2:0 за алкохола

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 16 Юли 2008, 14:10

Това 100% не е БМВ. Жалко за загиналите. Май няма никаква надежда поведението при шофиране да се подобрява... :(
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 16 Юли 2008, 20:12

По новините даваха репортаж - беше бяла Е36-ца. Толкова беше помляна, че е цяло чудо ако са ги извадили отвътре цели...

Emotionally Unstable
Аватар
Кара: Convertible

Мнение от Бибо » 16 Юли 2008, 21:15

Жалко за загиналите :(

///milko way написа:... като знаеш къде отиваш и как ще се замажеш----остави си колата у вас :!: :!: :!:

Прав си Милко , но за за съжаление някои хора ползват главата си само като поставка за шапки .
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nandrolon » 19 Юли 2008, 1:44

от в-к труд , коата е бяло е-36

Търговище

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 19 Юли 2008, 2:46

sonny написа:Това е положението, пиеш, не караш = оставаш живр пиеш, караш = винаги, някой страда.

ПС Колата е е36, не е е30 ;)

Как го видя ,че е 30 аз кола не виждам направо :shock: :shock: ,а те с колко са се движили?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 19 Юли 2008, 4:10

EcLipSeR написа:
sonny написа:Това е положението, пиеш, не караш = оставаш живр пиеш, караш = винаги, някой страда.

ПС Колата е е36, не е е30 ;)

Как го видя ,че е 30 аз кола не виждам направо :shock: :shock: ,а те с колко са се движили?

Сигурно искаше да кажеш е36? Колата ясно се видя(поне аз я видях де), по БТВ бяло е36, както каза някой по-горе. Информацията наистина е изнесена грешно. "Всички били пияни".. да ама един като се напие прави глупости, друг спи а третия въобще не го хваща.. така че тъпо са се изразили. На всичкото отгоре и книжка е нямал(тай казаха по БТВ). Аз само веднъж съм карал пил преди много време, ама то верно акана си бях пиян. пътувах към друг град и се наложи да спа в канавката, късмет беше че нямаше на кой да се "доказвам" в колата та си карах като пич с 60-70, полузаспал и един отсреща на дълги ми обърка "навигацията" :mhihi: , то това ми беше и първата строшена кола де.(чужда :) ) Иначе и аз съм за много строги мерки към пилите, някой просто не знаят какво правят като пийнат и тези хора в кола са си чисти убийци :!: Ако беше карал по-бавно вместо със над 120 или над 140(забравих и аз вече какво казаха), щеше да им остане на всички един лош спомен, а те ги погребват.... така че пияни, трезвени като не познавате участъка от пътя карайте по-бавно, че да не четем после dnes.bg ;)

Предишна

Назад към Извън Темата