Е12 уникат ЗА БЕЗ ПАРИ
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- M.Velichkov
- ентусиаст
-
- Кара: ретро ръжди
колегата denko е прав, преди време в дойчовското мобиле гледах една е12-ка на реални(поне така пишеше) 60 000 к.м. и уникално състояние- салон, вънщност , за скромната сума от 19 990 евро. ама там хората ценят какво карат и притежават. а не като тука- събрал 1500 лв. купил некой кош и вместо да почне да го стяга и да възроди класиката той вземе та и е*е м*мата, и после бил ценител, разбирач и т.н. малко са тези които в БГ знаят какво да ги правят такива коли, още повече да ги уважават, защото за мен това са живи легенди, аз лично съм доволен, че не продадох моята, намерих си врати и започвам да я притягам. надявам се за събора да е готова. това е автомобила който ще върви винаги до мен
Е12 

Айде да играем на една игра. Казва се "върви на майната си". Ти си пръв.......
- Отвратителко Потресков
- Потребител
-
и за кво стаа въпрос.
тоя пичага денко е супер мазохистично копелче.дай му скрап,дърти коптори с много гнилоч и мизерия и екстра е
тоя пичага денко е супер мазохистично копелче.дай му скрап,дърти коптори с много гнилоч и мизерия и екстра е
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
stenly написа:Една такава (ако не е и същия екземпляр) се продаде в края на 2005 за малко под 4500. Калин (Mr. Charger) беше ходил да я гледа и в резултат на огледа беше така
Тази кола наистина я беше купил мистър Чарджър,той беше пуснал и тема в "страхотни истории".Купил я беше от мой добър познат и после Боби - въпросния човек обратно си я откупи

В колата съм се возил и такова БМВ на години в БГ едва ли има

По паветата към банята на Овча купел тази кола минава толкова мазно ,че просто не можете да си представите

п.с. Колата е била собственост на един много възрастен мъж от столицата, той си е имал някаква Жигула а БМВ-то е седяло през всичките тези години в гаража,човека почти не го е карал . Боби едвам го скланя да му го купи, онзи е имал трудности от финансово естество и това единствено го е принудило да му я продаде.Плакал е човека ,като се е разделил ...
Много още мога да пиша ,но няма смисъл.На тези които казват,че са много парите ,искам да кажа ,че когато я видят на живо колата щат-нещат ще си върнат думите обратно

Георги Пенчев
- Penchev
- Сватбаря
-
Честно казано, аз искам да си я купя ,но в момента средствата ми хвърчат в нов дом
Дано не я продаде а да я пази
Колата има чисто нови бъбреци и стелки подарък от Дару Кар, целия комплекс едва ли не бяха слязли да се радват на колата и направо от склада Петьо ги беше извадил и му ги бяха подарили на Боби
Георги Пенчев

Колата има чисто нови бъбреци и стелки подарък от Дару Кар, целия комплекс едва ли не бяха слязли да се радват на колата и направо от склада Петьо ги беше извадил и му ги бяха подарили на Боби

Георги Пенчев
- Penchev
- Сватбаря
-
denko написа::mhihi:![]()
Хора тая тема я пуснах лятото на 2006![]()
до сега сигорно е изгнила колата
Денко , мани майтап ,но колата си е пак във въпросния Боби и май аз ще изгния преди нея

Този човек със странния ник не му ли минават разни мисли през главата ?

п.с. Аз утре така и така трябва да му звъня за кола за един приятел от Швейцария евентуално да му докара и ще го разпитам какво става с колата ...
Георги Пенчев
- Penchev
- Сватбаря
-
Днес бях при Боби и той ми каза,че я е отнесъл СОТ-аджия за 5000 лв преди не малко време ,без никакъв специален оглед, влязал да гледа в авто къщата му за някаква си кола,вижда Е12-ката и отива за парите
Честно казано ми стана криво,но той каза,че трябва гараж за колата а той няма ... И на него му е мъчно ,но тази кола наистина трябва да се пази ... Дано новия собственик я съхранява без да я кара много ,защото в тоя ужасен град няма да й се случи нищо хубаво на красавицата ... Пък ако е фен и знае какво да прави след няколко години,колата ще си отиде там от където е дошла а той ще се обръсне
Георги Пенчев

Честно казано ми стана криво,но той каза,че трябва гараж за колата а той няма ... И на него му е мъчно ,но тази кола наистина трябва да се пази ... Дано новия собственик я съхранява без да я кара много ,защото в тоя ужасен град няма да й се случи нищо хубаво на красавицата ... Пък ако е фен и знае какво да прави след няколко години,колата ще си отиде там от където е дошла а той ще се обръсне

Георги Пенчев
54 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4