Поплавак БМВ е39 торуигн ( Актуални мнения )

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Поплавак БМВ е39 торуигн ( Актуални мнения )

Мнение от FenBmw23 » 23 Юни 2017, 13:23

Взех си БМВ е39 Тоуринг 2000г Но поплавака му играе на резервоара от какво мoже да е ? Падне ли под 15л нафта, паля го и ми показва че има 10-13Л нафта както ми показва че мога да мина 120 КМ изведнуж пада на 40 на 30 и надоло после се вдига лека по лека и така си остава до 60 се вдига макс след като падне рязко от 120 КМ ...

Другото което ме интересува е навигацята мисля че е МК2 да се върже камера за задно виждане + парктрониците с дисплейя

благодаря предварително ! :bchug: :bchug: :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание

Re: Поплавак БМВ е39 торуигн ( Актуални мнения )

Мнение от Conqueror » 23 Юни 2017, 17:31

Смъкни клемата на акумулатора да или от скритите менюта направи софтуерен рестарт.
Може и да се подобри, имай на предвид, че си преизчислява оставащото гориво спряно колко зоп и даваш т.е с 12-15л ако караш леко няма да свети резервата и ще показва 100+км, един два зоп-а и може и да светне лампата и да покаже 30км
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от FenBmw23 » 23 Юни 2017, 18:11

Conqueror написа:Смъкни клемата на акумулатора да или от скритите менюта направи софтуерен рестарт.
Може и да се подобри, имай на предвид, че си преизчислява оставащото гориво спряно колко зоп и даваш т.е с 12-15л ако караш леко няма да свети резервата и ще показва 100+км, един два зоп-а и може и да светне лампата и да покаже 30км

Ок. Как да го рестартирам ? И сега ми предстои обслужване. Тамън да знам не можах да открия актуална информация. И другото можее ли да се върже камера за задно някой тествал ли е на малка навигация МК2 преди фейса е навито не съм сигурен дали е МК2. Благодаря предварително !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Conqueror » 24 Юни 2017, 22:35

Търсачката на форума до съобщенията иконата с лупата пишеш "скрити менюта е39" има зависимост с кой борд си
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от FenBmw23 » 25 Юни 2017, 10:00

Conqueror написа:Търсачката на форума до съобщенията иконата с лупата пишеш "скрити менюта е39" има зависимост с кой борд си

Благодаря ще погледна ! Трябва да се намери някой електронен техник да я види тая навигация дали става дали не става ъпдейт да и направи :clap: :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Conqueror » 26 Юни 2017, 8:54

FenBmw23 написа:
Conqueror написа:Търсачката на форума до съобщенията иконата с лупата пишеш "скрити менюта е39" има зависимост с кой борд си

Благодаря ще погледна ! Трябва да се намери някой електронен техник да я види тая навигация дали става дали не става ъпдейт да и направи :clap: :bchug:

И за това също има тема обяснена като за хора които едвам се логват във Фейсбук :yes:
Изображение

Назад към E39