Гневен пост ( не знам тук ли му е мястото ама??)

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

олдскулърски облъченяк
Аватар

Гневен пост ( не знам тук ли му е мястото ама??)

Мнение от Любака » 03 Мар 2006, 1:30

Кво стева тука всички пишат ама се касът само в този под форум мъртвило???? Що така?? Не вярвам тва да са най-малко караните машини. КАДЕ СТЕ ОРА..

ПС: Не че ви будя (аз от скоро се реших да пиша макар че сам в виртуалния форум от доста време) ама аде да го дадем по живо в тази секция. :roll: :roll: :roll:
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 03 Мар 2006, 1:39

Както се пее в една песен "...рибата не говори,тя знае..." :D
Майтапа настрана,вярно е твърде тихо тук.

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 03 Мар 2006, 3:02

Качете бам-бам на една Е28ца М30 да се повози и да земе да му хареса, и после глейте кво стаа :mhihi:

Но да, доста от темите са изписани. Друг е въпроса че трябва качество преди количество.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

ПсихопатVANIO
ПсихопатVANIO
Аватар
Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
Мечтае да кара: BMW E24

Мнение от MadVanio » 03 Мар 2006, 18:46

Прави сте всички,за това предлагам да си направим и ние една тема като в е30 направи си сам,но да споделяме в нея живота на красавиците си,кои каквото е правил да го спомене хеъ така нещо ми се върти из главата ако сте навите да почваме :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: метро
Мечтае да кара: M Power Electrified

Мнение от Mr Charger » 06 Мар 2006, 9:21

Съгласен съм, че подфорумът трябва да се раздвижи. Аз го раздвижвах напоследък: забелязахте ли новите линкове, които съм постнал за Е12 и Е28 :?:
Предлагам да отворим една тема, където всеки може да споделя за Е12/Е28-ците, които се продават и е оглеждал и които той или негови познати няма да купуват, и да сподели плюсове и минуси. Това би спестило на феновете много излишно разкарване по други градове и прочие простотии с некоректни продавачи.
Пример: еди кой си е видял, че еди къде си се продава читава кола, но няма да я купува :!: Ми да сподели с останалите :!:
Непобедимите - 2002, Е3, Е9, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28...

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 06 Мар 2006, 10:28

NeoPrint написа:Както се пее в една песен "...рибата не говори,тя знае..." :D

Кат знаем дай да си малчим.

Пример: еди кой си е видял, че еди къде си се продава читава кола, но няма да я купува Ми да сподели с останалите

Напълно съгласен.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 07 Мар 2006, 14:18

WeiSTD ....

треа и пари да ми дадете да се кача или нещо насила да стане иначе нема шанса не сам некрофил :mhihi:
а иначе да ти кажа още сам млад рано ми е да умирам та да ми търсите катафалка ... като доиде момента ще ви кажа ;) :winky:

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 07 Мар 2006, 14:27

:ahah: :ahah: :ahah:
bam-bam написа:
WeiSTD ....

треа и пари да ми дадете да се кача или нещо насила да стане иначе нема шанса не сам некрофил :mhihi:
а иначе да ти кажа още сам млад рано ми е да умирам та да ми търсите катафалка ... като доиде момента ще ви кажа ;) :winky:
:kuku: :kuku: :kuku: :kuku:

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 08 Мар 2006, 1:41

bam-bam написа:
WeiSTD ....

Може на сила да те качим, но после на сила ще трябва и да те свалим! :winky:

Кажи сега къде са най яките дюнери в града . . . :D
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 08 Мар 2006, 10:42

bam-bam написа:
WeiSTD ....

Ще се опитам да се вместя в рамките на добрия тон и ще кажа:
Никой досега не е обиждал така привържениците на определен модел,било то даже и от Тунинг форума.Това,че най-вероятно родителите ти в определен момент са ти сложили в джобчето 6-7000 лв. и са ти казали,,куми си кола"не ти дава право на такива слова.
Освен това не караш Е90 нали ;)

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 08 Мар 2006, 16:55

Kакво му се връзвате на БУМ? Той просто още не се е качвал на е28... простено му е да мисли така! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 08 Мар 2006, 23:48

WeiSTD написа:
bam-bam написа:
WeiSTD ....

