Ша го застрелям...

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

Мафиозо!
Аватар

Ша го застрелям...

Мнение от rado_rf » 03 Май 2005, 17:09

Майкята ше му еба.
Дирете ми кола. Стареца ме предаде. Предател. Така ми се отплаща за всички грижи и внимание. Разтропка се бутало. Ся като се сетя за кво иде реч и не ми се захваща. А, като го погледна ми иде фана буалкята и удри, удри, стопове фарове, предното стъкло ще го оставя. На некой мое му требе винетка.

Ъъъ, на някой да му се намират буталца от М20В25 :roll: Разни еретични мисли ме спохождат нощем в съня :uups:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 03 Май 2005, 19:06

имам ве :D
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 03 Май 2005, 20:25

Явор написа:имам ве :D

Има ли нещо дет да го нямаш ве :mhihi:

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 03 Май 2005, 21:54

sonny написа:

Акъл :mhihi:
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 03 Май 2005, 22:00

Явка прати ми цената на ЛС, че кат са сетя че, само хонинга ми струва 125лв. и сегментите още толкоз, па и радиатор ше сака, да не говорим колко бири ще изпиете с Киро, то па и сезона е такъв - бирен. :mhihi: Напрао не ми се мисли ако й кажа на мойта, че може и тази година да се размине с морето... Мълиииии такъв пилеж ще ми напраи на главата, че твойте бърнаути ще изглеждат като дим от цигара :lol: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Diver's Nightmare
Аватар

Мнение от TOM » 03 Май 2005, 23:27

bawareca написа:
sonny написа:

Акъл :mhihi:

:mhihi:
е21 345 0-402м 12.18
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Re: Ша го застрелям...

Мнение от ati » 03 Май 2005, 23:47

rado_rf написа:Майкята ше му еба.
Дирете ми кола. Стареца ме предаде. Предател. Така ми се отплаща за всички грижи и внимание. Разтропка се бутало. Ся като се сетя за кво иде реч и не ми се захваща. А, като го погледна ми иде фана буалкята и удри, удри, стопове фарове, предното стъкло ще го оставя. На некой мое му требе винетка.

Ъъъ, на някой да му се намират буталца от М20В25 :roll: Разни еретични мисли ме спохождат нощем в съня :uups:

е стига рева, на моята 320-ка като й работят само светлините и парното :mhihi:
Но за такива бутала ще трябва и да стържеш малко - има няма милиметър на стена, ма тъкмо ще видим това, за което с Кирето се чудим от година и повече - дали ша грей.
Ати
ПС - знаеш, че имам части, свиркай :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 04 Май 2005, 20:28

ati написа:
rado_rf написа:Майкята ше му еба.

е стига рева, на моята 320-ка като й работят само светлините и парното :mhihi:
Но за такива бутала ще трябва и да стържеш малко - има няма милиметър на стена, ма тъкмо ще видим това, за което с Кирето се чудим от година и повече - дали ша грей.
Ати
ПС - знаеш, че имам части, свиркай :D

Ах, ти Юда в модерни гащи. А, ти малко ли се тръшка миналата година по това време в сервиза на Кирето, а? :D

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 04 Май 2005, 21:30

rado_rf написа:Ах, ти Юда в модерни гащи. А, ти малко ли се тръшка миналата година по това време в сервиза на Кирето, а? :D

:mhihi:
ей, сега си спомних - сещаш ли се когато кирето ми дърпаше ключовете от ръката, за да не потопя подводницата в реката, след като след 4 часа бучкане ми падна привода в картера :mhihi:
ех, сега ми е смешно, ама тогава...
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 04 Май 2005, 21:58

Да, ве еййййй... А, на мен ми бяха направили акт за... неправилно престрояване. Ся кат са сетя Енджи колко се пули на акта, а ние с Киро ядяхме кебапчета, пиехме бира и ти ползвахме подводницата за маса.
Ееехххх, спомени... Ма аз нящо се отплеснах.

Та както казах - ша го застрелям :evil:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 04 Май 2005, 22:09

недей ве и той е човек
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 04 Май 2005, 23:09

Лелееее "Юда в модерни гащи" :mhihi: :mhihi: :mhihi: ,направо се скъсвам :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ати,само си пич :!: :D

Георги Пенчев
Изображение

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 05 Май 2005, 2:12

Томи ги стреля с въздушна пушка и после ги маа с големата тръба :mhihi: Така поне се подновява парка :lol:
Радо , ти ако скаш да не сме плагиати мое да ги търкаме с флекса и после с 5 килограмовия :twisted:
Изображение

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 05 Май 2005, 8:02

bawareca написа:... и после с 5 килограмовия :twisted:

Аз имам един 14 килограмов с метър и трийсе дръжка, ако искаш да го донеса някой път като минавам.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 05 Май 2005, 20:35

Аре обади се, беееееееее :(
Ще та черпа една бира :D

Следваща

Назад към Shark Sector