Тема за Търсене и Предлагане на Части за Акули !!!
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: Тема за Търсене и Предлагане на Части за Акули !!!

Дискове за е21, предни плътни и вентилирани, задни дискове, и спирачни апарати за плътни дискове.
Някой ако си хареса нещо да предлага цена.
- TheStorm
- младши ентусиаст
-
- Кара: E21; Е28; E30; Е34; E39; Z3
- Мечтае да кара: M-Пауър пакет, брат направо самолет
Здравейте колеги,
Имам едно търсене : Седалки за Е21, кожен салон, за предпочитане нещо светло (беж) но може и черно. Понеже още се двуомя дали да си направя моите или да взема оригинални кожени, моля само седалки в добро състояние. Може и само две предни, може и плюс задната.
За контакт - тук или ЛС. За предпочитане от София.
Имам едно търсене : Седалки за Е21, кожен салон, за предпочитане нещо светло (беж) но може и черно. Понеже още се двуомя дали да си направя моите или да взема оригинални кожени, моля само седалки в добро състояние. Може и само две предни, може и плюс задната.
За контакт - тук или ЛС. За предпочитане от София.
- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан

Последна промяна sixstraight на 30 Сеп 2012, 21:58, променена общо 1 път
Всички пътища водят към НАДИН 

- sedmaka
- Потребител
-
- Кара: e23 735i '81
Здравейте колеги. Искам да запитам някой дали има вентилатор на парното за е23....също така ме интересува някоя палава шофьорска седалка, че моята се изкоруби горката
Благодарско предварително 

Имам цялото парно с радиятора от Е21, ако става нещо
да ти го давам.

2 Fast 2 Real
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
sedmaka написа:Здравейте колеги. Искам да запитам някой дали има вентилатор на парното за е23....също така ме интересува някоя палава шофьорска седалка, че моята се изкоруби горкатаБлагодарско предварително
колега, евала за етусиазма. но не те ли боли сърцето, като я гледаш с тези врати

читава шофьорска седалка за е23... невъзможна мисия, аз поне не съм виждал.
помисли да си претапицираш твойта. а парното на е21 няма да стане на е23, за съжаление. сигурен ли си, че проблема е в самото парно?
понякога вакуумния клапан се прецаква, и парното се сговнясва
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- sedmaka
- Потребител
-
akula написа:sedmaka написа:Здравейте колеги. Искам да запитам някой дали има вентилатор на парното за е23....също така ме интересува някоя палава шофьорска седалка, че моята се изкоруби горкатаБлагодарско предварително
колега, евала за етусиазма. но не те ли боли сърцето, като я гледаш с тези врати![]()
читава шофьорска седалка за е23... невъзможна мисия, аз поне не съм виждал.
помисли да си претапицираш твойта. а парното на е21 няма да стане на е23, за съжаление. сигурен ли си, че проблема е в самото парно?
понякога вакуумния клапан се прецаква, и парното се сговнясва
Здравей колега....ами да ти кажа честно, идеята за вратите беше излязла на бял свят през зимата на 2005....математически погледнато аз бях тогава хлапе на 17 години, а и идеята беше на майстора който я прави...и с лапешки акъл се съгласих и така...пък и ако ще е тунинг по колата - да е пуристки

Всъщност се оказа, че това е някакъв вентилатор на климатика...парното си бачка, даже снощи го пробвах - духа, но климатика не ебава; вакуумния клапан го смених..и той беше загинал геройски...като цяло мисля да сменя и компресора защото и той мисля, че ще издфъхне скоро.....
Казвам отсега за да не ми правите забележки - не разбирам много от двигатели, техника и прочее....имам някакви познания, но за технически въпроси относно колата се допитвам до майстори и предполагам ви е ясно колко бели косми ми е докарало това

Не съм 100% сигурен, но мисля че предните седалки на Е28 и Е23 са еднакви, ако греша моля да ме поправите 

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- sedmaka
- Потребител
-
Витанов написа:Не съм 100% сигурен, но мисля че предните седалки на Е28 и Е23 са еднакви, ако греша моля да ме поправите
Мисля че си прав, авера ми....и в темата за Взаимозаменяаеми части пак имаше мнение, че стават седалките. Аз искам да сложа някоя по широка и хубава, но се съмнявам, че ще пасне идеално. Тапицерията и е нова на седалката, но странична - дясна опора е заминала на кино и не се връща

- shrekypz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 405 GRi 1.9
- Мечтае да кара: BMW E28 520i @1987
Търся си оригинален волан за е21, ръчка за прозорец (предна дясна ако има значение) и педали (гумените неща на тях, не самите педали) ако случайно изпаднат, моля пишете на ЛС ако някой има нещо, само не режете главата 

- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
При мен колега на е12-то седалките ми стават и от е28, копувал съм салон от е28 дето шофьорската беше от е34. След като са ти казали, че ще паснат от е28 логиката показва, че ще станат и от е34. Единствено тези от е34 седят малко по-напред(по спомен)
Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......
Колеги някой да има случайно клапана за регулиране налягането на бензина за стария М30Б28 от 80 година. Имам един от Б35 от по-късна година, но той не става. Умря ми М30ката и мисля да почна с това (помпата се форсира, като стисна обратния маркуч й се нормализира звука), обаче нов е доста пари, а аз даже не съм на 100% убеден, че самата помпа не е счупена нещо.
- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
sedmaka написа:Витанов написа:Не съм 100% сигурен, но мисля че предните седалки на Е28 и Е23 са еднакви, ако греша моля да ме поправите
Мисля че си прав, авера ми....и в темата за Взаимозаменяаеми части пак имаше мнение, че стават седалките. Аз искам да сложа някоя по широка и хубава, но се съмнявам, че ще пасне идеално. Тапицерията и е нова на седалката, но странична - дясна опора е заминала на кино и не се връщаСчупена е и се лъзгам при леви завои
След време смятам да и слагам кожен салон та затова искам седалките да са читави.....ако можем да разберем дали мога да сложа от Е34, Е32 и т.н. ще е божие дело
по принцип, седалките на е23 имат някой функции тип "зъболекарски стол", дет не знам дали ги има и при е12, е28. при е34 май ги има.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
- DMC
- младши ентусиаст
-
- Кара: E12 528
- Мечтае да кара: Renault Alpine A110
- Детайли за колата: E12 528i '78, Zypressengrün M30B28
Колеги, трябва ми виско за Е12, Е21 М20Б20. Като гледах по разни схеми изглежда да е същото и от E23 М30. Трябва ми заедно с перката. Също така ми трябва външна горивна помпа 3 бара от Е12, Е28, Е30. Може да я има и в други модели. Очаквам предложения на ЛС или в скайп : freshkidicebg
- axel_stz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: Alpina B7 Bi-Turbo
moksika написа:При мен колега на е12-то седалките ми стават и от е28, копувал съм салон от е28 дето шофьорската беше от е34. След като са ти казали, че ще паснат от е28 логиката показва, че ще станат и от е34. Единствено тези от е34 седят малко по-напред(по спомен)
Колега, логиката ти е желязна