Може на сила да те качим, но после на сила ще трябва и да те свалим! :winky:

Кажи сега къде са най яките дюнери в града . . . :D

ДА,ДА,ДА даааааа :mhihi: :mhihi: :mhihi: Пари трябвало да му дадем на палето да се качи,дрън-дрън-дрън...
Сам не си вярва на брътвежите.Ще ти кажа едно,момче,в голяма ама ГОЛЯМА грешка си! Стой си в нея и остави "катафалките"на мира!

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 09 Мар 2006, 2:50

Кажи сега къде са най яките дюнери в града . . .

немам идея мен мама и тате ми правят папане в къщи :mhihi:

Никой досега не е обиждал така привържениците на определен модел,било то даже и от Тунинг форума.Това,че най-вероятно родителите ти в определен момент са ти сложили в джобчето 6-7000 лв. и са ти казали,,куми си кола"не ти дава право на такива слова.
Освен това не караш Е90 нали

О Гошка заштитнико на бедните люде къде си ти когато се пише по форума че 316 не е кола дизела не е кола ... що не се развилнееш тогава като толко се биеш в гърдите ? .. по въпроса за кинтите не мисля да си меря пишката с тебе точно тука но ако мама и тате ми даваха немаше да карам е36 вервай ми .. а както виждам и твойта мечта е същата е90 ... яко нали ... ама с тфа мислене ако не се стегнеш скоро нема да я караш :winky:

ДА,ДА,ДА даааааа Пари трябвало да му дадем на палето да се качи,дрън-дрън-дрън...
Сам не си вярва на брътвежите.Ще ти кажа едно,момче,в голяма ама ГОЛЯМА грешка си! Стой си в нея и остави "катафалките"на мира!

:mhihi: :mhihi: :mhihi: .. малко да се посмея преди да ти отговоря може нали ?
значи 1 време имахме жигулка на 20 годинки беше станала като фред флинстон спирах с крака на гумата :mhihi: ... е стига вече ше влизаме в ЕС неможе така после нема да има катастрофи по улиците и жертви ми ... та и все пак за ко се бъхтя и прая кинти да се глезя до колко мога нали ... то ако е за една е20 или 30 ше бачкам за 200 лв пазач или некои хамалин и пак ше си зема даже и по добре немаше да продам жигулката ... само че некои хора имат цели които гледат само напред и нагоре , а не да се връщаме в вековете назад ;)

относно катафалките ми сори ама тука при нас имаше само 1 читаво е30 другите са ... скръб ... нема лошо ама просто няма как да ме грабне такава кола ... друго си е по новото .. то тфа е като и с жените де ... друго си е младото нали секи иска да ебе младо идете му обясняваите да фане лили иванова :mhihi: ... а не замирисало на земя отдолу

п.с. така че пиис братя бмвто си е бмв .. обяснете го на тея с яко бързите 320ки + ... щото по техната логика ние не караме коли даже а некфи бавно движещи се охлювчета
а и да забележих една интересна думичка ... пале така ми викаха преди 10-15 години като бях в казармата :mhihi: .. вие на колко сте голями батковци ?

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 09 Мар 2006, 9:01

абе БРИГДИРО БАМ-БУМ-ПЛЯС-ТРЯС на тебе няма ли кой да ти тури бан и да се приключи бе? Къф си ти БЕ кисело дупенце? Ти знаеш ли как во е е12 и е28? Качвал ли си се в такава кола някога? Ти знаеш ли, че и на мен ми беше мечта да карам пластмасова кочина наречена БМВ е36? Ама като се повозих малко и ми се доповръща бе. Карайте си вие кенефите и ни оставате нас баламите с OLD SCHOOL техниката. Тая дето отсрамва марката, тая дето всички я помнят, тая дето всички и се кланят и най-важното тая дето ВЪРВИ И НЕ СЕ ТРОШИ. Аре ...............

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JohnnyBlack » 09 Мар 2006, 10:13

bam-bam написа: .. а както виждам и твойта мечта е същата е90 ... яко нали ... ама с тфа мислене ако не се стегнеш скоро нема да я караш :winky:

:ahah: :mhihi:
bam-bam написа:... друго си е младото нали секи иска да ебе младо идете му обясняваите да фане лили иванова :mhihi: ... а не замирисало на земя отдолу

Друго си е да си прост, тогава живота е къде къде по лесен :mhihi:

П.П.>Май преминах малко границата на благоприличието ама това отношение вече не се търпи :confused: Ако модераторите преценят нека ми изтрият мнението :censored:

Следваща

Назад към Shark Sector