Пада ми акумулатора

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Мнение от anzak » 07 Май 2009, 22:14

VRPerformance искам само да те питам колега ти голям майстор ли си или аз нещо не съм разбрал

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 07 Май 2009, 22:17

Да и аз това искам да знам, кажи каде ти е сервиза? И целия форум да изчетеш пак няма да разбереш, че основната цел е да си помагаме а не да водим безмисленни спорове
Последна промяна **Novobraneca на 07 Май 2009, 22:19, променена общо 1 път
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК ;) [OO==[|][|]==OO] ;)
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

ентусиаст
Аватар
Кара: Дизели

Мнение от VRPerformance » 07 Май 2009, 22:17

първо трябва да прочета целия форум,така че още несъм никав майстор ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Мнение от anzak » 07 Май 2009, 22:24

ми аз като гледам освен 5 страници едно и също дъвкане за дебитомера друго полезно не си написал ...... извода си е за теб :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от VRPerformance » 07 Май 2009, 22:26

anzak написа:ми аз като гледам освен 5 страници едно и също дъвкане за дебитомера друго полезно не си написал ...... извода си е за теб :)
ами явно само дебитомери са ти в главата,колегата WALL излезе най-печен и каза каквото трябваше да се казва от хората чели целия форум,а единствено пишат глупости ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от VRPerformance » 07 Май 2009, 22:28

**Novobraneca написа:Да и аз това искам да знам, кажи каде ти е сервиза? И целия форум да изчетеш пак няма да разбереш, че основната цел е да си помагаме а не да водим безмисленни спорове
това и преди няколко поста го написа и съм те подкрепил,ама явно нечетеш че никаде несъм казал че таралежа неможе да дефектира,а хората изчели форума немогат да прочетат добре и преиначават думите ми :idea:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 07 Май 2009, 22:29

Абе вие друга работа нямате ли си , та се дракате у форумУ :evil: Ко толкоз делите :dummy: Я давайте по темата, личи си, че имате потенциал по нея , а не по дракането... :OT: :ok: :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 07 Май 2009, 22:55

VRPerformance написа:... колегата WALL излезе най-печен и каза каквото трябваше да се казва от хората чели целия форум,а единствено пишат глупости ;)

Много съм любопитен къде ще се окаже ключа от бараката (надявам се mesho да сподели), но не ми стана ясно как точно отсече, че "всички освен WALL единствено пишат глупости" ?

Аз лично силно се съмнявам, че една 5W крушка може да източи за 6-8 часа (нормален престой от вечерта до другата сутрин) близо до нулата един сериозен акумулатор (80 - 100 Ah) при изправнен алтернатор и нормално зареждане (при нормален пробег, а не на къси разтояния)
Не ми е ясно също как може да се провери с товарна вилка необслужваем - капсулован акумулатор (каквито са повечето съвременни акумулатори)

И въпреки всичко уважавам мнението на тези които са се опитали да помогнат с мнение и съвет и не си позволявам да оценявам постовете им

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
Детайли за колата: С чио чипс :D

Мнение от **Novobraneca » 07 Май 2009, 23:02

tsb_bg написа:
VRPerformance написа:... колегата WALL излезе най-печен и каза каквото трябваше да се казва от хората чели целия форум,а единствено пишат глупости ;)

Много съм любопитен къде ще се окаже ключа от бараката (надявам се mesho да сподели), но не ми стана ясно как точно отсече, че "всички освен WALL единствено пишат глупости" ?

Аз лично силно се съмнявам, че една 5W крушка може да източи за 6-8 часа (нормален престой от вечерта до другата сутрин) близо до нулата един сериозен акумулатор (80 - 100 Ah) при изправнен алтернатор и нормално зареждане (при нормален пробег, а не на къси разтояния)
Не ми е ясно също как може да се провери с товарна вилка необслужваем - капсулован акумулатор (каквито са повечето съвременни акумулатори)

И въпреки всичко уважавам мнението на тези които са се опитали да помогнат с мнение и съвет и не си позволявам да оценявам постовете им
:clap: :clap: :clap: :yes:
ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК ;) [OO==[|][|]==OO] ;)
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

ентусиаст
Аватар

Мнение от VRPerformance » 07 Май 2009, 23:13

tsb_bg написа:

хората чели целия форум неса всички :) това са тези който споменаха че са чели целия форум и са запознати със всичко :idea: а именно те пишат глупости,като казвам за колега WALL имам предвид че той най-добре обесни (даже и с картинки) за проблема :idea: надявам се вече да ти е ясно :) а и на мен ми е интересно да видя какво е излязло :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 07 Май 2009, 23:14

tsb_bg написа:

Да се включа и аз, а? Я ми кажи колега, че не съм наясно, колко вата са две крушки на плафона на Ауди А4? Не за друго, ми имам такова и една вечер забравих светнат плафона и на сутринта отворих с ключа. Така де, нямаше ток дори за алармата, а акумулатора е 75 или 80А (не помня) и е на 4 месеца. Живо се интересувам къде е проблема:)

ентусиаст
Аватар

Мнение от WALL » 07 Май 2009, 23:17

Мненията са изтрити от WALL
Последна промяна WALL на 28 Юли 2009, 17:20, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cecoboy » 07 Май 2009, 23:39

Абе тука нема ли кой да трие!Гледам заглавието влизам да прочета и да споделя опит то ми се отщя да чета простотии!

ентусиаст
Аватар

Мнение от VRPerformance » 07 Май 2009, 23:44

WALL написа:....ТОЗИ ПОДФОРУМ ОТ ТЕХНИЧЕСКИ СТАНА ЧАТ И В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ ГО ОТИБА...
небе колега недей,просто запомни някой важни правила:
1.преди да пишеш нещо,прочети целия подфорум от...до...
2.случайно ако незнаеш нещо...в никакъв случай непиши пред хората че него знаеш,в противен случай си разпънат ;) и с каквото и да се занимаваш,вече си набеден че неса ти ясни нещата щото незнаеш за таралежа :)
3.Никога неспори с хора който са чели целия форум...те просто знаят всичко :)
4.от предните три трябва да ти стане ясно че няма нужда да пускаш нови теми за каквото и да било,защото най-верояно вече има такива и се налага просто да седнеш и да четеш форума както е описано в точка 1 :)

със здраве :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 07 Май 2009, 23:47

Писал съм 5W крушка - по вентилатора крушки няма
С товарната вилка когато се проверява целия акумулатор (а не клетка по клетка) не може да се оцени мъртва клетка, а цялостното му състояние. В края на крайщата истинта е държи/не държи ток.

Не знам с какво те учудих, но всъщност взех участие в чата с единствената цел да разбера как VRPerformance оцени, че всички с изключение на теб пишат глупости ?????

И тъй като чата не ми е на сърце спирам да пиша по темата

ПредишнаСледваща

Назад към E39