Юли 2008, 13:46

Най-добре се разгледай около вас на кой патрулки имат стоянка, което означава че най скоростно ще са при теб. Тъй като се работя към един от доставчиците на СОТоветеи имам някакво наблюаехсе ти препоръчвам да си купиш техниката, а не да я ползваш под наем, защото за една година ще си я избиеш. И според мен най-добрите като техници и обслужване са: Барс, Теразини, 3С и Дайкс.
Изображение
Жена в колата е като звезда в небето, ти нея виждаш, тя тебе НЕ!!!

Emotionally Unstable
Аватар
Кара: Convertible

Мнение от Бибо » 28 Юли 2008, 23:07

Благодаря за съветите колеги ;) :arrow: темата е за катинар
Изображение

Назад към Извън Темата