Шпионаж

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 90 e30 IS
Мечтае да кара: 320IS

Шпионаж

Мнение от Ramunasz » 16 Окт 2007, 18:42

....добре като никои не си продава е21 цата и не знае негов познат да продава или изобшо да има е21 за продан....нека който е от софия да каже ако знае някъде където има някоя аклулка и да каже къде е пък аз ще издиря собствениците...неска бях при една в редута..ама се оказа че е на 1 жена инвалид...и първо следователно и колата е инвалидна и 2ро не е за продан :) ...ДНЕС ВИДЯХ една в БАНКЯ...по стария път след прелеза...ако е на някой от форума да каже да не ходя изобщо да питам :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E21
Мечтае да кара: E21
Детайли за колата: червена

Мнение от E-24 » 16 Окт 2007, 20:36

Здравей, има едно Е21, което се продава на части в mobile.bg , мисля че му пишеше цена от 10 лв и пичът каза, че колата е в движение и по неговите думи всичко й е запазено. Аз му се обадих за салона, но не го питах дали вече е разпродал нещо от нея, предполагам, че ще му иска цифра, защото само отделните части, които продава са над 1000 лева, но като цяла може и да падне ако вече не я е разпродал. A, сега я проверих пак - синя, 318, 78 година, все още е на сайта

Иначе много трудно се намира читава Е21, аз купих моята преди два месеца, но ако я видим ще ти призлее - яко ръжда, седалките са зле, амортисьори, носачи, полуоска, всичко е отишло, но е най-яката мания тази кола, просто няма втора.

Сега се сетих, че има един от форума - Митака май му е ника, който също продава едно червено - мисля, че му искаше 1500 кинта. Май трябва да я има още в mobileto.
едвайсеиено

младши ентусиаст
Аватар
Кара: л Е21, а сега Е28
Детайли за колата: Ниски и бавни.

Мнение от KriK4eTo » 16 Окт 2007, 22:43

Тука в русе има една бяла с М10 2.0 с стромберги викат че била 200 коня ,ел стъкла ала бала....ама ДВГ-то е нередовно маи до колкот разбрах иначе купето било изкърпено и боядисано, та ако някои се интересува да ми пише ще разуча кво е що е :)
Изображение

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 16 Окт 2007, 22:55

стига купували скрапове ,бе ...

:bcry:
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ramunasz » 16 Окт 2007, 23:36

Тия от мобилето ги знам...а тая синята мислех да и грабна двигателя бил 1.8 перфектен 400 лв...амааа за момента не ми трябва двигател само :) ...и аз я гледам тая обява и ми текат лигите...ама така като гледам как е почнал да ги изборява кое колко е ...простите ми математически познания показват че ще излезне най малко 1500лв....което не е толкова ако е няка запазена и не е разпродадена все още....

ПС:защо ти е да продаваш на части кола която е запазена и сичко и е наред....нещо ми понамирисва ..иначе обявата я знам ...на смиката е на неква поляна снимана...треа се обадя да проверя :)
10х много
а за тази от банкя някои позна ли си я ? една сива с лайсна между стоповете ..поне тва запомних докато минавах от там днес
а тая червената я знам :) видях я ...аз съм от надежда и тука при нас пред сервиза на АЛИ моторспорт има една златна акулка 1.6 ...ама е доста доста изгнила...уж била запазена за някъв негов познат...пък можело и да стане офертата...ама аз место да чакам отговор си търся нещо...че там през 1 приятел който го мързи да ходатайства за мен...абе сложна работа...
ако някой забележи някъде някое съкровище да драсне :)
аз ще се разправям : 8)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ramunasz » 16 Окт 2007, 23:42

Тия дето са в мобилето ги знам сичките...т.е те са няколко ...аз там следя секи ден какво се появява...има 1 червено е21 от перник и мисля тия дни да скокна ...ма ще го видиме кво е що е :)
600 лв :) ще падне забава докато го спазарим за по малко
и така като го гледам ще е още по забавно докато заприлича на кола...аз бях качил 3 снимки някъде из другите постове

...мисля тая синята дето се продава на части да я проверя утре кво е останало...дане не е разграбена много :)

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 16 Окт 2007, 23:55

Ramunasz написа:Тия дето са в мобилето ги знам сичките

има и едно baur версия - 12 000лв ;)
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E21
Мечтае да кара: E21
Детайли за колата: червена

Мнение от E-24 » 17 Окт 2007, 1:07

разбирам те много добре, аз бях в същата ситуация, ходил съм в Обеля, във всички краища на София докато най-накрая взех моята за 500 лева, да не говорим че и тях взех назаем :)

прав си, че щом я продава на части значи не е както трябва, но нищо не ти пречи да я видиш. Аз към края на седмицата ще отида да видя салона, така че да не излезе, че ти купувам части от колата :)

Виж, имам друга идея, може да се съберем няколко ентусиасти, да дадем пари за няколко акули и след това да си вземем каквото искаме от тях - на един ще трябва едно, на друг друго :)

то шега шега, но като гледам че частите практически ги няма, а новите излизат колкото да си вземеш Е46. Представяте ли си след 10 години на какво ще приличат тези коли ? Ужас, тогава ще се наложи да карам по-ново и направо няма да го преживея

Успех с търсене и ни дръж в течение, ако не ти трябва някоя част, свиркай, ще дойда с градския транспорт и ще си я прибера :mhihi:
едвайсеиено

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ramunasz » 17 Окт 2007, 23:25

..еми като си намеря и си я направя ще я карам с 20 :) за да след 10 години да не седи с няква малка повреда но да не е в движение по простата причина че няма от къде да си земеш части :) ахаха ...

Потребител
Аватар

Мнение от Митака » 18 Окт 2007, 19:36

Сега видях темата , виждам че продължаваш да си търсиш Е21 :) Ако решиш ми се обади да погледнеш и мойта E21-ца, ако представлява интерес за теб ще коментираме цената ;)

:arrow: 0885 89 39 01
ALi Motorsport

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ramunasz » 18 Окт 2007, 22:31

за тази червената ли става дума ?
...тия дни като ми остане време ще звънна да видиме кво що :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 18 Окт 2007, 23:08

При нас има една е21,обаче е поръждясала и двигателя нещо му има (той е 2000кубика) Седи от не малко време и е на един циганин,който от както я е купил не я е мърдал!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ramunasz » 19 Окт 2007, 11:25

а тва при вас къде е :)
мое да го лизнем циганина за някви смешни пари да ми я продаде ...драсни на ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ къде се намира..мерси предварително :)

Назад към Shark Sector