Платен паркинг около Sky City/Завод "Електроника"?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 15 Май 2008, 17:47

Mollov написа:Тоя на Плиска ми казаха, че на абонамент бил дебела работа.... а този около Sky City реално е един от паркингите на "Електроника", ма кат гледам е full с коли (предимно фирмени)....

Тоя на Фестивална ще ми е бая далече, ма.... в краен случай мое да отида и до там...

Много странно. Аз съм оставял коли много пъти за по нощ-две и т.н. Но явно са се променили нещата. Поне колко струва абонамента пита ли? Сигурно е ужасна цифра. Между другото правете разлика и между платен и охраняем, защото вторите са по-скъпи. Но в този квартал към който си се засилил има хора, които дават гаражи насам-натам, просто трябва да се разпита. А гаража си идва най-добре.
Изображение
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 16 Май 2008, 10:07

Като гледам тия около Електрониката (общо 8 паркинга са) ще ме "приютят" поне на 1-во време... аз дори единият съм го забравил, че съществува... спирал съм там поне 50 пъти "незаконно" докато ходех до една фирма :D

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 16 Май 2008, 16:45

Тоя на електроника е претъпкан през деня, но нощем е почти празен. Ако влизаш вечер след 7 и сутрин излизаш преди 9 мисля че можеш да се разбереш с шефката на завода или директно с охраната.

Дайте още няколко БМВ-та, че в момента само 15-тина спират на паркинга :mhihi:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 19 Юни 2008, 21:12

Аз също съм ползвал многократно паркинга на академик и съм много доволен от него. Препоръчвам го. Там също така можете да забележите че има още поне 7-8 колеги с баварки които отсядат :) .
Относно паркинга на завод електроника този които е отзаде зад самата сграда мога да кажа че е наи охраняваният в района.Работил съм там в една фирма и на паркинга никога не е имало проблеми.
Изображение

Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата